Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Oma Säästöpankki

Oma Säästöpankki tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaiseen käyttöön Visa-luottokorttia. Kortista on saatavilla myös yhdistelmäkorttiversio, eli luottokortin voi yhdistää OmaSp:n debit-korttiominaisuuden. Yhdistelmäkortissa on myös lähimaksuominaisuus pankki-puolen ostoksille. Kortit ovat myönnettävissä OmaSp:n asiakkaille. Voit vertailla OmaSp:n luottokortteja muiden pankkien tarjoamiin luottokortteihin vertailussamme.

Oma Säästöpankin Visa Credit

Visa Credit-kortti on pankin tarjoama perusluottokortti henkilöasiakkaille. Korttiluotolle saa keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun minimilyhennys on 5 prosenttia avoimesta luotosta. Kortin luottorajaa voi halutessaan muuttaa hakemalla korotusta, mutta maksimiluottoraja on 15 000 euroa. Kortin voi saada 18 vuotta täyttänyt luottokelpoinen henkilö, jolla on säännölliset tulot. Korttiin on mahdollista liittää myös rinnakkaiskortti. Kortin kuukausimaksu on 2 euroa, eli 24 € vuodessa. Rinnakkaiskortti on samanhintainen. Tilinhoitomaksu eli laskutusmaksu on 5 euroa kuukaudessa. Luoton korko on 9% + 3kk euribor.

Visa Credit/Debit-yhdistelmäkortti

Visa Credit/Debit-yhdistelmäkortti on toinen versio Credit-kortista, sillä siihen on yhdistetty myös pankkikortti. Lähimaksuveloitukset menevät pankkipuolelta. Korttiluotolle saa keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun minimilyhennys on 5 prosenttia avoimesta luotosta. Kortin luottorajaa voi halutessaan muuttaa hakemalla korotusta, mutta maksimiluottoraja on 15 000 euroa. Kortin voi saada 18 vuotta täyttänyt luottokelpoinen henkilö, jolla on säännölliset tulot. Korttiin on mahdollista liittää myös rinnakkaiskortti. Kortin kuukausimaksu on 3 euroa, eli 36 € vuodessa. Rinnakkaiskortti on samanhintainen. Tilinhoitomaksu eli laskutusmaksu on 5 euroa kuukaudessa. Luoton korko on 9% + 3kk euribor.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?