Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Nordea

Nordea on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen suurin rahoituspalvelukonserni. Nordea tarjoaa muun muassa vakuudettomia lainoja sekä laajaa valikoimaa luottokortteja.

Nordean tarjoamat luottokortit

Nordea tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia luottokortteja, johon kuuluu sen omia luottokortteja ja yhteistyössä muiden yritysten kanssa lanseeraamia kortteja. Kortteihin on mahdollista liittää muun muassa K-Plussa ominaisuus. Tämän lisäksi on mahdollista hakea Finnairin, Stockmannin ja Tuohen erikoisluottokortteja, joilla saa käyttöönsä erilaisia etuja ja palkinto-ohjelmia. Useimmat kortit vaativat Nordean asiakkuutta, mutta kuitenkaan kaikki eivät.

Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

Nordea Credit

Nordea Credit on tyypillinen pankin perusluottokortti. Luottoraja vaihtelee 1000 eurosta 5000 euroon. Saadaksesi kortin sinun tulee olla Nordean asiakas. Kortin hinta vaihtelee eri asiakkuuksien välillä. Korttiin on mahdollista liittää K-Plussa ominaisuus ja kerryttää kaikista ostoksista Plussapisteitä. Korttiin sisältyy tuoteturvavakuutus kaikkiin kotiin hankittuihin tuotteisiin. Kortin korko on 8,5 % ja vuosimaksu on joko 0, 39 tai 52 euroa riippuen asiakkuudestasi Nordealla. Tilinhoitomaksu jokaiselle asiakkuustasolle on kuitenkin 2,5 euroa, mikäli laskulle on kertynyt korollista luottoa.

Nordea Gold

Nordea Credit Gold tarjoaa pelkkää Credit- korttia korkeamman luottorajan, joka vaihtelee 5000 eurosta 10 000 euroon. Korttiin sisältyy matkavakuutus joka on voimassa vapaa-ajan matkoilla, kun yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista vähintään 75 % on maksettu kortin luotto-ominaisuudella. Kortissa on myös hätäkäteispalvelu ulkomaan matkoja varten. Lisäksi kortissa on tuoteturva, kortilla ostetuille kotiin ja vapaa-ajan asuntoon tehdyille hankinnoille. Kortin korko on 7,5% vuosimaksu on joko 0, 56 tai 75 euroa riippuen asiakkuudestasi Nordealla. Tilinhoitomaksu jokaiselle asiakkuustasolle on kuitenkin 2,5 euroa, mikäli laskulle on kertynyt korollista luottoa.

Nordea Premium

Nordea Premium -kortin luottoraja vaihtelee 2000 eurosta 20 000 euroon. Korttiin sisältyy matkavakuutus joka on voimassa vapaa-ajan matkoilla, kun yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista vähintään 75 % on maksettu kortin luotto-ominaisuudella. Kortissa on myös hätäkäteispalvelu ulkomaan matkoja varten. Lisäksi kortissa on tuoteturva, kortilla ostetuille kotiin ja vapaa-ajan asuntoon tehdyille hankinnoille. Kortin etuihin sisältyy myös Priority Pass, joka tarjoaa pääsyn useilla lentokentillä sijaitseviin hyvin varustettuihin Priority Pass -loungeihin neljä kertaa kalenterivuodessa. Korttiin voi sisällyttää lähimaksuominaisuuden, jonka avulla alle 50 euron suuruiset ostokset voidaan maksaa syöttämättä korttia maksupäätteeseen. Kortin korko on 7,5% vuosimaksu on joko 0 tai 75 euroa riippuen asiakkuudestasi Nordealla. Tilinhoitomaksu jokaiselle asiakkuustasolle on kuitenkin 3 euroa, mikäli laskulle on kertynyt korollista luottoa.

Nordea Finnair Plus Mastercard

Finnairin kanta-asiakkaille sopiva Nordean Mastercard kerryttää jokaisesta kortilla tehdystä ostoksesta Finnair Plus -palkintopisteitä vähintään 1 piste per euro, riippuen Finnair Plus -asiakkuustasostasi. Kortti sisältää matkavakuutuksen kunhan matka on maksettu kokonaan Finnair Plus MasterCard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella.. Lisäksi kortilla on käteisnostoturva, mikä korvaa MasterCard-luottotililtä nostetun käteisen rahan 850 euroon saakka, jos se ryöstetään sinulta 24 tunnin kuluessa nostosta. Voit valita kortin luottorajan 1 000 - 8 500 euron väliltä. Luoton korko on 9% ja vuosimaksu 60 euroa. Voit liittää korttiin haluamasi määrän rinnakkaiskortteja, jotka kerryttävät kaikki samaa Finnair Plus -tiliä. Rinnakkaiskortti maksaa 24 euroa vuodessa. Kortti on siitä edullinen, että luoton käyttämisestä ei peritä erikseen tilinhoitomaksua.

Tuohi Mastercard

Nordean myöntämä Tuohi Mastercard tarjoaa luottorajan 1 000 - 10 000 euron väliltä. Kortin sisältämä hintaturvavakuutus takaa edulliset ostokset vakuutusehtojen mukaisesti kortilla tehdyille jatko-ostoille: Jos löydät TUOHELLA maksamasi tuotteen edullisemmin 30 päivän kuluessa, korvataan hintojen välisen erotuksen suoraan tilillesi. Teet aina hankintasi markkinoiden parhaaseen hintaan. Tuohi kortin korko on 12 %, mutta kortissa ei ole vuosi- tai kuukausimaksua. Kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 euroa, kun laskulle on jäänyt maksettavaksi korollista luottoa tai jos korttitilillä on tapahtumia. TUOHI MasterCard -luottosopimus tehdään yleensä myyjäliikkeessä ensimmäisen oston yhteydessä eikä se vaadi Nordean asiakkuutta kuten muut yllämainitut kortit. Voit seurata luottokorttitapahtumiasi kätevästi joko verkkopankissa tai ePalvelun kautta, mikäli käytössäsi ei ole Nordean pankkitunnuksia.

Voit hakea Tuohi-korttia helposti ja turvallisesti sähköisellä hakemuksella, mitä varten tarvitset Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, POP-Pankin, Säästöpankin, S-Pankin, Handelsbankenin tai Ålandsbankenin pankkitunnukset. Verkkohakemuksen lisäksi voit vaihtoehtoisesti hakea korttia kumppaniliikkeistä, milloinahakemus täytetään Tuohi MasterCard -korttia välittävässä liikkeessä ostoksen yhteydessä. Kortti postitetaan kotiisi noin kahden viikon kuluttua hakemuksesta. Kumppaniliikkeitä ovat mm. Bike World, Elega, Kruunukaluste, Masku, Tekniset, Unikulma ja Vepsäläinen sekä verkkokauppa Kauppakanava.fi.

Nordea Rahoituksen Tuohi MasterCard maksuaika- ja luottokortin voivat saada kaikkien pankkien asiakkaat, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, vakituisesti Suomessa asuvia, säännölliset tulot omaavia henkilöitä joilla ei ole maksuhäiriöä. Myös opiskelijat voivat hakea korttia.

Stockmann -kortti

Nordea tarjoaa myös Stockmannin kanssa yhteistyössä Stockmann -luottokorttia. Kortti on vuosimaksuton sekä saatavilla myös opiskelijoille. Luottoraja voi olla jopa 25 000 euroa. Lue lisää Stockmann -kortista täältä:

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?