Vertaa ja hae, 3 helppoa vaihetta

MIksi valita VertaaEnsin.fi

100% ilmainen
Helppo ja nopea vertailu
Puoleeton ja riippumaton vertailusivusto

Rahoitustuotteiden vertailu on helppoa VertaaEnsin.fi -sivuilla. Käytä lainalaskuriamme ja löydä itsellesi parhaat tarjoukset. Kaikki sivustomme tiedot ovat riippumattomia ja ajankohtaisia.

Testimonial person
Tarvitsin lainaa keittiöremonttia varten. VertaaEnsin.fi avulla löysin edullisimman lainan nopeasti ja helposti.
Johannes, Helsinki
customerpromise.alt

Ota selvää mikä luottokortti sopii sinulle parhaiten

Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa vertailemalla eri rahoitustuotteita. Lainalaskurimme avulla löydät helposti ja nopeasti sinulle edullisimman lainan. Lainalaskurin käyttö on täysin ilmaista, ja vertailumme on täysin puolueeton ja läpinäkyvä.

Vertaile Suomen parhaita luottokortteja

Matkustaminen ja ostokset palkitaan lentopisteillä. Aikaisemmin lentopisteitä kertyi pelkästään lennoista, mutta nykyään niitä on mahdollista saada myös matkustamiseen liittymättömistä ostoksista.
Lentopisteet ovat palkintopisteitä, joilla luottokortinmyöntäjät palkitsevat jäseniään ostoksista ja matkoista. Palkinnot ovat tavallisesti lentoyhtiöiden sponsoroimia. Yleensä jokaisesta Suomessa kulutetusta eurosta saa vähintään yhden lentopisteen, mutta myös ulkomailla tehdyistä ostoksista saa lähes aina lentopisteitä. Tämän takia lentopisteominaisuuden omaavat kortit ovatkin usein paljon matkustelevien suosiossa. Lentopisteitä saa myös välillä asiakasuskollisuuden myötä, pitkäaikaiset asiakkaat voivat siis saada suurempia lentopiste-etuja.
Vertailutyökalumme avulla voit verrata erilaisia lentopisteominaisuuden sisältäviä kortteja ja selvittää itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Kiinnitä huomiota eri korttien vuosimaksuihin sekä niiden tarjoamiin etuihin.

Kun olet löytänyt itsellesi parhaan vaihtoehdon, voit täyttää luottokorttihakemuksen kortinmyöntäjän sivulla. Täytä hakemus huolellisesti. Luottokortin myöntämiseen menee aikaa yleensä noin viikon verran.

Olemme palvelleet yli 20 miljoonaa henkilöä maailmanlaajuisesti

Hintavertailua viimeisen 24 tunnin aikana

Uutiskirje

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.