Vertaa ja hae, 3 helppoa vaihetta

MIksi valita VertaaEnsin.fi

100% ilmainen
Helppo ja nopea vertailu
Puoleeton ja riippumaton vertailusivusto

Rahoitustuotteiden vertailu on helppoa VertaaEnsin.fi -sivuilla. Käytä lainalaskuriamme ja löydä itsellesi parhaat tarjoukset. Kaikki sivustomme tiedot ovat riippumattomia ja ajankohtaisia.

Testimonial person
Tarvitsin lainaa keittiöremonttia varten. VertaaEnsin.fi avulla löysin edullisimman lainan nopeasti ja helposti.
Johannes, Helsinki
customerpromise.alt

Ota selvää mikä luottokortti sopii sinulle parhaiten

Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa vertailemalla eri rahoitustuotteita. Lainalaskurimme avulla löydät helposti ja nopeasti sinulle edullisimman lainan. Lainalaskurin käyttö on täysin ilmaista, ja vertailumme on täysin puolueeton ja läpinäkyvä.

Vertaile Suomen parhaita luottokortteja

Luottokorttimarkkinat ovat vahvasti kilpailtuja ja parhaan vaihtoehdon löytäminen runsaasta valikoimasta voi olla vaikeaa. Luottokortti kannattaa valita huolella, sillä tarjonta vaihtelee etuja, bonuksia ja lentopisteitä tarjoavista korteista esimerkiksi perinteisiin luottokortteihin. Jos esimerkiksi matkustat paljon, sinulle saattaa sopia parhaiten lentoyhtiön bonuspisteitä kerryttävä kortti. Jos taas keskität ostoksesi tiettyyn kauppaan, saattaa sinulle sopia parhaiten esimerkiksi S-etukortin bonuksia, K-plussapisteitä tai Stockmannin pisteitä kerryttävä luottokortti.

Sivustomme avulla pystyt vertailemaan erilaisia vaihtoehtoja helposti ja nopeasti. Vertailemalla eri vaihtoehdot huolella pystyt varmistamaan, että löydät juuri sinun tarpeisiin parhaiten sopivan kortin. Sivujemme avulla voit säästää aikaa, sillä voit vertailla eri pankkien tarjoamia kortteja helposti yhdessä paikassa. Lisäksi säästät myös rahaa, sillä löydät sivuiltamme helposti korttien vuosimaksut sekä voit vertailla korttien korkoja ja muita kustannuksia. Jotta voit hakea luottokorttia, tulee sinun olla täysi-ikäinen sekä omata säännölliset tulot.

Pankit tarjoavat perinteisten luottokorttien lisäksi myös useita erilaisia palkintopisteitä tai bonuksia kerryttäviä kortteja. Eri luottokorteissa on erilaisia etuja, joten luottokorttien ominaisuuksiin onkin hyvä perehtyä ennen sen hakemista. Jotkin luottokortit saattavat esimerkiksi sisältää matka-, osto- tai tuoteturvavakuutuksen. Mastercard ja Visa ovat yleisimpiä luottokortteja ja niiden käytettävyys on laajin, kun taas American Express ja Diners Club ovat tunnettuja monipuolisista etuohjelmistaan.
Löydät sivuiltamme parhaat tarjoukset ja päivitetyt tiedot eri luottokorteista. Valitse luottokorttikategoria ja vertaile kortteja pisteiden, koron tai vuosimaksun perusteella. Kun olet löytänyt sopivan kortin, voit hakea korttia sivujemme kautta. Paina "Hae heti" -nappia ja pääset suoraan kortinmyöntäjän sivuille, jossa voit tehdä hakemuksen tai ottaa yhteyttä pankkiin. Löydät kortinmyöntäjien sivuilta myös lisää tietoa kyseisestä luottokortista.

Olemme palvelleet yli 20 miljoonaa henkilöä maailmanlaajuisesti

Hintavertailua viimeisen 24 tunnin aikana

Uutiskirje

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.