Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

K-Plussa

K-Plussa Mastercard on vuosimaksuton maksuaika- ja luottokortti, jolla voi kerätä K-Plussa-pisteitä. K-Plussa Mastercard-luottokortin myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj. K-Plussa Mastercard-luottokortilla voi kerätä K-Plussa-pisteitä ostoksien yhteydessä, käyttää K-Plussa-edut saman tien ja jokaisesta K-Plussa Mastercardilla maksamasta eurosta K-ryhmän kaupoissa saa ylimääräisen K-Plussa-pisteen. Kortti toimii maailmanlaajuisesti, siinä on lähimaksuominaisuus ja sillä voi maksaa myös verkkokaupassa. Lisäksi, K-Plussa Mastercardilla voi nostaa automaateista käteistä Suomessa ja ulkomailla. Euromääräisistä automaattinostoista ja tilisiirrosta veloitetaan 2% noston määrästä, kuitenkin vähintään 4 euroa kerralta. Muun valuutan automaattinostosta veloitus on 2,5% noston määrästä ja 2,5 euroa kertanosto.

K-Plussa Mastercard luottokortissa ei ole avaus- tai vuosimaksua ja luottorajaksi voidaan asettaa 1000-6000 euroa. Luotolle kertyy korkoa 9,5% ja 3kk Euribor. Korko tarkistetaan neljännesvuosittain tammikuun, huhtikuun, heinäkuun ja lokakuun ensimmäisenä pankkipäivänä. Luotollisella tilillä on 5 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu ja luottoa täytyy lyhentää vähintään 3% luottorajasta, rahasummana kuitenkin vähintään 40 euroa. K-Plussa Mastercard-luottokortilta voi siirtää luottoa omalle tilille OP-verkkopalvelun kautta ja kortti on mukana Pivo-mobiililompakkopalvelussa.

K-Plussa Mastercard –luottokortin hakeminen

Saadakseen K-Plussa Mastercard-luottokortin, hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias, luottokelpoinen ja säännöllisiä tuloja saava henkilö. Korttia ja luottorajan korotusta voi hakea omilla verkkopankkitunnuksillaan. Vaikka itse Mastercard-luottokortti on ilmainen, K-Plussa jäsenyyden hinta on kertaluontoinen 8,40 euroa. Korttipäätös lähetetään postitse hakijan kotiin ja kortin toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Rinnakkaiskorttihakemuksen voi lähettää K-ryhmän kaupoissa tai K-Plussa-verkkopalvelun kautta.

K-Plussa Mastercard -luottokortin ostoturva

K-Plussa Mastercard-luottokortin ominaisuuksiin kuuluu ostoturvavakuutus. Ostoturva on voimassa maailmanlaajuisesti kaikille tuotteille, jotka on ostettu K-Plussa Mastercard- luottokortilla. Ostoturva kattaa kivijalkakaupoista, verkkokaupoista ja ulkomailta ostetut tuotteet, joiden hinta on vähintään 40 euroa. Ostoturva kattaa tuotteiden hajoamisen tai putoamisen ja omavastuu on aina 40 euroa. Ostoturva on voimassa 90 päivää tuotteen ostamisesta, mutta jos tuote on ostettu K-ryhmän liikkeestä, ostoturva on voimassa tuplasti pidempään eli 180 päivää.

Voit vertailla K-Plussa luottokorttia kaikkien muiden tarjoajien luottokortteihin täällä.

Katso parhaimmat kauppaluottokortit täältä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?