Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Hypo

Hypo tarjoaa MasterCard luottokorttia omien laina- ja talletusasiakkaidensa lisäksi myös muille asiakkaille. Hypon kortissa ei siis ole kaikkien finanssiasioiden keskittämispakkoa, mutta Hypo-pankin laina-asiakkaille kortti on vuosimaksuton ja korko matalampi. Korttiin saa liitettyä kaksi maksutonta rinnakaiskorttia. Luottoraja määritellään yksilökohtaisesti ja se voi olla 1000-5000 euroa. Suomen AsuntoHypoPankki vastaa asiakastietojen varmentamisesta ja hakemusprosessista, mutta kortin asiakaspalvelusta vastaa kortin myöntäjä Compass Card Oy.

Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

Hypon luottokortin hakeminen ja ehdot

Luottokortti voidaan hakemuksesta myöntää yhdelle vakituisesti Suomessa asuvalle henkilölle, tai yhteisvastuullisesti, useammalle täysi-ikäiselle vakituisesti Suomessa asuvalle henkilölle. Luottokortti on liitetty luottotiliin, jossa on luottoraja. Kortinhaltijalla on oikeus yksin tehdä muutoksia korttitietoihin tai hakea luottorajan muutosta.

16 vuotta täyttänyt perheenjäsen voi kortinhaltijan suostumuksella saada rinnakkaiskortin, joka antaa käyttöoikeuden luottotiliin. Kortinhaltija vastaa siitä, että korttia koskevia ehtoja noudatetaan ja että luotto maksetaan takaisin, myös alaikäisen kortinhaltijan osalta. Rinnakkaiskortti maksaa kaikille Hypon asiakkaille 25 euroa.

Luottokortin kustannukset

Hypon Mastercard-luottokortin korko on 12,5% ja vuosimaksu on 50 euroa. Kortti on perusluottokortti eikä se sisällä bonuksia tai muita etuja. Kortin käytöstä peritään lisäksi 2,5 euron tilinhoitomaksu, kun korollista luottoa on kertynyt kortille. Kortti tarjoaa tyypillisen luottokortin tavoin keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Lisäksi voit saada 2 maksuvapaata kuukautta. Muista kuitenkin, että korkoa kertyy maksuvapaiden kuukausien aikana, se vain siirtyy maksettavaksi seuraavalle kuukaudelle.

Hypon asuntolaina-asiakkaat

Jos asuntolainasi on Hypo-pankista, tai aiot ostaa asunnon ja otat siihen lainaa Hypo-pankista, saat luottokortin ilman vuosimaksua sekä alhaisella 5 prosentin korolla sekä vain yhden euron tilinhoitomaksulla.

Opiskelijat ja lakimiesliiton jäsenet

Lakimiesliiton jäsenillä on myös mahdollisuus hankkia Hypo MasterCard ilman vuosimaksua ja pienemmällä luoton korolla. Vuosimaksuton Lakimiesliiton MasterCard luottokortti on saatavilla erityisehdoin vain Suomen Lakimiesliiton jäsenille. Luoton korko on 5,5% ja tilinhoitomaksu vain euron. Lakimiesliiton jäsenet voivat saada luottorajan poikkeuksellisesti jopa 10 000 euroon asti.

Korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelijat voivat hakea Hypon korttia, kun opintopisteitä on kertynyt vähintään 90. Hypo MasterCardia voi hakea verkkohakemuksella. Myönnettävä luottoraja voi olla enintään 1000 €. Muille kuin lakimiesliiton jäsenopiskelijoille korko on 12,5% ja vuosimaksu 50 euroa.

Katso parhaimmat luottokorttidiilit täältä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?