Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Handelsbanken

Handelsbankenin tarina alkoi vuonna 1871 Tukholmassa, jossa joukko aikansa merkittäviä ruotsalaisia liikemiehiä perusti pankin nimeltä Stocholms Handelsbank. Tänä päivänä Handelsbanken toimii yli 20 maassa, mikä tekee siitä pohjoismaiden kansainvälisimmän pankin. Suomessa Handelsbanken on toiminut vuodesta 1985 asti.

Handelsbankenilla on kattava tarjonta eri rahoitustuotteita ja heidän valikoimastaan löytyykin luottokortteja aina tavallisista peruskorteista Premium-luottokortteihin, jotka mahdollistavat esimerkiksi 24/7 Platinum -palvelun ja pääsyn yli 700 lentokenttäloungeen.

Handelsbanken Credit/Debit -kortti

Handelsbankenin Credit/Debit -luottokortti on peruskortti, joka tuo joustoa arjen elämiseen. Korttiin sisältyy lähimaksuominaisuus, ja koska kortti on on Credit/Debit -yhdistelmäkortti, se sisältää sekä luotto- että pankkipuolen. Yhdistelmäominaisuuden lisäksi kortti tarjoaa keskimäärin 40 päivän korottoman maksuajan, sekä kortti tarjoaa mahdollisuuden lähimaksamiseen. Debit-puolelta voi nostaa käteistä automaateista ilmaiseksi 5 nostokerran verran per kuukausi. Ylimenevistä käteisnostoista veloitetaan 50 senttiä. Luottopuolelta tehdyistä tilisiirroista ja käteisnostoista (automaatti tai kaupan kassa) veloitetaan 2,90 euroa + 2,9 %.

Handelsbankenin Credit/Debit -kortin vuosimaksu on 40 euroa ja kortin korko muodostuu 3 kuukauden euriborista, johon lisätään 10 % marginaali. Kortista tulee maksaa 4€ tilinhoitomaksu/lasku, jos laskulla on korollista luottoa.

Handelsbanken Gold Credit/Debit -kortti

Handelsbankenin Gold Credit/Debit -kortti on yhdistelmäkortti, joka sisältää sekä pankki- että luottopuolen. Kortti sopii hyvin reissaajalle, sillä se sisältää kattavan matkaturvan ja MasterCard Global Service -palvelun. Gold Credit/Debit -kortti tarjoaa keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan ja kortin luottoraja voi olla jopa 20 000 euroa. Debit-puolelta voi nostaa käteistä automaateista ilmaiseksi 5 kertaa kuukaudessa. Ylimenevistä käteisnostoista veloitetaan 50 senttiä. Luottopuolelta tehdyistä tilisiirroista ja käteisnostoista (automaatti tai kaupan kassa) veloitetaan 2,90 euroa + 2,9 %.

Korttiin sisältyy lähimaksuominaisuus sekä 180 päivän ostoturvavakuutus, joka turvaa ostokset ilman omavastuuta (50 € omavastuu mukana kannettavalle omaisuudelle, kuten matkapuhelimelle, kannettavalle tai kellolle). Kortin sisältämä, koko perheen kattava, matkaturva-vakuutus tulee voimaan, kun vähintään 50 % Suomesta alkavan yksityisen ulkomaanmatkan kustannuksista on maksettu kortilla (enintään 3 kuukautta). Näiden lisäksi korttiin kuuluu Hole in one -vakuutus, joka kattaa Hole in one -lyönnistä aiheutuvat shampanjatarjoilun kustannukset 250 euroon asti.

Handelsbankenin Gold Credit/Debit -kortin vuosimaksu on 50 euroa ja luottokortin korko muodostuu 3kk euriborista, johon lisätään 10 % marginaali. Kortista tulee maksaa 4€ tilinhoitomaksu/lasku, jos laskulla on korollista luottoa.

Handelsbanken Credit -luottokortti

Handelsbankenin Credit -kortti on luottokortti, joka kerryttää rahastobonusta ostoista ja tarjoaa korttiostoille keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan. Rahastobonusta kertyy 0,2 % korttiostoksen arvosta. Kun ostoksia on tehty yhteensä 2500 eurolla, kortinhaltijalle merkitään rahasto-osuuksia 5 eurolla Handelsbanken Vakaa 50 -rahastoon. Rahasto-osuuksia saa jatkossa aina automaattisesti 5 eurolla, kun korttiostoksia on kertynyt 2 500 eurolla. Bonuksilla ansaituista rahasto-osuuksista ei veloiteta merkintäpalkkiota, mutta myydyistä rahasto-osuuksista veloitetaan normaali palvelupalkkio. Rahasto-osuuksia voi seurata verkkopankin Säästä ja sijoita -sivulla ja bonusohjelmasta voi halutessaan irrottautua ottamalla yhteyttä omaan Handelsbanken konttoriin.

Handelsbanken Credit -kortti sisältää koko perheen kattavan ulkomaanmatkan Matkaturva-vakuutuksen, mikäli vähintään 50 % matkasta on maksettu kortilla (enintään kolme kuukautta). Matkavakuutuksen lisäksi korttiin kuuluu 180 päivän ostoturvavakuutus.

Kortin vuosimaksu on 30 euroa ja luottokortin korko muodostuu Prime 365 viitekorosta, johon lisätään 7 % marginaali. Kortin käytöstä peritään tilinhoitopalkkio, joka on 2,5e/lasku.

Handelsbanken Platinum -luottokortti

Handelsbankenin Platinum -kortti tuo haltijalleen eksklusiivisia etuja aina ilmaisista loungevierailuista kattavaan vakuutusturvaan. Platinum-luottokortti kerryttää rahastobonusta 0,2 % korttiostoksen arvosta. Kun ostoksia on tehty yhteensä 2500 eurolla, kortinhaltijalle merkitään rahasto-osuuksia 5 eurolla Handelsbanken Vakaa 50 -rahastoon.

Platinum-kortinhaltijat saavat käyttöönsä maksuttoman Platinum 24h -palvelun, joka on auki vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Platinum-palvelun tarkoituksena on auttaa arjen elämisessä sekä matkan päällä: palvelun avulla voi ulkoistaa esimerkiksi lentojen varaamisen tai konserttilippujen ostamisen. Platinum-palvelu auttaa myös arkisissa asioissa, kuten ravintolapöydän tai kampaaja-ajan varaamisessa tai ystävänpäiväkukkien lähettämisessä.

Handelsbankenin Platinum -luottokortti tarjoaa premium-tason palvelun lisäksi haltijalleen Priority Passin, joka avaa ovet yli 950 lentokentän loungetiloihin. Loungeen pääsee maksutta riippumatta lentoyhtiöstä tai lentolipun luokasta, mutta mukana vietävästä vieraista peritään hinnaston mukainen maksu.

Näiden etujen lisäksi Platinum-kortinhaltija saa itselleen ja perheelleen kattavan Matkaturva-vakuutuksen, kun ulkomaanmatkasta vähintään puolet on maksettu Platinum-luottokortilla. Kortin tarjoama matkavakuutus on matkustajavakuutuksen osalta omavastuuton. Matkatavaroiden kohdalla omavastuu on 50 €, vastuuturvassa (henkilö- ja esinevahinko) omavastuu on 150 € ja oikeusturvassa 15 % kuluista, kuitenkin vähintään 170 €.

Matkavakuutuksen lisäksi korttiin kuuluu kaikkialla maailmassa voimassa oleva Hole in One -vakuutus sekä 180 päivän ostoturvavakuutus, joka korvaa vakuutetun esineen varkauden tai vahingoittumisen tapauksessa (edellyttäen, että kauppahinta on vähintään 50 € ja siitä vähintään 50 % on maksettu kortilla).

Handelsbankenin Platinum -luottokortin vuosimaksu on 390 € ja luottokortin korko muodostuu Prime 365 viitekorosta, johon lisätään 7 % marginaali.

Kortin hakeminen

Handelsbankenin luottokortteja voivat hakea täysi-ikäiset Suomessa asuvat henkilöt, joilla on säännölliset tulot. Hakijan luottotiedot tarkastetaan korttia hakiessa ja niiden tulee olla puhtaat. Kortin saamisen edellytyksenä on vähintään 6 kuukauden asiakkuus Handelsbankenissa.

Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?