Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Eurocard

Eurocard on yksi pohjoismaiden johtavista luottokortteja tarjoavista yrityksistä. Se on osa SEB Kort Bank AB:tä ja se ollut toiminnassa yli puolen vuosisadan ajan, vuodesta 1965 asti. Eurocard tarjoaa luottokortteja yrityksille ja yksityishenkilöille. Ruotsalainen Erik Wallenberg perusti Eurocardin aikoinaan 60-luvulla vaihtoehdoksi American Expressin luottokorteille.

Eurocard Gold -kortti

Eurocard kortti on ympäri maailmaa toimiva luottokortti, jossa ei ole ennalta-asetettua käyttörajaa. Eurocard kortti helpottaa arkielämää ja tuo siihen tarvittavaa joustoa tarvittaessa. Kortti sopii hyvin matkustavalle, sillä kortti avaa ovet Euroopan lentokenttien loungeihin edullisemmalla hinnalla – esimerkiksi Suomessa kortilla pääsee Aspire Loungeen 25 euron käyntihinnalla. Kortti sisältää myös 60 päivän reissut kattavan matkavakuutuksen.

Matka-etujen lisäksi kortti tarjoaa 60 päivän hintaturvan kortilla ostetuille tuotteille. Tämä tarkoittaa sitä, että jos asiakas löytää 60 päivän sisällä vastaavasta ostopaikasta ostamansa tuotteen edullisemmin, niin kortin sisältämä vakuutus korvaa erotuksen kalliimman ja halvemman tuotteen välillä. Vakuutus pääsääntöisesti kattaa kaikki henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetut tuotteet, myös lahjat ja siinä ei ole omavastuuta. Tuote tulee olla ostettu Suomessa sijaitsevasta liikkeestä tai Suomen markkinoille suunnatulta verkkosivustolta ja edullisempi tulee löytyä myös samankaltaisesta kanavasta. Ostoturvan vähimmäiskorvaus on 30 € ja enimmäiskorvaus on 1 500 euroa per tuote. Maksimissaan hintaturvaa voi hyödyntää 10 000 euron verran per vuosi/asiakas.

Kortin hakeminen

Eurocard-luottokorttia voivat hakea vähintään 24-vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset tulot, suomalainen henkilötunnus, kotipaikka Suomessa sekä puhtaat luottotiedot. Hakijan henkilö- ja luottotiedot tarkastetaan asianmukaisista rekistereistä. Näiden ominaisuuksien lisäksi hakijalla tulee olla vähintään 32 000 euron vuositulot. Korttihakemuksen voi täyttää kätevästi ja nopeasti verkossa.

Kortin myöntäminen

Eurocard:lla on oikeus hylätä korttihakemus tai hakemus luottorajan liittämiseksi korttiin. Luotonantaja voi myös määrittää luottorajan harkintansa mukaan. Luottohakemuksen hylkäämisestä ilmoitetaan hakijalle, mikäli hylkääminen johtuu luottotiedoista. Hylkäysilmoitus tehdään kirjallisesti.

Kortin kustannukset

Kortin vuosimaksu on 50 euroa ja kortin korko on 3kk euribor + 7 % marginaali. Korttiin kuuluvaan matkavakuutukseen saa omavastuunpoiston 10 euron lisämaksulla.

Katso myös, kuinka Eurocard-kortti pärjää muihin luottokortteihin verrattuna luottokorttivertailussamme.

Luoton peruuttamisoikeus ja irtisanominen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 kalenteripäivän kuluessa luottosopimuksen syntymisestä tai sitä myöhemmästä päivästä, jolloin hakija on vastaanottanut sopimuksen kirjallisena tai muulla pysyvällä tavalla. Peruuttamisoikeutta voidaan soveltaa vain sopimukseen eikä tapahtumiin, jotka on veloitettu kortilta ennen tai sen jälkeen, kun kortinhaltija käyttää oikeuttaan peruuttaa sopimus.

Asiakkaalla on oikeus irtisanoa sopimus päättymään välittämättömästi ilmoittamalla asiasta kortinmyöntäjälle.

Katso parhaimmat palkintokorttidiilit täältä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?