Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Olet kirjautunut ulos.

Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka nollaat salasanan.

Tietoa palveluntarjoajasta

Diners Club

Diners Club on kansainvälinen luottokorttiyhtiö, joka on erikoistunut Premium-luottokortteihin. Premium-luottokortit sisältävät monipuolisia etuja, kuten esimerkiksi pääsyn lentokenttäloungeihin tai matkavakuutuksen, sekä erilaisia tarjouksia. Lisäksi Diners Club Classic ja Premium -kortteihin kuuluu Club Rewards palkinto-ohjelma. Diners Club tarjoaa myös yhteistyössä Finnairin ja SAS:n kanssa kortteja, jotka sisältävät kyseisten lentoyhtiöiden etuohjelman.

Diners Clubilla on Suomessa tarjolla neljä erilaista luottokorttia, joiden vuosimaksut vaihtelevat 50 eurosta 200 euroon. Katso täältä kuinka Diners Club -kortit pärjäävät muihin palkintopisteluottokortteihin verrattuna. Korteista Diners Club Classic sekä Diners Club Premium kerryttävät Club Rewards -pisteitä, kun Finnair Plus Diners Club ja SAS EuroBonus Diners Club sen sijaan kerryttävät kyseisten lentoyhtiöiden etuohjelman pisteitä. Club Rewards -pisteitä kertyy kortin käytön mukaan ja mitä pidempään on yhtäjaksoisesti ollut Diners Club Classic tai Premium -yksityiskortinhaltijana. Lisäksi aina kun Classic- tai Premium -korttia on käyttänyt 5 000 euron edestä, saa lahjaksi 2 000 pistettä.

Kaikkiin kortteihin sisältyy Diners Clubin tarjoukset, joita ovat esimerkiksi jäsenhintainen autonvuokraus Aviksesta ja Budgetista, sekä 10 % alennus valituista ravintoloista. Diners Club -luottokortteihin on mahdollista liittää myös erilaisia lisäpalveluita, kuten perhekortti, maksuturvavakuutus, lapsivakuutus, DoubleCare-henkivakuutus, ExtraCare-tapaturmavakuutus, syöpävakuutus ja tapaturmavakuutus.

Diners Club Classic -kortti

Diners Club Classic -luottokortti on maailman ensimmäinen maksukortti. Classic -luottokortti on Diners Clubin perinteisin maksu- ja luottokortti, joka tuli markkinoille vuonna 1950. Classic-kortti tarjoaa kortinhaltijalle mahdollisuuden kerätä Club Rewards -pisteitä, joita kertyy periaatteella 1 euro = 1 piste. Diners Club Classic -kortin vuosimaksu on 50 euroa ja kortin korko on 9 % marginaali + 3 kk Euribor.

Korttiin saa lisättyä matkavakuutuksen 15 € vuosittaisella lisämaksulla ja matkavakuutuksen omavastuuosuuden voi poistaa 10 € vuosittaisella lisämaksulla. Tämän lisäksi korttiin voi liittää Diners Club Classic -perhekortin 20 euron vuosimaksulla. Diners Club -luottokortilla pääsee yli 650 lentokenttäloungeen ympäri maailmaa 19 euron sisäänpääsymaksulla.

Finnair Plus Diners Club -kortti

Finnair Plus Diners Club -luottokortti sopii hyvin reissaajan lompakkoon, sillä kortilla ansaitsee Finnair Plus -pisteitä kaikista ostoksista. Pistekertymä vaihtelee Finnair Plus -tason mukaan, mutta ostoista ansaitsee vähintään 2 Finnair Plus -pistettä per euro. Pisteitä voi käyttää oneworldin ja Finnairin palkintomatkoihin, sekä lukuisiin eri palveluihin ja tuotteisiin. Finnair Plus -pisteiden lisäksi korttiin sisältyy myös muita etuja, kuten pääsyn lentokenttäloungeihin 19 euron sisäänpääsymaksulla. Loungevierailu on ilmainen Finnair Plus Gold- ja Finnair Plus Platinum -tason omaaville kortinhaltijoille. Finnair Plus Diners Club -kortin vuosimaksu on 50 euroa ja kortin korko on 9 % marginaali + 3 kk Euribor.

SAS EuroBonus Diners Club -kortti

SAS EuroBonus Diners Club -kortti on oiva vaihtoehto reissaajalle, sillä kortilla ansaitsee SAS EuroBonus -pisteitä kaikista ostoksista. Pisteitä kertyy periaatteella 1 € = 1 EuroBonus Ekstrapisteen. Ekstrapisteitä kertyy ainoastaan yksityiskorteilla, yrityskorteilla pisteitä ei saa. Pisteitä kertyy kaikista ostoista, paitsi käteisnostoista. Pisteet ovat voimassa jopa viisi vuotta ja niitä voi käyttää lentoihin, tarjouksiin, erilaisiin palveluihin tai ostoksiin SAS EuroBonus Shopissa.

SAS EuroBonus Diners Club -luottokorttiin kuuluu automaattisesti matkavakuutus. Eurobonus Ekstrapisteiden lisäksi korttiin sisältyy myös muita etuja, kuten pääsyn lentokenttäloungeihin 19 euron sisäänpääsymaksulla. SAS EuroBonus Diners Club -kortin vuosimaksu on 55 euroa ja kortin korko on 9 % marginaali + 3 kk Euribor.

Diners Club Premium -kortti

Diners Clubin ylellisin luottokortti tarjoaa kortinhaltijalle maksuttoman pääsyn lentokenttäloungeihin, tuplasti Club Rewards -pisteitä ostoksista sekä Concierge Service -palvelun. Korttiin kuuluu myös matkavakuutus, joka on voimassa, kun matkakulut on maksettu kokonaisuudessaan kortilla. Matkavakuutus kattaa alle 18-vuotiaat mukana matkustavat perheenjäsenet.

Premium-kortissa kertyy Club Rewards pisteitä periaatteella: alle 3 vuotta olleille yksityiskortinhaltijoille 1 € = 2 pistettä, 3-5 vuotta kortinhaltijoina olleille 1 € = 2,1 pistettä, 5-10 vuotta kortinhaltijoina olleille 1 € = 2,25 pistettä ja yli 10 vuotta kortinhaltijoina olleille 1 € = 2,5 pistettä.

Diners Club Premium -luottokorttiin sisältyy ilmainen pääsy kaikkiin yli 650 lentokenttäloungeen, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Korttiin sisältyvä Concierge service -palvelu antaa kortinhaltijalle mahdollisuuden hyödyntää henkilökohtaista assistenttia, joka voi varata kortinhaltijan puolesta esimerkiksi ravintolan pöydästä, hankkia teatteri- tai konserttilippuja tai lähettää kukkia vuosipäivän onnittelemiseksi. Diners Club Premium -kortin vuosimaksu on 200 euroa ja kortin korko on 5 % marginaali + 3 kk Euribor.

Mitkä ovat Diners Club -luottokorttien hakuehdot?

Diners Club -luottokortteja voivat hakea täysi-ikäiset suomalaisen henkilötunnuksen omaavat henkilöt. Hakijalla tulee olla kotipaikka Suomessa, säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot.

Vertaa parhaimmat luottokorttidiilit täällä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?