Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Danske Bank

Danske Bank tarjoaa laajan valikoiman luottokortteja. Pankki tarjoaa yhteistyössä Finnairin ja K-Plussan kanssa yhdistelmäluottokortteja, joissa on erilaisia kanta-asiakasetuja, kuten maksutapaetuja tai bonuksia. Monissa Danske Bankin luottokorteissa on ulkomaan matkavakuutus sekä ostoturvavakuutus. Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

Danske MasterCard Credit/Debit

Mastercard Credit korttiin saa yhdistettyä Debit-ominaisuuden. Luoton korko on 7%+ 3 kk euribor ja vuosimaksu 50 euroa. Danske Etuohjelman Platinum Plus- ja Gold-päivittäispalvelupaketteihin sisältyy yksi yhdistelmäkortti, joka voi olla MasterCard Credit/Debit. Luotolle voi saada jopa 43 päivää korotonta maksuaikaa. Korttiin sisältyy ostoturvavakuutus. Ostoturva on voimassa 120 päivää ostohetkestä, ja se korvaa enintään 2 000€ arvoiset tavarat. Rinnakkaiskortti maksaa 20€ vuodessa, E-lasku on 2€ mikäli kortille on kertynyt maksettavaksi korollista luottoa, paperilasku on 3,5€. Muissa valuutoissa tehtyjen ostojen kulut ovat 1,95% summasta.

Finnair Plus Visa

Kortilla saa jokaisesta ostoksesta saa vähintään yhden Finnair Plus -pisteen (riippuen Finnair-plus tasosta), joita on mahdollista käyttää ohjelman kautta on erilaisiin palkinto- ja matkustusetuihin kuten loungekäynteihin. Korttiin sisältyy tervetuliaislaja 2 000 Finnair Plus -pistettä. Kortti sisältää matkavakuutuksen, mikäli matkasta maksetaan vähintään 75% tällä kortilla. Matkavakuutus koskee vain ulkomaanmatkoja ja on voimassa jopa 90 päivän pituisilla matkoilla. Vakuutettuina ovat myös Puoliso sekä alle 23-vuotiaat lapset tai lapsenlapset silloinkin kun he matkustavat ilman kortinhaltijaa. Kortin vuosimaksu on 60 euroa ja korko on 8,5% plus 3kk euribor. Luottoraja on mahdollista saada jopa 10 000 euroon asti. Kortissa ei ole tilinhoito- eikä laskutusmaksuja.

Danske MasterCard Gold

Kortin vuosimaksu on 90 euroa ja korko 7% + 3kk euribor. Kortilla voi saada jopa 43 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuspalkkio on 2e/kk mikäli kortille on jäänyt maksettavaksi korollista luottoa. Kortti sisältää matkavakuutuksen, mikäli maksat vähintään 75% matkastasi luotolla. Kortti sisältyy Danske Gold -palvelupakettiin. Kortissa on myös Ostoturva, mikä on voimassa 180 päivää ostohetkestä, ja se korvaa enintään 2 000€ arvoiset tavarat. Kortti sisältää myös matkavakuutuksen, mikä on voimassa vain mikäli matkasta maksetaan vähintään 75% tällä kortilla. Vakuutus koskee vain ulkomaanmatkoja. Vakuutettuina ovat myös Puoliso sekä alle 23-vuotiaat lapset tai lapsenlapset silloinkin kun he matkustavat ilman kortinhaltijaa. Rinnakkaiskortti maksaa 40€ vuodessa. Muissa valuutoissa tehtyjen ostojen kulut ovat 1,95% summasta. Luottorajan voi saada jopa 10 000 euroon asti.

Finnair Plus Visa Gold

Kortilla tehdyistä jokaisesta ostoksesta saa vähintään yhden Finnair Plus -pisteen, riippuen Finnair Plus tasosta. Korttiin sisältyy kattava matkavakuutus, mikä on voimassa vain mikäli matkasta maksetaan vähintään 75% tällä kortilla. Vakuutus koskee vain ulkomaanmatkoja. Vakuutettuina ovat myös Puoliso sekä alle 23-vuotiaat lapset tai lapsenlapset silloinkin kun he matkustavat ilman kortinhaltijaa.

Lisäksi Finnair Plus Visa Goldin matkavakuutus sisältää Hole in One turvan. Jos teet hole-in-one lyönnin matkallasi, vakuutuksesta korvataan samaan aikaan samalla golfkentällä olleille muille pelaajille juomatarjoilusta aiheutuneet kustannukset. Lisäksi korttiin kuuluu S.O.S International matkahätäpalvelu eli esimerkiksi korttisi kadotessa ulkomailla saat tarvittaessa hätäkäteistä.

Kortin vuosimaksu on 150 euroa, ja luoton korko on 8,5% + 3kk euribor. Korttiin kuuluu ylimääräisenä lahjana 10 000 Finnair Plus -pistettä joka vuosi kortinhaltijalle. Luottorajan voi saada jopa 20 00 euroon asti. Rinnakkaiskortti maksaa 30€ vuodessa. Kortissa ei ole tilinhoito- eikä laskutusmaksuja.

Danske MasterCard Platinum

Dansken Platinum-kortilla saa 0,5% maksutapaetua kaikista kortilla tehdyistä ostoksista. Kortin vuosimaksu on 180 euroa ja luoton korko 7% + 3kk euribor. Korttiin sisältyy kattava matkavakuutus, mikä on voimassa vain mikäli matkasta maksetaan vähintään 75% tällä kortilla. Vakuutus koskee vain ulkomaanmatkoja. Vakuutettuina ovat myös Puoliso sekä alle 23-vuotiaat lapset tai lapsenlapset silloinkin kun he matkustavat ilman kortinhaltijaa.

Kortti sisältyy Danske Platinum Plus -palvelupakettiin. Kortissa on myös ostoturvavakuutus. Ostoturva on voimassa 180 päivää ostohetkestä, ja se korvaa enintään 3 000€ arvoiset tavarat.

Käteisnostoturvavakuutus kattaa pankkiautomaatista määrätyillä yhdistelmäkorteilla nostetun käteisen rahan varkauden tai ryöstön 12 tunnin sisällä nostoajankohdasta 250 euroon asti. Vakuutukset ovat voimassa kaikkialla maailmassa.

Rinnakkaiskortti maksaa 60€ vuodessa. E-lasku on 2€ mikäli kortille on kertynyt maksettavaksi korollista luottoa, paperilasku on 3,5€. Muissa valuutoissa tehtyjen ostojen kulut ovat 1,95% summasta.

Vertaa parhaimmat luottokorttidiilit täällä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?