Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Bank Norwegian

Bank Norwegianin luottokortti on Visa-luottokortti, jolla saat käyttöösi myös Reward-kanta-asiakasohjelman. Norwegian-kortti on vuosimaksuton, ja se tarjoaa jopa 6 viikon korottoman takaisinmaksuajan, eikä kortti veloita käteisen nostamisesta luoton puolelta. Norwegian kortin luoton marginaalikorko on 20%, mutta korttiin ei kuulu muita kuluja, eli tilinhoitomaksua tai muuta kuukausi- tai vuosimaksua ei ole. Myös e-lasku on ilmainen. Kortti tarjoaa jopa 6 viikkoa korotonta maksuaikaa, mikä koskee myös korttiluotolta nosteuttua käteissummaa. Kortti poikkeaa täysin Suomen markkinoiden muista luottokorteista, mitkä veloittavat aina luotolta nostetusta käteisestä. Korko laskua maksettaessa on sama kuin käyttäessäsi korttia, mutta korko juoksee siitä päivästä lähtien kun lasku maksetaan. Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

Norwegian-kortin hakeminen

Voit hakea Bank Norwegianin luottokorttia, mikäli olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Hakeminen onnistuu helposti ja kätevästi verkkohakemuksella. Hakemusvaiheessa antamiesi tietojen perusteella pankki antaa sinulle luottoluokituksen. Norwegian kiinnittää huomiota ennen kaikkea tuloihin sekä mahdollisiin maksuhäiriömerkintöihin. Luottoluokitus auttaa meitä määrittämään, onko luottorajan korottaminen mahdollista. Norwegian verkkopankissa asiakkaat voivat itse käydä muuttamassa luottorajaa, ja maksaa luottokorttilaskun.

Norwegian Reward -jäsenyys

Norwegian-kortin myöntäminen edellyttää jäsenyyttä Norwegian lentoyhtiön Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmassa. Norwegian Air Shuttle ASA tai muu yritys, jolla on kanta-asiakasohjelman hallinnointioikeus, vastaa Norwegian Reward -jäsenyydestä ja vahvistaa sen ehtojen mukaisesti ja vastaa myös kortinhaltijalle ansaituista pisteistä. Kortinhaltija saa kortilla tehdyistä ostoista CashPoint-pisteitä. Jos et ole Norwegian Reward -jäsen, sinut lisätään Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmaan ja saat jäsennumeron automaattisesti Norwegian-korttia hakiessasi. Hyväksyt Norwegian-kortin ehdot ja Norwegian Rewardjäsenyyden ehdot aloittamalla kortin käytön.

Matkavakuutus

Norwegian-korttiin sisältyy myös matkavakuutus, joka on voimassa kun vähintään 50% matkakuluista on maksettu Norwegian kortilla. Matkavakuutus koskee ulkomaanmatkojen lisäksi myös kotimaassa matkustamista kun vakuutettu matkustaa vähintään viidenkymmenen kilometrin etäisyydelle linnuntietä mitattuna vakuutetun asunnosta, työpaikasta, opiskelupaikasta tai vapaa-ajanasunnosta. Vakuutus kattaa myös kortinhaltijan perheenjäsenet jotka matkustavat yhdessä kortinhaltijan kanssa. Vakuutettuja ovat vakuutetun kortinhaltijan kanssa mukana matkustava puoliso ja avopuoliso sekä kortinhaltijan alle 21-vuotiaat mukana matkustavat lapset, lapsenlapset, lapsipuolet ja ottoja kasvattilapset silloin, kun he asuvat vakituisesti samassa taloudessa kortinhaltijan kanssa. Kortinhaltijan alle 21-vuotiaat lapset, jotka asuvat toisen vanhemman kanssa, ovat myös tässä tarkoitettuja lapsia, kun he matkustavat yhdessä kortinhaltijan kanssa.

Vakuutus on voimassa matkalla, kun vakuutetun Bank Norwegian -luottokortti on voimassa matkan alkaessa ja matka kestää enintään 90 päivää.

Cash Points-pisteet ja Norwegian Reward

Norwegian kortti kerryttää kaikista ostoksista myös Norwegian Cash Points -lentopisteitä, joita voit käyttää Norwegian Reward- etuohjelmassa. Reward – jäsenenä voit ansaita CashPoints- pisteitä kun lennät. Voit käyttää pisteitä silloin kun haluat, kokonaan tai osittain seuraavaa matkaa maksaessasi. Norwegian kortin käyttäminen on nopein tapa ansaita CashPoints-pisteitä: ansaitset 1% CashPoints-pisteitä kaikista kortilla tehdyistä ostosten hinnoista sekä jopa 20% CashPoints-pisteitä Flex lippujen hinnasta ja 5% CashPoints-pisteitä LowFare lippujen hinnasta. Voit käyttää CashPoint-pisteitä ostaaksesi Norwegian-lentoyhtiön lentolippuja. Silloin 1 CashPoint-piste = 1 NOK. Matka voidaan maksaa kokonaan tai osittain Reward CashPoints-pisteillä.

Löydä sinulle sopivin luottokorttitäältä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?