Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Luottokortti

Säästöpankin luottokortit esittelyssä

Sivu Niina Tuttavainen / tammikuu 4 2018 | Lukuaika: 2 minuuttia

Säästöpankin luottokortit

Säästöpankin luottokorttien plussat ja miinukset

Säästöpankkiryhmän historia ulottuu 1800-luvulle eli kyseessä on varsin perinteikäs suomalainen pankkiryhmä. Se koostuu paristakymmenestä säästöpankista, jotka tarjoavat asiakkailleen kattavan palvelupaketin: laina- ja luottotuotteet, sijoitukset, vakuutukset sekä pävittäispankkipalvelut kuten käyttö- ja säästötilit.

Me käymme tarkemmin läpi Säästöpankkiryhmän luottokortteja: Visa Credit/Debit -korttia sekä Visa Gold -korttia ja vertailemme, mikä niissä on hyvää ja mikä mahdollisesti huonoa.

Katso myös, kuinka Säästöpankin luottokortit pärjäävät markkinoiden kaikki luottokortit kattavassa vertailussamme:

Luottokorttivertailu

Lue lisää: Visa vai MasterCard – Kumpi on parempi?

Säästöpankki Visa Credit/Debit

säästöpankki visa

Säästöpankin Visa on yhdistelmäkortti. Se on monella tapaa peruskortti, sillä se tarjoaa luottokorttien perusedut, kuten korottoman maksuajan ja konkurssiturvan, mutta ei juurikaan ylimääräisiä härpäkkeitä. Se on siis täydellinen henkilölle, jota kiinnostaa luottokortti esimerkiksi sen vuoksi, ettei ilmankaan meinaa nykyisin pärjätä: tarvitaanhan korttia esimerkiksi hotellien varaamiseen ja auton vuokraamiseen.

Lue lisää: 5 syytä hankkia luottokortti

Kortin voi saada, jos on vähintään 18-vuotias. Luottoraja kortissa vaihtelee 1 000 ja 10 000 euron välillä. Kortin luottopuolta käyttämällä saa keskimäärin 40 päivää korotonta maksuaikaa, mikä tarkoittaa, että sinulla on noin 40 päivää aikaa maksaa ostoksesi ilman, että joudut maksamaan senttiäkään korkoa.

Lue lisää: Kannattaako luottokorttilasku maksaa pois nopeasti?

Korttiin kuuluu myös kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Maksuvapaa kuukausi tarkoittaa sitä, ettei kyseisenä kuukautena lähetetä luottokorttilaskua ollenkaan, jolloin säästyy minimilyhennyksen tekemiseltä. Toisaalta kannattaa muistaa, ettei maksuvapaa (tai lyhennysvapaa) kuukausi suinkaan tarkoita kulutonta kuukautta. Kuukaudelta kertyvät korot tulevat maksuun seuraavassa kuussa.

Lue: Maksuvapaa kuukausi luottokortissa – Kannattaako?

Säästöpankki Visa Gold

säästöpankki visa gold

Säästöpankin Visa Gold on ikään kuin vähän prameampi versio Säästöpankin Visa Credit/Debitistä. Vuosimaksu on korkeampi, mutta myös etuja on enemmän. Käyttöön saa esimerkiksi Visan maailmanlaajuisen asiakaspalvelun, joka on asiakkaiden käytettävissä 24/7. Sen avulla voi kuolettaa kadonneen tai varastetun kortin suoraan Visan kautta.

Lue lisää: Premium-luottokortit vertailussa

Monia ilahduttaa luottokorteissa erityisesti matkavakuutus. Se löytyy myös Säästöpankin Visa Goldissa. Matkavakuutuksen tarjoaa LähiTapiola. Säästöpankin Gold-luottokortin matkavakuutus on erityisen hyvä, sillä toisin kuin monissa muissa luottokorteissa, matkavakuutus on voimassa sekä kotimaan että ulkomaan matkoilla – vaikka matkoja ei edes olisi maksettu luottokortilla!

Lue lisää: Matkavakuutus ja matkan maksaminen luottokortilla

Tässä luottokortissa ei ole myöskään ennalta asetettua enimmäisluottorajaa, minkä lisäksi korotonta maksuaikaa saa keskimäärin 40 päivää. Korttiin kuuluu myös kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Vertailu kannattaa

Jo tämä pieni vertailu osoittaa hyvin, että luottokorteilla on eronsa ja että vertailu kannattaa. Saman pankin kahdella kortilla on isot erot: Säästöpankin Visa Debit/Credit on hyvin erilainen kortti kuin Säästöpankin Visa Gold. Eroja on niin vuosimaksuissa kuin tarjotuissa palveluissakin. Lisäksi on kiinnostavaa, ettei Säästöpankki tarjoa osto- ja tuoteturvavakuutuksia.

Kun valitset luottokorttia, valitse itsellesi sopivin. Voit vertailla eri luottokortteja näppärässä ja ilmaisessa vertailussamme:

Etsitkö luottokorttia?

Vertailemalla luottokortteja löydät parhaimmat edut