Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Luottokortti

S-Etukortti ja S-Pankkikortti – mikä ero?

Sivu Anleena Haustola / tammikuu 4 2018 | Lukuaika: 3 minuuttia

Lomalle lainarahalla

Suomalaisista suurimmalla osalla on lompakossaan ainakin muutama kortti kuten esimerkiksi Kela-kortti, ajokortti – ja sitten jokin bonus-kortti kuten K-Plussa tai S-etukortti.

Lue myös: Bensakortit ja mitä hyötyä niistä on?

Jos sinulla on S-etukortti lompakossasi, voit saada S-Pankilta myös luottokortin erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Sillä ei ole väliä, oletko itse maksanut liittymismaksun vai kuulutko perheesi kautta omistajatalouteen eli onko sinulla rinnakkaiskortti, olet silti oikeutettu asiakasomistajille tarkoitettuihin hintoihin. Sinun pitää kuitenkin liittyä S-Pankin asiakkaaksi eli avata tili.

Jos siis haluat kumman tahansa, S-etukortti-luottokortin tai S-Pankki-luottokortin, sinun tulee avata tili S-Pankissa.

Voit vertailla kaikkia luottokortteja, niiden hintoja ja muita ominaisuuksia kätevästi luottokorttivertailussamme:

Vertaa luottokortteja Löydä sinulle paras luottokortti

Eri hinnat asiakasomistajille ja muille: S-Etukortti ja S-Pankki

S-Pankin luottokorteissa on eroja hinnoissa riippuen siitä, oletko asiakasomistaja vai et, mikä kannattaa ottaa huomioon, kun teet vertailua.

Useimmat kuitenkin voivat sen kummempia miettimättä katsoa suoraan asiakasomistajille suunnattuja hintoja, sillä viime vuonna eli vuonna 2015 S-ryhmällä oli asiakasomistajia kokonaiset 2 225 506 kappaletta, siis yli kaksi miljoonaa!

Se on aika paljon, kun ajatellaan, että suomalaisia on rapiat kuusi miljoonaa. Myös muun muassa OP on osuustoiminnallinen toimija.

Lue myös: Kannattaako vuosimaksullinen vai vuosimaksuton luottokortti?

S-Etukortti Visa Credit/Debit ja S-Pankki Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa (Credit Debit) tarkoittaa korttia, jonka saa asiakasomistaja ja S-Pankki Visa (Credit Debit) taas korttia, jonka voi saada kuka tahansa riippumatta siitä, haluaako olla S-ryhmän jäsen. On siis mahdollista olla ”pelkkä” asiakas.

Credit/Debit-merkintä luottokortissa taas tarkoittaa, että kyseinen kortti sisältää kaksi erilaista korttia: Luottokortin ja pankkikortin. Voit maksaessasi valita, haluatko maksaa creditillä eli luotolla eli luottokortilla vai debitillä eli tililtäsi suoraan. Debit-ominaisuuden avulla voit käyttää myös lähimaksuominaisuutta, jossa sinun ei tarvitse näppäillä PIN-koodiasi alle 25 euron ostoksissa vaan voit maksaa ne vain korttia vilauttamalla.

Lue myös: Debit- ja Credit-korttien erot

S-Etukortti Visa Credit Debit -yhdistelmäkortissa ei ole kuukausi- eikä vuosimaksuja ja korko on 6,0 % + 3 kk euribor. Edulliset ehdot johtuvat siitä, että kortti on suunnattu asiakasomistajille.

Ei-asiakasomistajat voivat hankkia S-Pankki Visa Credit Debit -kortin. Tällöin hinnat ovat korkeampia: Vuosimaksu on 30 euroa ja korko 9,0 % + 3 kk euribor.

S-Etukortti Visa Credit ja S-Pankki Visa Credit

 

Kortti S-Etukortti Visa Credit (asiakasomistaja) Visa Credit (ei asiakasomistaja)
Vuosimaksu 30 €
Korko 6 % + 3kk Euribor 9 % + 3kk Euribor
Tilinhoitomaksu 2 € / lasku jolla on korollista luottoa 2 € / lasku jolla on korollista luottoa
Vertaa luottokortteja Löydä sinulle paras luottokortti


Visa Creditit ovat pelkkiä luottokortteja eli ne eivät ole yhdistelmäkortteja. S-Etukortti Visa Credit on kyllä eräänlainen yhdistelmä, se on nimittäin yhdistelmä luottokorttia ja S-etukorttia. Sitä voi käyttää kuin tavallista luottokorttia, mutta jos käytät sitä S-ryhmän toimipisteissä, saat lisäksi S-Etukortin tapaan siitä maksutapaetua, jonka suuruus riippuu muun muassa siitä, minkä osuuskunnan taulukon mukaisesti bonuksesi kertyvät.

S-Etukortti Visa Credit -luottokortissa on alhainen korko: 6,0 % + 3 kk euribor, minkä lisäksi asiakkaalta peritään tilinhoitomaksuja 2 euroa kuukaudessa, jos laskulla on korollista luottoa. Sen sijaan asiakasomistajan ei tarvitse maksaa kuukausi- eikä vuosimaksuja kortistaan.

Jos sen sijaan et ole asiakasomistaja etkä sellaiseksi halua tulla, voit hakea S-Pankilta myös S-Pankki Visa Creditiä. Tällöin luoton korko on hivenen korkeampi: 9,0 % + 3 kk euribor. Lisäksi tilinhoitomaksu on 2 euroa kuukaudessa, jos laskulla on korollista luottoa. Lisäksi sinulta veloitetaan 30 euroa vuosimaksuja.

Etsitkö luottokorttia?

Vertailemalla luottokortteja löydät parhaimmat edut