Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Luottokortti

Esittelyssä kolme vuosimaksutonta luottokorttia

Sivu Anna Möttönen / tammikuu 4 2018 | Lukuaika: 1 minuutti

Esittelyssä kolme vuosimaksutonta luottokorttia

Vuosimaksuttomat luottokortit ovat ilmaisia

Mikäli et kaipaa luottokortiltasi mitään ylimääräistä, tai etsit hyvää kakkoskorttia, voi vuosimaksuton luottokortti olla järkevin valinta.

Vuosimaksuton luottokortti on sananmukaisesti luottokortti, jonka käyttämisestä ei tarvitse maksaa vuosimaksua. Täysin kuluton se ei kuitenkaan ole, sillä luotto-ominaisuutta käytettäessä maksettavaksi tulee tilinhoitomaksu sekä korko.

Katso myös: Mikä ero on debit ja credit-korteilla?

Ennen luottokortin hankkimista kannatta aina vertailla eri vaihtoehtoja, jotta voi löytää juuri itselle kaikista sopivimman. Tiesitkö, että taskussa kannattaa aina kanta vähintään kahta eri maksukorttia?

Voit vertailla eri luottokorttien hintoja ja muita ominaisuuksia ilmaiseksi hintavertailussamme:

S-Etukortti Visa Credit

sEtukorttiVisaCredit

S-Etukortti Visa Credit on S-pankin tarjoama vuosimaksuton luottokortti, joka on yhdistetty S-ryhmän etuohjelmaan. Kortilla saa etuja S-ryhmän yhteistyökumppaneilta ympäri Suomen.  Kortti sopii hyvin esimerkiksi talouden ruokaostoksille, tai kakkoskortiksi. Korttia tarjoaa S-Pankki, jolla on laaja palveluverkosto Suomessa.  Kortin saa myös credit/debit-yhdistelmäkorttina

Hyvää Huonoa
+ Kortilla saa maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoista tehdyistä ostoksista – Kortin saaminen edellyttää asiakasomistajuutta, jonka jäsenmaksu on 100€. Jäsenmaksu palautetaan, mikäli asiakasomistajuuden haluaa joskus irtisanoa (ilman asiakasomistajuutta kortti maksaa 2€/kkk)
+ Alhainen korko – Ei sisällä mitään erityisominaisuuksia
+ Korttia tarjoavalla S-Pankilla on edulliset palvelumaksut (mm. ilmainen verkkopankki)

Tuohi MasterCard

Tuohi Mastercard

Tuohi MasterCard on Nordea Rahoituksen myöntämä vuosimaksuton luottokortti, jota voi hakea verkosta minkä pankin asiakas tahansa. Kortti käy kaikkialla, missä MasterCard käy maksuvälineenä. Tuohi MasterCard tuo kätevästi joustoa arjen raha-asioihin. Kortti sopii hyvin myös kakkoskortiksi, sillä sen hankkiminen ei vaadi minkään tietyn pankin asiakkaaksi ryhtymistä.

Hyvää Huonoa
+ Erilaisia tarjouksia ja etuja ympäri vuoden – Tilinhoitomaksu jopa 5€/lasku, jonka lisäksi korkea korko
+ Ei vaadi minkään tietyn pankin jäsenyyttä – Ei bonusohjelmaa
+ Hintaturva  takaa edullisimmat hinnat ostoksista

Stockmann Mastercard

aktia luottokortit esittelyssä

Stockmann Mastercard on vuosimaksuton kanta-asiakaskortin ja maksuaika/luottokortin sekoitus, jonka myöntää Nordea Rahoitus. Kortilla saa maksutapaetua Stockmannin myymälöistä, minkä lisäksi korttiin saa maksuttoman rinnakkaiskortin, jolloin koko perhe voi hyötyä paremmin kanta-asiakaseduista.  Nordean asiakkaiden on lisäksi mahdollista liittää korttiin debit-ominaisuus , jolloin maksutapahtumat voidaan veloittaa myös suoraan tililtä.

Hyvää Huonoa
+ Ei vaadi minkään tietyn pankin jäsenyyttä – Korkea korko
+ Sisältää kanta-asiakasohjelman – Maksutapaetua ei saa verkkokauppaostoksista
+ Ilmainen rinnakkaiskortti

Luottokorttivertailu

Etsitkö luottokorttia?

Vertailemalla luottokortteja löydät parhaimmat edut