Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Luottokortti

Aktian luottokorteilla laaja käytettävyys sekä premium-tason etuja

Sivu Joonas Heikkinen / tammikuu 4 2018 | Lukuaika: 2,5 minuuttia

Lomalle lainarahalla

Aktian juuret ulottuvat 1800-luvulle, kun vanhin Suomessa nykyisin toimivista talletuspankeista perustettiin. Aktia Säästöpankki perustettiin noin 20 vuotta sitten, kun Helsingin Säästöpankki yhdistyi moneen rannikkoalueen säästöpankkiin. Vuonna 2008 pankin nimeksi tuli Aktia Pankki Oyj.

Konsernilla on noin 350 000 asiakasta ja 50 konttoria. Aktia tarjoaa asiakkailleen pankkipalveluiden lisäksi myös vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluita ja sen toiminta-alueet ovat pääsääntöisesti pääkaupunkiseutu, suuret asutusalueet ja rannikkoseutu.

Lue lisää Aktian tuotteista hintavertailustamme

Aktian luottokortit sopivat paljon matkustavalle

Aktia tarjoaa Visa- ja Mastercard-luottokortteja, jotka soveltuvat hyvin paljon matkustavalle henkilölle. Visa ja Mastercard takaavat laajan käyttöverkon, ja kortteihin sisältyy kattavia vakuutuksia sekä premium-tason etuja kuten congierce-palvelu.

Lue myös: Miksi luottokortti on tärkeä matkustaessa

Aktia Visa Gold Credit/Debit

 

Aktia visa gold

Visa Gold Credit/Debit-yhdistelmäkortti on kansainvälinen maksukortti, johon kuuluu muun muassa matkavakuutus, kun matka maksetaan kyseisellä kortilla. Kortissa on luotto-ominaisuus, jolle voi saada jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. ja kortin kuukausimaksu on 4 euroa. Aktian premium-asiakkaat saavat kortin ilmaiseksi.

Visa Platinum Credit/Debit

 

Aktia visa platinum

Visa Platinum -luottokortti sopii aktiiviselle matkustajalle, ja haluaa korkeaa palvelutasoa. Korttiin kuuluu Congierce-palvelu, joka toimii kuin henkilökohtainen assistentti sekä Suomessa että ulkomailla. Lisäksi kortinhaltija saa Priority Pas s-kortin, jolla pääsee lentokenttäloungeihin. Aktia Visa Platinum -kortissa on myös ostoturvavakuutus sekä matkavakuutus, joka kattaa koko perheen. Kortille voi saada jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Kuukausimaksu on 20 euroa ja kortti edellyttää Aktian asiakkuutta.

Lue myös: Mihin Helsinki-Vantaan lentokenttäloungeihin pääset Aktian luottokorteilla?

World Elite Mastercard Credit

 

Aktia world elite mastercard

World Elite MasterCard-luottokortti on hyvin samanlainen kuin Aktia Visa Platinum -kortti. Aktia World Elite Mastercard-korttiin kuuluu myös Congierce-palvelu sekä Priority Pass -kortti, jolla pääsee vierailemaan lentokenttäloungeihin ympäri maailmaa. Aktia World Elite Mastercard -korttiin sisältyy myös matkavakuutus. Kortille voi saada jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Kuukausimaksu on 20 euroa, mutta kortin saamiseksi ei tarvitse olla Aktian asiakas.


Kaikkiin luottokortteihin kuuluu myös kattava ostoturva

Kaikkiin Aktian luottokortteihin kuuluu myös kannattava ostoturvavakuutus, jossa ei ole omavastuuta. Vakuutus on voimassa kaikkialla. Ostoturva on voimassa kortilla maksetuille tuotteille 180 päivää ostopäivästä, ja se korvaa tuotteiden rikkoutumisen, katoamisen tai varastamisen.

Ostoksen minimihinnan tulee olla 50 e ja maksimihinnan 1 000 €. Monien muiden pankkien luottokorteissa on yleensä 50 euron omavastuu.

Lue lisää: aktian luottokorteista

Lue myös: Miksi luottokortti on tärkeä matkustaessa

American Express ja Diners Club ovat tunnettuja premium-tason maksukorteistaan, mutta Aktian World Elite Mastercard ja Visa Platinum ovat erittäin kilpailukykyisiä vaihtoehtoja.

Kattava premiumkorttivertailumme kertoo lisää, mikäli olet kiinnostunut korteista, jotka tarjoavat sinulle muitakin etuja kuin pelkkää maksuaikaa:

Vertaile luottokortteja Löydä sinulle paras luottokortti

Lähteet: 

Tietoa AktiastaAktia luottokortit

 

Etsitkö luottokorttia?

Vertailemalla luottokortteja löydät parhaimmat edut