Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Luottokortti

Aktia MasterCard Gold esittelyssä

Sivu Anleena Haustola / tammikuu 4 2018 | Lukuaika: 2 minuuttia

esittelyssä Aktia MasterCard Gold

Millainen luottokortti on Aktia MasterCard Gold?

Oletko haaveillut luottokortista, jossa ei ole vuosimaksuja mutta joka tarjoaisi silti esimerkiksi matkavakuutuksen? Tähän mennessä Suomessa ei ole ollut sellaisista luottokorteista ainakaan liikaa tarjontaa, mutta viime aikoina on alkanut tapahtua.

Ensin markkinoille tuli Bank Norwegianin luottokortti ja nyt Aktia uuden MasterCard Gold -luottokorttinsa kanssa.

Lue lisää: 3 vuosimaksutonta luottokorttia

Voit vertailla MasterCard Goldia muihin markkinoiden luottokortteihin kätevässä vertailussamme:

Mikä on Aktia MasterCard Gold?

Aktia MasterCard Gold on vuosimaksuton luottokortti, johon sisältyy lukuisia etuja. Tällaisia ovat esimerkiksi matkavakuutus sekä osto- ja tuoteturvavakuutus. Sillä voi myös lähimaksaa.

Lue lisää: Lähimaksaminen pähkinänkuoressa

Kortti haluaakin erottautua markkinoilla juuri sillä, että se on vuosimaksuton, mutta tarjoaa silti monia etuja. Usein vuosimaksuttomat luottokortit – kuten S-Pankin asiakasomistajilleen tarjoamassa S-Etukortti Visa – eivät tarjoa kuin niin sanotut perusluottokorttiominaisuudet kuten luotto-ominaisuuden.

Vaikka kortti on maksuton, kuuluu siihen 3,90 euron tilinhoitomaksu, mikäli laskulle on jäänyt luottoa eli et ole maksanut kertynyttä laskua kokonaan pois. Kortin luotto-ominaisuus mahdollistaa joustavuutta arkeen, koska voit saada jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös itse valita laskun eräpäivän joko 15. päiväksi tai kuun viimeiseksi päiväksi.

Matkavakuutus

Luottokortti on tunnetusti reissaajan kaveri. Saat myös Aktian MasterCard Goldilla matkallesi matkavakuutuksen, kun maksat matkan kokonaisuudessaan luottokortilla. Vakuutus korvaa niin kotimaan kuin ulkomaankin matkat.

Aktian luottokortin matkavakuutus on erittäin hyvä diili kuluttajalle, sillä sen matkavakuutuksessa ei ole omavastuuta toisin kuin esimerkiksi Bank Norwegianilla.

Voit tutustua eri luottokorttien matkavakuutuksiin tarkemmin luottokorttien matkavakuutukset -oppaassamme!

Tuoteturva/ostoturva

Jos ostat ostoksesi Aktian MasterCard Gold -luottokortilla, saat niihin automaattisesti ostoturvavakuutuksen. Se korvaa kadonneet, varastetut ja rikkimenneet tavarat. Vakuutus korvaa esimerkiksi sen, että kortilla netistä ostamasi tuote on viallinen tai ei saavu. Korvaus koskee enintään 1 000 euron arvoisia tuotteita.

Turva on voimassa noin puoli vuotta (180 päivää) tuotteen ostohetkestä ja sitä voi hyödyntää korkeintaan kolme kertaa vuodessa.

Voit tutustua eri luottokorttien osto- ja tuoteturviin tarkemmin tuote-ja ostoturvavertailussamme.

Miten voi kortin voi saada?

Aktian MasterCard Goldin strategiaan kuuluu monipuolisen kattauksen ohella helppo saatavuus. Sen voi myös saada helpommin kuin useimmat muut luottokortit.

Kortin saamiseksi ei tarvita esimerkiksi kokoaikaista ja vakituista työsuhdetta eli niin sanotut säännölliset tulot eivät ole vaatimuksena.

Lue myös: Aktian luottokortit esittelyssä

Sinun ei myöskään tarvitse olla Aktian asiakas saadaksesi kortin. Kannattaakin vakavasti harkita niin sanottua ”kahden luottokortin taktiikkaa” eli ottaa luottokortti kahdesta eri pankista. Tätä suositellaan, koska mikäli ensimmäinen kortti ei jostain syystä toimi, et joudu pulaan esimerkiksi matkustellessasi.

Lue lisää: Miksi kannattaa olla kaksi luottokorttia?

Periaatteessa ainoa asia, joka automaattisesti estää luottokortin saamiseksi, on luottohäiriömerkintä Suomen Asiakastiedon rekisterissä.

Learn lisää: Luottotietomerkintä

Kortti sopii myös opiskelijalle

Monet pankit myöntävät luottokortteja opiskelijoille. Tällöin ehtona eivät useinkaan ole esimerkiksi säännölliset tulot vaan esimerkiksi tietty määrä opintopisteitä. Yleensä opintopisteitä täytyy olla vähintään 90 ennen kuin kortin saa.

Lue lisää: Luottokortin saaminen on helpompaa opiskelijalle

Aktia MasterCard Gold on tässä suhteessa hieman erilainen. Sen voi saada myös opiskelija, mutta opiskelijalla ei tarvitse olla opintopisteitä suoritettuna. Pelkkä opiskelutodistus riittää.

Luottokorttivertailu
Lähde:

Aktia

Etsitkö luottokorttia?

Vertailemalla luottokortteja löydät parhaimmat edut