Artikkelit luottokorteista

Etsitkö luottokorttia?

Vertailemalla luottokortteja löydät parhaimmat edut

Siirry vertailuun

Luottokorttiartikkelit

Laskun maksu luottokortilla – Huomioi nämä!

29 joulukuun 2020

Tili taas tyhjänä, ja laskujen eräpäivät kolkuttavat ovella? Vaihtoehdot ovat tilanteessa melko vähissä: laskun voi joko maksaa luotolla tai eräpäivää voi yrittää siirtää, joku ehkä jättää laskun kokonaan maksamatta.

Mikä on mobiililuottokortti

29 joulukuun 2019

Oletko koskaan miettinyt, että miten käy pankki- ja luottokorteille (ja myös kaikille muillekin korteille) nyt, kun kaikki siirtyy mobiiliin ja pilveen? Eihän kukaan enää tulevaisuudessa käytä muovista höylättävää korttia?

Musta Amex ja muut luksusluottokortit – millaisia ne ovat?

12 joulukuun 2019

Vaikka oma elämä olisi yhtä kaukana miljonäärien elämästä kuin Suomi Etelänavasta, on joskus silti hauska kurkistaa rikkaiden ihmisten maailmaan. Esittelyssä tänään miljonäärien luksusluottokortit, Musta Amex, MasterCard Gold Card sekä övereistä överein Visa Infinite Exclusive.

Luottokorttien korot vertailussa

4 joulukuun 2019

Useimmat meistä kiinnittävät luottokorttia valitessaan eniten huomiota kortin vuosimaksuun, ja yleensä edes siihen ei juuri tule kiinnitettyä huomiota. Luottokorttien korkoja jaksaa harva vertailla, ja suurin osa meistä taitaa ottaa nöyrästi vastaan ensimmäisenä tarjotun luottokortin, mikä yleensä on oman pankin luottokortti.

Luottokortin saaminen on helpompaa opiskelijalle kuin työssäkäyvälle

4 tammikuun 2018

Luottokortista on syytä olla ylpeä, jos sinulle on myönnetty sellainen. Osuuspankin päivittäisten raha-asioiden johtajan Kai Patovirran mukaan ”Nykyään on niin, että jos asiakkaalla on lompakossa luottokortti, on asiakas selvästi hoitanut raha-asiat hyvin”.

Prepaid-luottokortti – mikä se on?

4 tammikuun 2018

Prepaid-luottokortti tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostoksia ja käyttää maksukorttia luottokortin tapaan. Prepaid-luottokortti eroa tavallisesta luottokortista niin, ettei siinä sitouduta luottotiliin. Jokaista maksua varten kortille tulee siis siirtää rahaa, jota voi sitten käyttää haluamallansa tavalla.

Mitä tehdä vanhoille luottokorteille?

4 tammikuun 2018

Jossain vaiheessa voit huomata, että lompakossasi on turhan monta luottokorttia. Mutta mitä ihmettä niille pitäisi tehdä? Luottokortin leikkaaminen vähintään kahtia on suosittu (ja varsin toimiva ja dramaattinen) keino estää kortin käyttäminen.