Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Artikkelit luottokorteista

Etsitkö luottokorttia?

Vertailemalla luottokortteja löydät parhaimmat edut

Luottokorttiartikkelit

Laskun maksu luottokortilla – Huomioi nämä!

joulukuu 29 2020

Tili taas tyhjänä, ja laskujen eräpäivät kolkuttavat ovella? Vaihtoehdot ovat tilanteessa melko vähissä: laskun voi joko maksaa luotolla tai eräpäivää voi yrittää siirtää, joku ehkä jättää laskun kokonaan maksamatta.

Mikä on mobiililuottokortti

joulukuu 29 2019

Oletko koskaan miettinyt, että miten käy pankki- ja luottokorteille (ja myös kaikille muillekin korteille) nyt, kun kaikki siirtyy mobiiliin ja pilveen? Eihän kukaan enää tulevaisuudessa käytä muovista höylättävää korttia?

Musta Amex ja muut luksusluottokortit – millaisia ne ovat?

joulukuu 12 2019

Vaikka oma elämä olisi yhtä kaukana miljonäärien elämästä kuin Suomi Etelänavasta, on joskus silti hauska kurkistaa rikkaiden ihmisten maailmaan. Esittelyssä tänään miljonäärien luksusluottokortit, Musta Amex, MasterCard Gold Card sekä övereistä överein Visa Infinite Exclusive.

Luottokorttien korot vertailussa

joulukuu 4 2019

Useimmat meistä kiinnittävät luottokorttia valitessaan eniten huomiota kortin vuosimaksuun, ja yleensä edes siihen ei juuri tule kiinnitettyä huomiota. Luottokorttien korkoja jaksaa harva vertailla, ja suurin osa meistä taitaa ottaa nöyrästi vastaan ensimmäisenä tarjotun luottokortin, mikä yleensä on oman pankin luottokortti.

Luottokortin saaminen on helpompaa opiskelijalle kuin työssäkäyvälle

tammikuu 4 2018

Luottokortista on syytä olla ylpeä, jos sinulle on myönnetty sellainen. Osuuspankin päivittäisten raha-asioiden johtajan Kai Patovirran mukaan ”Nykyään on niin, että jos asiakkaalla on lompakossa luottokortti, on asiakas selvästi hoitanut raha-asiat hyvin”.

Prepaid-luottokortti – mikä se on?

tammikuu 4 2018

Prepaid-luottokortti tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostoksia ja käyttää maksukorttia luottokortin tapaan. Prepaid-luottokortti eroa tavallisesta luottokortista niin, ettei siinä sitouduta luottotiliin. Jokaista maksua varten kortille tulee siis siirtää rahaa, jota voi sitten käyttää haluamallansa tavalla.

Säästöpankin luottokortit esittelyssä

tammikuu 4 2018

Säästöpankkiryhmän historia ulottuu 1800-luvulle eli kyseessä on varsin perinteikäs suomalainen pankkiryhmä. Se koostuu paristakymmenestä säästöpankista, jotka tarjoavat asiakkailleen kattavan palvelupaketin. Me käymme tarkemmin läpi Säästöpankkiryhmän luottokortteja: Visa credit/debit -korttia sekä Visa Gold -korttia ja vertailemme, mikä niissä on hyvää ja mikä mahdollisesti huonoa.