Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Artikkelit luottokorteista

Etsitkö luottokorttia?

Vertailemalla luottokortteja löydät parhaimmat edut

Luottokorttiartikkelit

Musta Amex ja muut luksusluottokortit – millaisia ne ovat?

December 12 2019

Vaikka oma elämä olisi yhtä kaukana miljonäärien elämästä kuin Suomi Etelänavasta, on joskus silti hauska kurkistaa rikkaiden ihmisten maailmaan. Esittelyssä tänään miljonäärien luksusluottokortit, Musta Amex, MasterCard Gold Card sekä övereistä överein Visa Infinite Exclusive.

Luottokorttien korot vertailussa

December 4 2019

Useimmat meistä kiinnittävät luottokorttia valitessaan eniten huomiota kortin vuosimaksuun, ja yleensä edes siihen ei juuri tule kiinnitettyä huomiota. Luottokorttien korkoja jaksaa harva vertailla, ja suurin osa meistä taitaa ottaa nöyrästi vastaan ensimmäisenä tarjotun luottokortin, mikä yleensä on oman pankin luottokortti.

Luottokortin saaminen on helpompaa opiskelijalle kuin työssäkäyvälle

January 4 2018

Luottokortista on syytä olla ylpeä, jos sinulle on myönnetty sellainen. Osuuspankin päivittäisten raha-asioiden johtajan Kai Patovirran mukaan ”Nykyään on niin, että jos asiakkaalla on lompakossa luottokortti, on asiakas selvästi hoitanut raha-asiat hyvin”.

Prepaid-luottokortti – mikä se on?

January 4 2018

Prepaid-luottokortti tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostoksia ja käyttää maksukorttia luottokortin tapaan. Prepaid-luottokortti eroa tavallisesta luottokortista niin, ettei siinä sitouduta luottotiliin. Jokaista maksua varten kortille tulee siis siirtää rahaa, jota voi sitten käyttää haluamallansa tavalla.

Säästöpankin luottokortit esittelyssä

January 4 2018

Säästöpankkiryhmän historia ulottuu 1800-luvulle eli kyseessä on varsin perinteikäs suomalainen pankkiryhmä. Se koostuu paristakymmenestä säästöpankista, jotka tarjoavat asiakkailleen kattavan palvelupaketin. Me käymme tarkemmin läpi Säästöpankkiryhmän luottokortteja: Visa credit/debit -korttia sekä Visa Gold -korttia ja vertailemme, mikä niissä on hyvää ja mikä mahdollisesti huonoa.

Mitä tehdä vanhoille luottokorteille?

January 4 2018

Jossain vaiheessa voit huomata, että lompakossasi on turhan monta luottokorttia. Mutta mitä ihmettä niille pitäisi tehdä? Luottokortin leikkaaminen vähintään kahtia on suosittu (ja varsin toimiva ja dramaattinen) keino estää kortin käyttäminen.

Esittelyssä kolme vuosimaksutonta luottokorttia

January 4 2018

Mikäli et kaipaa luottokortiltasi mitään ylimääräistä, tai etsit hyvää kakkoskorttia, voi vuosimaksuton luottokortti olla järkevin valinta. Vuosimaksuton luottokortti on sananmukaisesti luottokortti, jonka käyttämisestä ei tarvitse maksaa vuosimaksua. Täysin kuluton se ei kuitenkaan ole, sillä luotto-ominaisuutta käytettäessä maksettavaksi tulee tilinhoitomaksu sekä korko.