Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

American Express

American Express on maailmanlaajuinen luotto- ja maksukortteja, matkashekkejä sekä matka- ja rahoituspalveluja tarjoava yritys. American Expressin tarjoamat luottokortit vaihtelevat peruskorteista Premium-kortteihin. American Express on hyvä korttivaihtoehto paljon matkustaville henkilöille, ja kortit tarjoavat käyttäjilleen monipuolisia etuja, kuten palkinto-ohjelmia, pääsyä lentokenttäloungeihin sekä monia matkustuspalveluita. Premium-kortteihin sisältyy myös concierge-palvelu: saat henkilökohtaista, aina käytettävillä olevaa apua esimerkiksi matkavarauksiin tai ravintola- tai konserttilippujen varaamiseen. Palvelu toimii sekä Suomessa että ulkomailla.

Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

Suomessa American Express tarjoaa maksuaikakortteja, ja korttivalikoiman kuuluu 4 korttia: peruskortti Amex Basic, palkintoluottokortti Amex Green, sekä premium-luottokortit Amex Gold ja Amex Platinum. Voit hakea American Expressin luottokortteja, mikäli olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on suomalainen henkilötunnus. Sinun pitää myös olla vakituisessa työsuhteessa. Premium- kortteja varten pitää vielä erikseen omata riittävät vuositulot. Voit hakea korttia kätevästi verkkohakemuksella.

Amex Green -kortti

Kaikki American Express Green -kortilla tehdyt ostot kerryttävät Membership rewards -pisteitä, joilla voi lunastaa erilaisia palkintoja kuten esimerkiksi lentoja tai hotelliöitä. Kortissa on matkaturva, se sisältää yhden rinnakkaiskortin, eksklusiivisia etuja eikä kortissa ole ennalta asetettua käyttörajaa. Amex Green-kortinhaltijoille on tarjolla rajoitettu erikoiserä lippuja useimpiin Live Nationin järjestämiin tapahtumiin. Voit hakea sivujemme kautta Amex Green-korttia ilman ensimmäisen vuoden vuosimaksua (normaalisti vuosimaksu on 70 €) Kortin jäsenyysmaksuun sisältyy nyt automaattisesti yksi maksuton rinnakkaiskortti (arvo 25 € / vuosi).

Amex Gold -kortti

Gold -kortti tarjoaa Green-kortin etujen lisäksi pääsyn lentokenttäloungeihin Priority Pass-kortilla 4 kertaa vuodessa ilmaiseksi, sekä lisää etuja ja kutsuja erilaisiin tapahtumiin. Matkavakuutus on myös kattavampi kuin Green-kortissa. American Express Invites tarjoaa Gold- kortin omistajalle pääsyn maailmantähtien konsertteihin, monesti mahdollisuuden ostaa liput jo ennen kuin ne tulevat julkiseen myyntiin. Lisäksi kortinhaltijoille on tarjolla rajoitettu erikoiserä lippuja useimpiin Live Nationin järjestämiin tapahtumiin. Saat kultakortilla myös useita arvokkaita etuja kansainvälisissä ravintoloissa. Amex Gold kortin avulla pääset myös veloituksetta jäseneksi Preferred Golf -ohjelmaan, johon kuuluu 70 arvostettua kohdetta ympäri maailmaa. Lisäksi saat alennusta Hertz-autovuokraamoista. Kaikki American Express Gold-kortilla tehdyt ostot kerryttävät Membership rewards -pisteitä. Kortin vuosimaksu on 170 euroa, ja kortti sisältää rinnakkaiskortin.

Amex Platinum -kortti

Platinum-kortti on todellinen premium-tason kortti. Platinum -korttiin kuuluu ympäri maailmaa toimiva concierge-palvelu, sekä kaksi Priority Pass-korttia. Kortti kerryttää jopa 1,5 pistettä Membership rewards -ohjelmaan per kortilla käytetty euro. Platinum kortissa on kattava ostoturva sekä matkavakuutus, joka sisältää jopa vuokra-auton vakuutuksen ja vakuutuksen lapsen vaihto-opiskeluvuoden ajaksi. Amex Platinum-korttiin sisältyy myös concierge-palvelu: saat henkilökohtaista, aina käytettävillä olevaa apua esimerkiksi matkavarauksiin tai ravintola- tai konserttilippujen varaamiseen. Palvelu toimii sekä Suomessa että ulkomailla. American Express Invites tarjoaa Platinum-kortin omistajalle pääsyn maailmantähtien konsertteihin, monesti mahdollisuuden ostaa liput jo ennen kuin ne tulevat julkiseen myyntiin. Lisäksi kortinhaltijoille on tarjolla rajoitettu erikoiserä lippuja useimpiin Live Nationin järjestämiin tapahtumiin. Saat kultakortilla myös useita arvokkaita etuja kansainvälisissä ravintoloissa.Kortin vuosimaksu on 700 euroa, mutta Amex Platinum sisältää toisen Platinum-rinnakkaiskortin sekä jopa 4 Amex Gold-rinnakkaiskorttia.

Matkavakuutus

American Express Gold ja American Express Platinum -kortteihin sisältyy matkavakuutus, mikä on voimassa jos matkasta vähintään 75 prosenttia on maksettu kyseisellä kortilla. Vakuutus on voimassa sekä kotimaassa että ulkomailla maksimissaan 120 päivän pituisella matkalla, kuitenkin maksimissaan 240 päivää yhteensä kalenterivuodessa. Vakuutus kattaa myös mukana matkustavat perheenjäsenet, mukaan lukien alle 23-vuotiaat lapset ja lapsenlapset (Gold) tai alle 25-vuotiaat lapset ja lapsenlapset (Platinum). Lisäksi rinnakkaiskortinhaltijat ovat vakuutettuja. Hoitokulut korvataan ilman ylärajaa, ja matkatavaravakuutus kattaa Gold-jäsenien tavarat 2000 euroon asti (75€ omavastuu), Platinum-jäsenille 3000 euroon asti (ei omavastuuta).

Hakuehdot

Sinä voit saada American Express -maksuaikakortin, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on suomalainen sosiaaliturvatunnus, olet vakituisessa työsuhteessa ja sinulla on vakituiset tulot, sekä olet kirjoilla Suomessa. Erillistä minimitulovaatimusta ei ole, kaikki hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti. Nopeuttaaksesi hakemuksen käsittelyä, voit allekirjoittaa korttihakemuksesi sähköisesti henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi.

Rinnakkaiskortti

Rinnakkaiskortinhaltijan tulee olla täyttänyt 16 vuotta. Kaikki rinnakkaiskortilla tehdyt ostokset näkyvät pääkortinhaltijan laskulla ja kartuttavat pääkortinhaltijan Membership Rewards -pistetiliä. Green- ja Gold Card -korttien jäsenyysmaksuun kuuluu yksi rinnakkaiskortti lisämaksutta. Muista Green Card -rinnakkaiskorteista American Express veloittaa 25 euroa vuodessa ja Gold Card -rinnakkaiskorteista 70 euroa vuodessa. Platinum Card -kortin jäsenyysmaksuun kuuluu yksi Platinum Card -rinnakkaiskortti ja neljä Gold Card -rinnakkaiskorttia lisämaksutta. Basic Card -korttiin ei ole mahdollista yhdistää rinnakkaiskorttia.

Vertaa parhaimmat luottokorttidiilit täällä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?