Olet kirjautunut ulos.

Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka nollaat salasanan.

Tietoa palveluntarjoajasta

Ålandsbanken

Ålandsbanken (alkuperäiseltä nimeltään Ålands Aktiebank) on ahvenanmaalainen pankki. Ålandsbanken tarjoaa pankkipalveluita, Premium Bankingia sekä Private Bankingia. Se oli myös ensimmäinen pankki Suomessa, joka alkoi tarjota Private Banking -palveluita. Ålandsbanken toimii Ahvenanmaalla, manner-Suomessa sekä Ruotsissa.

Ålandsbanken MasterCard Yhdistelmäkortti

Yhdistelmäkortti on kätevä yleis luottokortti, jossa on sekä debit- että credit ominaisuudet.

Ålandsbankenin MasterCard Yhdistelmäkortilla maksiminostomäärä käteisellä on 1 000 euroa käteistä tililtä tai korttiluotolta vuorokaudessa, ellei muuta ole sovittu. Kortin luottorajaksi voi valita mitä vain 1 000 euron ja 5 000 euron väliltä. Kortilla voi maksaa debit- tai credit-puolella Suomessa ja ulkomailla, mikäli maksupääteillä, jotka tukevat korttia. MastercCard Yhdistelmäkorttiin on myös mahdollista liittää verkkomaksuominaisuus, jonka avulla voit maksaa ostoksiasi netissä. Mikäli käytät Ålandsbankenin MasterCard Yhdistelmäkortin luotto-ominaisuutta, veloitetaan sinulta tilinhoitomaksua 2 euroa kuukaudessa. Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

Saat valita korttisi tunnusluvun itse. Jos haluat personoida korttiasi enemmänkin, on korttiin mahdollista saada mukaan oma kuva-aihe. Tällöin vuosimaksu on 55 euroa, kun vuosimaksu ilman kuvaa on 45 euroa.

Luottokortissa on korotonta maksuaikaa noin 40 päivää. Luottokorttilasku on mahdollista maksaa osissa, ja myös lyhennysvapaita kuukausia on mahdollista saada. Lyhennyksen lykkäys maksaa 85 euroa, ellei ole Premium Banking -asiakas ja tee lykkäystä itse Internetkonttorissa. Maksuvapaita kuukausi on kaksi ja ne voi valita vapaasti, kunhan ne eivät ole peräkkäisiä kuukausia.

Internetkonttorissa ja Mobiilipankissa on mahdollista muuttaa Yhdistelmäkortin käyttörajoituksia tarpeen mukaan. Voit esimerkiksi muokata kortin nosto- ja ostorajoituksia, tehdä maantieteellisiä rajoituksia sekä tehdä muita tilapäisiä tai pitkäaikaisia asetuksia. Näillä teoilla voit itse aktiivisesti parantaa korttisi turvallisuutta.

MasterCard Yhdistelmäkorttia voit hakea, mikäli olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Voit myös hakea korttia, mikäli opiskelet yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa ja sinulla on opintopisteitä kasassa vähintään 90, jolloin voit saada kortin opiskelijastatuksesi perusteella. Voit todistaa opintosi lähettämällä suoritusotteen joko sähköpostilla tai faksilla.

Ålandsbanken MasterCard

Ålandsbankenin MasterCard on luottokortti, joka tarjoa joustavasti maksu- ja automaattikortin. Sen toimintasäde kattaa niin kotimaan (Suomi) kuin ulkomaatkin. MasterCardin avulla voit tehdä käteisnostoja sekä Suomesta että ulkomailta maksimissaan 1 000 eurolla päivässä, ellei muusta ole sovittu. Kortilla voi maksaa esimerkiksi Internetissä, kahviloissa ja vaatekaupoissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Luotto-ominaisuus venyy 1 000 – 5 000 euron välille, eli voit hakea sen verran lainaa kortillasi. Luottolimiitti mahdollistaa noin 40 päivän korottoman maksuajan. Käteisnostoista sekä luotto-osan ja tilin välisistä tilisiirroista maksetaan korkoa tapahtumapäivästä seuraavan laskun eräpäivään. Luottokorttilaskut voi maksaa kokonaan tai osissa ja maksuvapaita kuukausia on kaksi. Nämä kuukaudet ovat vapaasti valittavissa, mutta lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla kahtena peräkkäisenä kuukautena.

Saadaksesi MasterCardin sinun täytyy olla vähintään 20 vuotta vanha. Sinulla täytyy myös olla säännölliset tulot. Opiskelijalle korttia tarjotaan, jos opiskelee joko yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa ja on suorittanut vähintään 90 opintopistettä.

Ålandsbankenin MasterCardin vuosimaksu on 45 euroa, mutta jos haluat siihen oman kuva-aiheen, hinta on 55 euroa vuodessa.

Ålandsbankenin kortteihin on mahdollista liittää luontoystävälliseen elämäntapaan kannustava Itämeri-kortti

Ålandsbanken MasterCard Private Banking Gold

Ålandsbankenin MasterCard Private Banking Gold on saatavilla ainoastaan Private Banking -pakettiin. Private Banking -asiakkuuteen vaaditaan.

Yksi MasterCard Private Banking Goldin eduista on sen kattava vakuutusturva. Sen kautta saa muun muassa matkavakuutuksen, joka on voimassa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ilman, että matkat on maksettu kortilla. Vakuutuksen saavat kortin haltijan lisäksi melkeinpä koko perhe: avio- tai avopuoliso, lapset (alle 23 vuotta), lapsenlapset, lapsipuolet sekä kasvattilapset.

Matkavakuutuksen lisäksi kortilla saa henkilöllisyysvarkausvakuutuksen, hintaturvavakuutuksen ja ostoturvavakuutuksen sekä Hole-in-One-vakuutuksen. Esimerkiksi Hole-in-One vakuutus kattaa tilanteen, jossa lyöt hole-in-onen golffatessasi. Golfissa on herrasmiessäännöt, jotka olettavat sinun tarjoavan kierroksen heti saavutuksesi jälkeen. Vakuutus kattaa samppanjatarjoilut 500 euroon saakka.

Katso parhaimmat luottokorttidiilit täältä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?