Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Ålandsbanken

Ålandsbanken tarjoaa kattavan valikoiman luottokortteja. Ålandsbankenin luottokorteilla voit nostaa käteistä ja maksaa ympäri maailman. Pankin luottokortteihin kuuluu erilaisia ominaisuuksia ja etuja, kuten muun muassa korttivakuutuksia. Ålandbankenin erikoisuutena on myös itämerikortti, joka on kehitetty terveemmän meren puolesta.

Ålandsbanken Mastercard Luottokortti

Ålandsbanken Mastercardiin voit valita luottorajan 1000 ja 5000 euron välillä. Kortissa on myös lähimaksutoiminto, jolla voit maksaa alle 50 euron ostokset. Ålandsbanken luottokortit ovat yleensä yhdistelmäkortteja, joihin kuuluu debit- ja credit-ominaisuudet. Kortin luotto-ominaisuudela saat korotonta maksuaikaa keskimäärin noin 40 päivää.

Itämerikortti

Ålandsbanken on lanseerannut Itämerikortin, joka kasvattaa tietoisuutta puhtaamman Itämeren puolesta. Kyseessä on luottokortti, joka edistää pankin tekemää ympäristötyötä. Itämerikortti on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, ja siihen on liitetty ympäristövaikutuksista kertova Åland Index. Åland Indeksin avulla voit seurata omaa ympäristövaikutustasi ja esimerkiksi hiilijalanjälkeäsi internetkonttorissa ja Mobiilipankissa.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?