Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Aktia

Aktia on pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistövälityspalveluita tarjoava pankkikonserni. Aktian luottokorttivalikoima vaihtelee tavallisista luottokorteista Premium-luottokortteihin, joissa on muun muassa matkavakuutus, pääsy lentokenttäloungeihin ja paljon muita etuja. Premium-kortteihin sisältyy usein concierge-palvelu: saat henkilökohtaista, aina käytettävillä olevaa apua esimerkiksi matkavarauksiin tai ravintola- tai konserttilippujen varaamiseen. Palvelu toimii sekä Suomessa että ulkomailla.

Kuinka voin hakea Aktian luottokorttia

Voit hakea Aktian luottokortteja, mikäli olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Mikäli olet opiskelija, voit myös hakea Aktialta Mastercard Gold -luottokorttia. Sinulla tarvitsee vain todistaa olevasi opiskelija. Premium -luottokorteissa on myös vaatimuksena 60 000 euron vähimmäisvuositulot.

Voit vertailla myös kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

Aktia World Elite Mastercard -kortti

Aktia World Elite MasterCard-korttiin kuuluu myös LoungeKey ohjelma, jolla pääset lentokenttäloungeihin, sekä concierge-palvelu mikä toimii kuin henkilökohtainen assistentti. Aktia World Elite Mastercard-korttiin sisältyy myös matkavakuutus ja ostoturva kortilla ostettuihin tuotteisiin. Aktia World Elite Mastercard on täyden palvelun premium-luottokortti, eli siihen sisältyy kattava concierge-palvelu: saat kortilla henkilökohtaista palvelua ja apua esimerkiksi ravintola- tai matkavarauksiin. Kortin kuukausimaksu on 20 euroa, mutta kortin saamiseksi ei tarvitse olla Aktian asiakas. Aktia World Elite Mastercard-kortin luoton korko on 8,5% ja tilinhoitomaksu on 3,9€/kk.

Aktia Mastercard Gold -kortti

Vuosimaksuton Aktia Mastercard Gold-luottokortin voi saada myös opiskelija: kortille ei ole opintopistevaatimuksia, riittää kunhan todistat että opiskelet. Kortin luottoraja vaihtelee 250 eurosta jopa 5000 euroon asti. Aktia Mastercard Gold-kortti sisältää matkavakuutuksen. Kortti on siinä mielessä poikkeuksellinen, ettei sinulla tarvitse olla voimassaolevaa työsuhdetta saadaksesi kortin, sillä säännölliset tulot ovat yleensä vaatimuksena luottokortin saamiseksi. Kortin kuukausittainen tilinhoitomaksu on 3,9 euroa, mikäli luottoa on jäänyt avoimeksi.

Vertaa parhaimmat luottokorttidiilit täällä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?