Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Yleislaina

Yleislaina tarjoaa lainoja 2 000 eurosta 10 000 euroon saakka. Luotot ovat luonteeltaan vakuudettomia, joten niiden myöntämiseksi ei tarvitse antaa vakuuksia tai olla lainan takaajia.

Takaisinmaksuaika Yleislainan lainoissa vaihtelee 6-60 kuukauden välillä. Laina-aika on siis aina vähintään 6 kuukautta, mutta ei voi olla yli 60 kuukautta.

Lainan edellytykset ja hakeminen

Lainan myöntäminen edellyttää, että hakija on vähintään 20-vuotias sekä asuu pysyvästi Suomessa. Lisäksi työsuhde ei saa olla koe-ajalla, ja omien tulojen on ylitettävä menot. Aiempia maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla, eikä myöskään paljon maksamattomia luottoja.

Lainan hakeminen onnistuu täyttämällä lainahakemus loppuun netissä. Hakemuksen jättämisen jälkeen Yleislaina toimittaa lainasopimuksen sähköpostiin, jonka hyväksymisen jälkeen lainarahat toimitetaan tilille.

Lainan takaisinmaksaminen

Kun Yleislaina on hyväksynyt lainahakemuksen, he lähettävät kotiin lainan lyhennysaikataulun, josta löytyy kaikki tarpeelliset tiedot lyhennysten maksamisesta. Lainan lyhennyserät tulee suorittaa tämän maksuaikataulun mukaisesti.

Jos lainansaaja laiminlyö lyhennyserän huolimatta maksukehotuksesta, ja sen suuruus on vähintään 10 prosenttia lainan alkuperäismäärästä tai jos luottoon kuuluu useampi maksuerä, on lainanantajalla oikeus eräännyttää jäljellä oleva saatava maksettavaksi kahden viikon sisällä kun ilmoitus erääntymisestä on aiemmin lähetetty, tai neljän viikon kuluessa jos maksukehotusta lyhennyksestä ei ole aiemmin lähetetty.

Lainan takaisinmaksu ennenaikaisesti

Lainan voi maksaa takaisin ennenaikaisesti milloin vain ilman minkäänlaisia kustannuksia tai muita kuluja.

Lainan muut kustannukset

Yleislainan luotossa nimelliskorko vaihtelee 19,90 - 24,90 % välillä. Todellinen vuosikorko on vähintään 33 prosenttia sekä enintään 66 prosenttia. Todellinen vuosikorko omasta lainasta löytyy lainasopimuksesta sekä lainan ennakkotiedoista jotka toimitetaan perillä ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Lainan järjestelypalkkiot alkavat 200 eurosta ja tilinhoitomaksu on pienimmillään 19 €/kk.

Laina-ajan pidentäminen maksaa joko 20, 30 tai 50 euroa riippuen tapauksesta.

Lainavakuutus

Lainavakuutus kattaa vakuutuksenottajan tai vakuutetun henkilön kuolemantapauksen vakuutuksen voimassaolon aikana. Turva on siis käytännössä samanlainen kuin henkivakuutuksessa. Vakuutuksen myöntää NOVIS Insurance Company Inc.

Lainaturvaa lyhennetään kuukausittain, ja sen takaisinmaksaminen tapahtuu luoton kuukausierän maksun yhteydessä. Vakuutus maksaa vähintään 12 euroa kuukaudessa, ja esimerkiksi 18 € saa turvaa 9 000 euroon asti.

Lainavakuutuksen Vakuutuksen voi irtisanoa milloin vain ja se on voimassa 75 vuoteen saakka.

Esimerkkilaina

  • Lainasumma: 5 000 euroa
  • Takaisinmaksuaika: 2 vuotta
  • Lainan avausmaksu: 500 euroa
  • Tilinhoitomaksu: 19 euroa kuukaudessa
  • Nimelliskorko: 19,90 %
  • Todellinen vuosikorko: 43,21 %
  • Lainan kustannukset yhteensä: 6 989 euroa
Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?