Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Vivus

Vivus on suomalainen 4Finance Oy:n pikavippifirma, jonka periaatteena on tarjota lainaa (niin sanottu pikalaina) ilman vakuuksia tai takaajia helposti ja nopeasti.

Vivus tarjoaa lainaa ilman vakuuksia 10 eurosta aina 2010 euroon saakka ja lainapäätös luvataan käytännössä heti. Rahat on mahdollista saada tililleen jopa 15 minuutissa, mikäli lainahakemuksen täyttää netissä. Pikalainaa voi hakea myös puhelimitse. Laina-aika on 3 – 30 päivää.

Voit vertailla muiden tarjoajien pikalainoja täällä.

Lainan ehdot

Vivuksen laina on kertaluotto eikä asiakkaalla voi olla useita Vivuksen lainoja samaan aikaan. Sen sijaan on mahdollista nostaa lisälainaa henkilökohtaiseen enimmäislainamäräään saakka. Luottoa voit hakea, mikäli olet vähintään 20-vuotias, oikeustoimikelpoinen eikä sinulla ole luottotiedoissasi maksuhäiriömerkintää. Lisäksi sinulla tulee olla suomalainen pankkitili ynnä verkkopankkitunnukset sekä osoite Suomessa.

Oletko uusi asiakas?

Vivuksella on eri tuotteet ja hinnastot uusille ja vanhoille asiakkaille, joten varmista aina oma hinnastosi ennen lainan ottamista. Esimerkiksi Vivuksen nettisivuilla on lainalaskuri, jonka avulla voit arvioida haluamasi lainan määrää, takaisinmaksuaikaa ja lopullisia kokonaiskustannuksia. Heillä on myös asiakaspalveluchat, johon voit ottaa yhteyttä ongelmatilanteissa.

Uudet asiakkaat eivät esimerkiksi voi saada Vivukselta maksimimäärää lainaa eli 2010 euroa, vaan heille ensimmäinen laina on aina enintään 400 euroa. Uusille asiakkaille ensimmäisen 400 euron lainan todellinen vuosikorko on 0 %. Siinä ei siis ole mitään korkoja eikä muitakaan kuluja, jos maksaa lainan pois sovitussa ajassa.

Oletko vanha asiakas?

Siinä missä uusille asiakkaille myönnetään korkeintaan 400 euron arvoinen Vivus-laina, vanhoille asiakkaille lainaa myönnetään aina 2010 euroa. Sen kustannuksina on vuosikorko, joka on 182,5 prosenttia.

Esimerkiksi 2010 euron laina toimii tyypillisesti seuraavalla tavalla:

  • Laina-aika 30 päivää
  • Nostettava määrä 2010 euroa
  • 1 takaisinmaksuerä (Vivuksen lainoja ei voi maksaa takaisin erissä eli osamaksumahdollisuutta ei ole)
  • Luottokorko 301 euroa
  • Luottokustannuksia kertyy 301 euroa
  • Takaisinmaksettava summaksi tulee tällöin 2311 euroa
  • Todellinen vuosikorko 446,2 prosenttia

Eräpäivän siirtäminen

Mikäli haluat siirtää lainasi eräpäivä, täytyy sinun suorittaa eräpäivänsiirtomaksu viimeistään laskun eräpäivänä. Eräpäivänsiirtomaksu riippuu avoimena olevan pääoman määrästä. Eräpäivää voit siirtää kahdella viikolla (14 päivää) tai kuukaudella (30 päivää).

Vertaile ja löydä sinulle edullisin pikalaina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?