Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Vippi

Vippi.fi on joustoluotto, joka on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Vippi.fi tililuotossa saat siis käyttöösi 2000 euron luottorajan, jonka voit nostaa joko kerralla tilillesi tai pienemmissä osissa tarpeidesi mukaan. On kuitenkin huomioitava, että nostettavan summan tulee olla vähintään 50 euroa. Kun olet nostanut ensimmäisen vähimmäissumman, voit nostaa rahaa tilillesi luottorajasi puitteissa. Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva pienlaina täältä.

Lainan ehdot

Vippi.fi tililuoton vähimmäisehtojen mukaan lainan hakijan täytyy olla täysi-ikäinen ja oikeustoimikelpoinen henkilö. Lisäksi hänellä tulee olla suomalainen henkilötunnus, suomalainen pankkitili sekä osoite Suomessa. Hakijan luottotietojen tulee olla puhtaat ja hänen tulee täyttää luotonantajan joustoluoton mukaiset velvoitteet.

Nostaminen erissä

Lainaa ei tarvitse nostaa koko summaa kerralla vaan nostaminen osissa on mahdollista. Lainan miniminosto on kuitenkin 50 euroa. Nostoja voi tehdä netissä tai tekstiviestitse.

Tekstiviestitse tehtävä nosto käsitellään pikanostona ja se siirretään asiakkaan ilmoittamalle tilille reaaliaikaisesti, jolloin varat ovat asiakkaan käytettävissä noin 15 minuutin kuluttua. Pikanostosta veloitetaan alkaen 3,50 € + 3,9 % /noston määrä. Verkossa pikanoston lisäksi vaihtoehdoksi voi valita 6 h noston, josta veloitetaan alkaen 3,00 € + 3,5 % /noston määrä tai 48 h -maksu, josta veloitetaan perusnostokulu 9,90 € + 5 % /noston määrä.

Lainan hakeminen

Jos täytät lainan ehdot, voit hakea lainaa verkossa. Vippi.fi:n lainapalvelu toimii vuorokauden ympäri jokaisena viikonpäivänä, joten lainahakemuksia käsitellään jatkuvasti.

Muita palveluita

Mikäli lainanhakija täyttää määrätyt edellytyksen, niin voi lainansaaja hakea lyhennysvapaata kuukautta. Tämä tarkoittaa vapautumista lainan lyhennyserien ja kulujen suorittamisesta yhden maksuerän osalta. Lyhennysvapaan vuoksi jäävä lyhennyserä ja kulu huomioidaan seuraavissa maksuerissä. Lyhennysvapaa koskee vain yhtä maksuerää ja se maksaa 10 €.

Lainanhakija voi myös hakea maksuvapaata kuukautta, mikäli määrätyt ehdot täyttyvät. Tämä tarkoittaa, että asiakas vapautuu yhden lyhennyserän suorittamiselta yhden maksueräkuukauden osalta kokonaan. Lyhennyserä siirtyy kuluineen ja korkoineen vaikuttamaan seuraavien maksuerien suuruuteen. Maksuvapaa tulee voimaan heti, kun sitä on haettu ja se koskee seuraavaa erääntymätöntä maksuerää/laskua. Palvelu maksaa 30 euroa.

Tiettyjen edellytysten täytyttyä lainansaajalla on mahdollisuus minimilyhennyksen puolitukseen. Tässä alkuperäinen kuukausierä puolitetaan. Tämä on määräaikainen palvelu, joka koskee kolmea seuraavaksi erääntyvää maksuerää/laskua. Kun minimilyhennyksen puolitus on otettu käyttöön, se tulee voimaan heti. Palvelu maksaa 20 €.

Luottorajan korotus on mahdollinen, mikäli tietyt ehdot täyttyvät. Palvelu tulee voimaan heti ja se maksaa 35 €. Eräpäivää voi myös muuttaa tiettyjen ehtojen puitteissa. Palvelu tulee voimaan heti ja se maksaa 10 euroa. Laskutustavan muutos maksaa 5 €.

Lainan takaisinmaksu

Laina maksetaan takaisin kuukausierissä sovitulla tavalla. Maksuerä koostuu lainan noston yhteydessä lisätystä hinnaston mukaisesta nostokulusta, korosta ja maksamatta olevan pääoman lyhennyksestä sekä muista mahdollista kuluista. Jos jäljellä oleva velan kokonaismäärä on pienempi kuin minimikuukausierä, on tällöin kuukausieränä maksettava loppuvelka kuluineen ja korkoineen.

Voit halutessasi maksaa lainaa ennenaikaisesti takaisin maksuerää suuremmalla summalla tai koko lainan verran. Tästä ei aiheudu sinulle kuluja. Tällöin sopimuksen mukaisen kuukausierän ylittävä osa maksusta lyhentää velan pääomaa. Tämä ei kuitenkaan vapauta lainansaajaa tulevien maksuerien maksamisesta.

Voit vertailla myös muiden pankkien lainoja täällä.

Lainan irtisanominen ja peruuttamisoikeus

Lainasopimus on voimassa toistaiseksi. Asiakas voi irtisanoa lainasopimuksen päättymään välittömästä ja lainanantaja kahden kuukauden irtisanomisajalla. Irtisanomisen/purkamisen jälkeen jäljellä oleva laina on maksettava loppuun lainaehtojen mukaisesti.

Lainanhakijalla on oikeus peruuttaa tehty lainasopimus ilmoittamalla siitä lainanantajalle 14 päivän kuluessa siitä ajankohdasta, kun lainansaaja on saanut haltuunsa lainasopimuksen ja sitä koskevat ennakkotiedot jollain pysyvällä tavalla. Peruutusoikeus on toimitettava kirjallisesti joko sähköpostitse tai kirjeitse. Peruuttamisilmoituksessa tulee olla otsikko (peruutusilmoitus), asiakkaan nimi, syntymäaika, paikka ja aika sekä lainansaajan omakätinen allekirjoitus.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?