Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Viikinkilaina

Viikinkilaina on joustoluotto, joka on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Viikinkilainassa saat siis käyttöösi 2000 euron luottorajan. Voit nostaa summan joko kerralla tai pienemmissä osissa tarpeidesi mukaan. On kuitenkin huomioitava, että ensimmäisen noston vähimmäismäärä on 100 euroa. Ensimmäiselle nostolle saa korotonta maksuaikaa 44 päivää. Kun olet nostanut ensimmäisen vähimmäissumman, voit nostaa rahaa tilillesi luottorajasi puitteissa. Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva pienlaina täältä.

Lainan ehdot

Viikinlainan vähimmäisehtojen mukaan lainan hakijan täytyy olla vähintään 21-vuotias oikeustoimikelpoinen henkilö. Lisäksi hänellä tulee olla suomalainen henkilötunnus, suomalainen pankkitili sekä osoite Suomessa. Hakijan luottotietojen tulee olla puhtaat ja hänen tulee täyttää luotonantajan joustoluoton mukaiset velvoitteet.

Nostaminen erissä

Viikinkilainaa ei tarvitse nostaa koko summaa kerralla vaan nostaminen osissa on mahdollista. Ensimmäisen noston tulee olla vähintään 100 euroa, minkä jälkeen voit nostaa rahojasi luottorajasi puitteissa. Noston voi tehdä vaikka päivittäin. Noston voi tehdä esimerkiksi netissä tai tekstiviestitse.

Jos haluat tehdä nostoja tekstiviestitse, tulee sinun lähettää nostoviesti samasta puhelinnumerosta, jonka olet antanut lainahakemuksesi yhteydessä. Tekstiviestillä on mahdollista tehdä nostoja, jotka ovat 100 – 2 000 euroa. Nostosummat riippuvat siitä, paljonko sinulla on vielä "luottolimiitilläsi" nostamatonta lainaa. Tekstiviesti on maksuton.

Lainan hakeminen

Jos täytät lainan ehdot, voit hakea lainaa esimerkiksi netistä tai puhelimellasi. Viikinkilaina lupaa lainapäätöksen viidessä minuutissa. Vaikka luottoa voi hakea milloin tahansa, luottohakemuksia käsitellään ainoastaan palvelun aukioloaikoina.

Jos sinulla on tili Nordeassa, Osuuspankissa, Säästöpankissa, Danske Bankissa tai POP Pankissa, saat rahat käyttöösi heti seuraavana päivänä.

Ei kiinteitä maksuja vaan yksilöllinen nostoprovisio

Viikinkilainassa ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. Sen sijaan asiakkaan tulee tarkastaa luottosopimuksestaan nostoprovisio, joka voi vaihdella. Nostoprovisio on korkeintaan 25 prosenttia.

Esimerkki Viikinkilainasta

  • Luoton määrä 500 euroa
  • Nostoprovisio 125 €
  • Maksat yhteensä 631 € tai osamaksulla 131 euroa kuukaudessa
  • Todellinen vuosikorko on 132,98 %
  • Luoton nimelliskorko on 90 %

Viikinkilaina tarjoaa sivuillaan lainalaskurin, jonka avulla voit laskea, paljonko heidän palvelunsa tulisivat sinulle kustantamaan.

Lainan takaisinmaksu

Viikinkilainassa saat laskun kerran kuussa. Sinun on mahdollista hyödyntää osamaksuominaisuutta ja maksaa näin laskuista vain minimilyhennyksiä. Luoton miniminilyhennys kuukaudessa on 20 % laskutushetken avoimesta saldosta - kuitenkin vähintään 50 euroa. Jos sinun avoin saldosi on vähemmän kuin 50 euroa, joudut maksamaan koko lainan pois, sillä tällöin vähimmäislyhennys on koko avoin saldo.

Jos haluat, voit maksaa (ilman ennenaikaisesta takaisinmaksusta aiheutuvia kuluja) sopimuksen mukaista kuukausierää suurempia kuukausieriä. Nämä kokonaiserät voivat olla kuitenkin enintään luoton avoimen saldon kokonaismäärä. Jos maksat sopimuksen mukaista kuukausierää korkeampaa kuukausierää, ylittävä osa lyhentää avointa saldoasi.

Avoin saldo tarkoittaa nostetun luoton määrä, nostoprovisiota ja kertynyttä kuukausikorkoa.

Voit vertailla myös muiden pankkien lainoja täällä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?