Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Usein kysyttyä lainoista

Lainavalikoima Vertaaensin.fi lainavertailussa sivuilla vaihtelee sadoista euroista jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainamäärä riippuu siitä, keneltä haet lainaa.
Vertaile sivustomme avulla erilaisia lainavaihtoehtoja lainamäärän ja takaisinmaksuajan mukaan. Valitse sen jälkeen itsellesi sopivin vaihtoehto ja siirry täyttämään lainahakemusta lainanmyöntäjän sivuille.
Lainojen kustannukset aiheutuvat pääsääntöisesti lainan korosta ja erilaisista palvelumaksuista. Tämän lisäksi lainaehtojen muuttaminen tai muut järjestelyt aiheuttavat lisäkuluja.
Vaatimukset lainanhakijaa koskien voivat vaihdella suuresti eri luotonmyöntäjien välillä. Yleisesti vaaditaan, että hakijan pitää olla täysi-ikäinen ja usein vähintään yli 20-vuotias. Tämän lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja hänen pitää asua vakituisesti Suomessa. Lainanmyöntäjät vaativat myös usein erilaisia dokumentteja todistukseksi että kriteerit täyttyvät, kuten henkilötodistuksen ja todistuksen vakituisista tuloista viimeisimpien palkkalaskelmien muodossa. Myös verotukseen liittyviä liitteitä saatetaan vaatia.
Suomessa on monia erilaisia lainavaihtoehtoja. Kulutusluotto voi olla joko kertaluotto mikä maksetaan takaisin yleensä samansuuruisissa erissä, jotka ovat etukäteen tiedossa. Laina voi olla myös joustoluotto, mitä voi nostaa aina tarvittaessa luottorajan sallimissa rajoissa. Mikäli luottorajasi on 5 000€, voit päättää nostaa aluksi 2 500€ ja myöhemmin loput 2 500€ jos haluat. Pikavipit ovat yksi lainatyyppi. Pikalaina voi olla ratkaisu kun tarvitset pienen summan rahaa nopeasti. Niiden etu on nopea käsittelyaika ja rahojen nopea saapuminen tilille. Varjopuolia ovat toisaalta suhteellisen korkeat korot.

Kolme helppoa ja nopeaa vaihetta

Miksi valita VertaaEnsin.fi?

Ilmainen, kattava ja turvallinen
Helppo ja nopea vertailu
Puolueeton ja riippumaton

Asiakaslupauksemme on auttaa kuluttajia vertailemaan ja valitsemaan parhaat rahoitustuotteet omien tarpeiden mukaisesti täysin ilmaiseksi. Palvelumme on täysin riippumaton ja palvelustamme löydät useita eri rahoitustuotteita ja toimijoita. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua!

Testimonial person
Missiomme on auttaa kuluttajia tekemään fiksuja ja tietoisia päätöksiä talousasioissa.
Jussi, Toimitusjohtaja @VertaaEnsin.fi

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.

Parhaat vinkit oman talouden hallintaan

Lue viimeisimmät oman talouden uutiset sekä vinkit raha-asioittesi hallintaan ja säästämiseen täältä