Menu
Soita
Soita 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Olet kirjautunut ulos.

Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka nollaat salasanan.

Usein kysyttyä lainoista

Lainavalikoima Vertaaensin.fi lainavertailussa sivuilla vaihtelee sadoista euroista jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainamäärä riippuu siitä, keneltä haet lainaa.
Vertaile sivustomme avulla erilaisia lainavaihtoehtoja lainamäärän ja takaisinmaksuajan mukaan. Valitse sen jälkeen itsellesi sopivin vaihtoehto ja siirry täyttämään lainahakemusta lainanmyöntäjän sivuille.
Lainojen kustannukset aiheutuvat pääsääntöisesti lainan korosta ja erilaisista palvelumaksuista. Tämän lisäksi lainaehtojen muuttaminen tai muut järjestelyt aiheuttavat lisäkuluja.
Vaatimukset lainanhakijaa koskien voivat vaihdella suuresti eri luotonmyöntäjien välillä. Yleisesti vaaditaan, että hakijan pitää olla täysi-ikäinen ja usein vähintään yli 20-vuotias. Tämän lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja hänen pitää asua vakituisesti Suomessa. Lainanmyöntäjät vaativat myös usein erilaisia dokumentteja todistukseksi että kriteerit täyttyvät, kuten henkilötodistuksen ja todistuksen vakituisista tuloista viimeisimpien palkkalaskelmien muodossa. Myös verotukseen liittyviä liitteitä saatetaan vaatia.
Suomessa on monia erilaisia lainavaihtoehtoja. Kulutusluotto voi olla joko kertaluotto mikä maksetaan takaisin yleensä samansuuruisissa erissä, jotka ovat etukäteen tiedossa. Laina voi olla myös joustoluotto, mitä voi nostaa aina tarvittaessa luottorajan sallimissa rajoissa. Mikäli luottorajasi on 5 000€, voit päättää nostaa aluksi 2 500€ ja myöhemmin loput 2 500€ jos haluat. Pikavipit ovat yksi lainatyyppi. Pikalaina voi olla ratkaisu kun tarvitset pienen summan rahaa nopeasti. Niiden etu on nopea käsittelyaika ja rahojen nopea saapuminen tilille. Varjopuolia ovat toisaalta suhteellisen korkeat korot.

Vertaa ja hae, 3 helppoa vaihetta

MIksi valita VertaaEnsin.fi

100% ilmainen
Helppo ja nopea vertailu
Puolueeton ja riippumaton vertailusivusto

Rahoitustuotteiden vertailu on helppoa VertaaEnsin.fi -sivuilla. Käytä lainalaskuriamme ja löydä itsellesi parhaat tarjoukset. Kaikki sivustomme tiedot ovat riippumattomia ja ajankohtaisia.

Testimonial person
Missiomme on auttaa kuluttajia tekemään fiksuja ja tietoisia päätöksiä talousasioissa.
Jussi, Toimitusjohtaja @VertaaEnsin.fi

Uutiskirje

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.

Talousblogi

Lue viimeisimmät oman talouden uutiset sekä vinkit raha-asioittesi hallintaan ja säästämiseen täältä