Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

TF Bank - lainaa kokemuksella

TF Bank on ruotsalainen yhtiö, joka tarjoaa yksityishenkilöille säästötilejä ja lainoja. TF Bank on tarjonnut rahoitustuotteita aikaisemmin Credento brändin alla. TF Bank tarjoaa kulutusluottoja läpinäkyvästi sekä kilpailukykyisellä korolla. TF Bank tarjoaa lainaa 2 500 ja 20 000 euron välillä.

Kilpailuta lainat nopeasti
/
TF Bankin asiakaspalvelunumero luottoasiakkaille on 0206 90681 (mpm/pvm) ja säästötiliasiakkaille 0206 90591 (mpm/pvm). Asiakaspalvelu on auki ma - pe 08.00 16.00.

Perustietoa TF Bankista

TF Bank on perustettu vuonna 1987 ja nyt se palvelee noin miljoonaa asiakasta viidellä eri tuotemerkillä kahdeksassa eri maassa. Suomessa se on toiminut jo vuodesta 1999 asti. Yhtiö laajensi toimintaansa ensimmäisenä Suomeen. Vuonna 2004 he avasivat toimintansa myös Norjan ja Tanskan markkinoilla. Vuonna 2012 yritys sai pankkitoimiluvan.

TF Bank on tarjonnut vakuudettomia kulutusluottoja kilpailukykyisellä korolla Suomessa jo vuodesta 1999 ja säästötilejä vuodesta 2012. TF Bank tarjoaa yksityishenkilöiden kulutusluottojen ja säästötilien lisäksi ostorahoitusta verkkokaupoille vuodesta 2014.

TF Bank Laina

TF Bank tarjoaa kulutusluottoa 2 500 ja 20 000 euron välillä. TF Bank laina on vakuudetonta, ja sen voi saada jopa kymmenen vuoden maksuajalla. Laina-aika vaihtelee kahdesta vuodesta kymmeneen vuoteen.

Hae vertailumme avulla mikä tahansa laina tai pikavippi helposti.

Lainavertailu

Voit vertailla palvelumme avulla helposti ja nopeasti markkinan muita lainoja TF Bankin lainan kanssa. Vertailumme näyttää selkeästi lainan kokonaiskustannukset. Lainahakemus palvelussamme ei sido kuluttajaa mihinkään vaan voit rauhassa katsoa sähköpostiisi saapuvat lainatarjoukset. Tämän jälkeen voit edetä mieleisimmän lainan kanssa.

["provider_hero_section","provider_product_introduction","topic_introduction","product_introduction_image_to_left","cta_sticky_banner_provider","faq_refresh","articles","newsletter_subscription"] Vertaile lainat helposti Vertailu on tehty alle 2 minuutissa

Kuka voi hakea TF Bankilta lainaa?

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Luotonantaja pidättää itsellään oikeuden rajoittaa lainamäärää tai hylätä hakemus syytä ilmoittamatta. Luotto on maksettava takaisin ennen kuin luotonsaaja täyttää 75 vuotta.

Mitä lainan kustannukset ovat?

TF Bankin lainan nostopalkkio on 0 €. Vuosikorko on aina asiakaskohtainen välillä 7,99 % - 17,99 %. Tilinhoitomaksu on 6,99 € ja muitutusmaksu 5 € myöhästyneestä maksusta.

Lainan hakeminen ja takaisinmaksu

Täytä hakemus ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi netissä. Jos TF Bankin asiakaspalvelu käsittelee hakemuksesi, saat vastauksen lainasta kirjeitse. Mikäli hakemuksesi hyväksyttiin voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Rahat maksetaan, kun lainankäsittelijä on tehnyt lopulliset tarkistukset.

Kun hakemuksesi on lopullisesti hyväksytty ja lainasopimus allekirjoitettu, rahat siirtyvät tilillesi. Pankistasi riippuen saat rahat 1-3 pankkipäivän kuluessa. Jos olet hoitanut maksusi lainaehtojen mukaisella tavalla, voit korottaa lainaasi aina 20 000 € saakka. Korotettua lainaa voi kuitenkin saada aikaisintaan kuusi kuukautta viimeisimmän noston jälkeen.

Lasku tulee sinulle suurinpiirtein kunkin kuukauden 15. päivä. Eräpäivä on kunkin kuukauden 28. päivä. Halutessa voit maksaa lainasi pois sovittua aikaisemmin, joko kokonaan tai osittain, ilman lisäkuluja.

Neljän hyvin hoidetun laskun jälkeen TF Bank tarjoaa mahdollisuuden maksuvapaaseen kuukauteen. Voit pitää vuodessa kaksi maksuvapaata kuukautta. Maksuvapaan kuukauden korot ja kulut lisätään lainapääomaan ja lainan takaisinmaksuaika pitenee vastaavasti.

Mikä on TF Bankin lainaturva?

TF Bank tarjoaa mahdollisuuden turvata maksukykysi odottamattomien elämäntilanteiden varalta TF Bank Lainaturvalla. Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys tai esimerkiksi vakava sairaus. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45 % avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa. Vakuutusmaksu laskutetaan kuukausittain yhdessä lainasi kanssa.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva vakuudeton laina vertailemalla. Vertaile varsinkin iso tai pieni pikavippi.

Artikkelit

OPAS

Lainatyypit

Millaisia lainatyyppejä on olemassa?

OPAS

Korko: Euribor vai Prime

Kaikki viitekoroista

OPAS

Lainan lyhennys

Lainan lyhennystavat ja strategiat lainan lyhentämiseen

BLOG

Laskun eräpäivä

Mitä se tarkoittaa käytännössä?

BLOG

Mitä tietoja pankki näkee sinusta?

OPAS

Korko: Euribor vai Prime

Kaikki viitekoroista

BLOG

Laskun eräpäivä

Mitä se tarkoittaa käytännössä?

OPAS

Lainatyypit

Millaisia lainatyyppejä on olemassa?

OPAS

Lainan lyhennys

Lainan lyhennystavat ja strategiat lainan lyhentämiseen

BLOG

Mitä tietoja pankki näkee sinusta?

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.