Palveluntarjoajat

Lainojen tarjoajat Suomessa

VertaaEnsin.fi tekee yhteistyötä Suomen tunnetuimpien lainantarjoajien kanssa, jotta sinä saisit kaikkein kattavimmat ja ajankohtaisimmat tiedot tuotteista. Säästä aikaa ja rahaa vertailemalla lainoja VertaaEnsin.fi:n avulla.

Hae Suomen edullisinta lainaa avullamme

Suomessa on monia erilaisia lainavaihtoehtoja. Kulutusluotto voi olla joko kertaluotto, joka maksetaan takaisin yleensä samansuuruisissa erissä, jotka tiedetään etukäteen. Laina voi olla myös joustoluotto, jota voi nostaa aina tarvittaessa luottorajan sallimissa rajoissa. Mikäli luottorajasi on 5 000€, voit nostaa aluksi 2 500€ ja myöhemmin loput 2 500€.

Pikavippi on puolestaan lainatyyppi, joka voi olla vaihtoehto, kun tarvitset pienen summan rahaa nopeasti. Pikalainojen etuna on nopea käsittelyaika ja rahojen pikainen saapuminen tilille - varjopuolina ovat toisaalta suhteellisen korkeat korot.

Lainoissa kannattaa kiinnittää huomiota ennen kaikkea niiden kustannuksiin. Korko on ehkä tärkein tekijä, joka määrittää lainan hinnan. Korkoa maksetaan kuukausittain lainan lyhentämättömästä osasta. Avaus- ja palvelumaksut vaikuttavat myös merkittävästi lainan kustannuksiin. Lainan kokonaiskustannus on hyvä mittari joka määrittää lainan houkuttelevuutta. Toinen vertailukelpoinen mittari on todellinen vuosikorko, joka lasketaan efektiivisen koron logiikalla eli korkoa korolle -periaatteella. Myös lainojen myöntämisajoissa voi olla suuria eroja.

Käytä VertaaEnsin.fi vertailutyökalua ja löydä itsellesi sopiva laina. Vertailussamme näet kaikki oleelliset tiedot, jotta voit tehdä lainanhakupäätöksesi mahdollisimman helposti. On suositeltavaa, että kuukausittaiset lainakustannuksesi eivät ylitä 30-40% kuukausituloistasi.

Tarkastele erilaisia lainamahdollisuuksia Suomessa. Muista myös vierailla lainaoppaassamme, jotta lainojen yleiset ehdot ja kustannukset tulevat tutuiksi. Noudata seuraavia helppoja ohjeita ja hae lainaa jo tänään:

Paina ”lainat” painiketta sivumme yläosassa. Näin pääset tutustumaan lainalaskuriimme. Lainalaskurin käyttäminen on helppoa: sinun ei tarvitse muuta kuin valita, kuinka paljon haluat lainata, ja kuinka pitkäksi aikaa. Lainalaskuri esittää kaikki mahdolliset vaihtoehdot hakukriteeriesi perusteella. Laskuri laskee automaattisesti lainojen kustannukset ja niihin liittyvät korot. Voit myös helposti valita minkälaista lainaa etsit. Voit vertailla esimerkiksi netistä haettavia kulutusluottoja, pankkien myöntämiä lainoja sekä pikavippejä.

Lainat

Lainat

Löydä lainalaskurilla sinulle sopivin laina heti

Vertaile nyt

Vie alle minuutin

Luottokortit

Luottokortit

Vertaile Suomen parhaita luottokorttitarjouksia

Vertaile nyt

Vie alle minuutin

Näytä lisää tarjouksia Näytä vähemmän tarjouksia
provider.landing.customer-support.faq.image.alt
Usein kysytyt kysymykset
Askarruttaako jokin? Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löydät Usein kysyttyä –osiostamme.
Ilmaisia säästövinkkejä
Tilaa uutiskirjeemme niin saat parhaat säästövinkit ja neuvot taloutesi hallintaan suoraan sähköpostiisi.
provider.landing.customer-support.need-help.image.alt
Tarvitsetko apua?
Vastaamme mielellämme sinua mietityttäviin kysymyksiin. Yhteystietomme löydät Ota yhteyttä –osiosta.