Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Svea

Svea on yritysryhmä, jonka emoyhtiö on ruotsalainen Svea Ekonomi AB. Svea tarjoaa monipuolisesti eri palveluita, esimerkiksi luottotieto- ja luotonvalvontapalveluja sekä laskutus-, reskontra-, rahoitus- ja perintäpalveluja. Svean tarjoamien pienimpien yksityislainojen saamiseen ei vaadita vakuuksia tai takaajia ja lainahakemukset täytetään netissä. Lainat lyhennetään säännöllisesti ja kiinteän summan verran. Maksuajat ja korot vaihtelevat esimerkiksi lainan koosta ja mahdollisen vakuuden olemassaolosta riippuen.

Voit vertailla myös muiden pankkien kulutusluottoja täällä

SveaDirekt-laina

SveaDirekt-laina on laina, johon et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Voit hakea lainaa 2 000 – 50 000 euroa tarpeesi mukaan. Jos kuitenkin haluat saada lainaa yli 10 000 euroa, tarvitset yhteisvastuullisen hakijan lainahakemukseesi mukaan. Svean mukaan lainansaamisen mahdollisuudet paranevat, mikäli hakijoita on kaksi.

Svea myös pidättää oikeuden korottaa maksuja samassa suhteessa kuin Svealle aiheutuvat kustannukset toimenpiteestä nousevat. Mikäli maksujen, kulujen ja palkkioiden määrä muuttuu, ilmoitetaan muutoksesta luotonsaajalle ennen kuin muutos astuu voimaan.

SveaDirekt-lainan ehdot

Saadaksesi Direkt-lainan sinun täytyy täyttää lainan myöntämisen ehdot.

Sinun täytyy olla vähintään 20-vuotias ja enintään 65-vuotias saadaksesi lainan. Lisäksi sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä eli luottorekisterisi täytyy olla puhdas. Tulojesi täytyy ylittää vuodessa 18 000 euroa ja niiden täytyy olla säännölliset. Säännölliseksi tuloksi hyväksytään esimerkiksi työ tai eläke.

Sinun täytyy olla asunut Suomessa vähintään viimeiset kolme vuotta ja sinun hakemuksesi tulee läpäistä SveaDirektin tekemän luottokelpoisuusarvioinnin. Nämä ovat luoton myöntämisen vähimmäisehdot.

Lainan maksaminen pois aikaisemmin pois

Jos haluat maksaa lainan aikaisemmin pois, se on mahdollista. Voit ottaa yhteyttä SveaDirektin asiakaspalveluun ja kertoa, minä päivämääränä haluat maksaa lainasi kokonaan pois. Asiakaspalvelu lähettää sinulle tarpeelliset tiedot lainan poismaksamiseksi. Lainan voi maksaa pois milloin hyvänsä, eikä siitä aiheudu ylimääräisiä kustannuksia.

SveaPrivat Laina

Lainan ehdot

Saadaksesi SveaPrivat-lainan ehdot ovat seuraavat:

 • Iän on oltava 20 - 65 vuotta
 • Säännölliset tulot. Sinulla täytyy olla vähintään 18 000 euron säännölliset vuositulot. Näiden tulojen on tultava joko työstä tai eläkkeestä.
 • Jos haet lainaa jonkun kanssa, täytyy myös tämän yhteisvastuullisen hakijan säännölliset vuositulot, jotka ovat vähintään 18 000 euroa.
 • Olet asunut Suomessa viimeiset 3 vuotta.
 • Sinulla ei saa olla uusia maksuhäiriömerkintöjä viimeisen vuoden aikana. Jos sinulla on vanhempia luottohäiriömerkintöjä, sinun on täytynyt suorittaa ne eli niissä täytyy olla ref-merkintä.
 • Sinun hakemuksesi täytyy läpäistä SveaDirektin luottokelpoisuusarviointi.
 • Svea myös pidättää oikeuden korottaa maksuja samassa suhteessa kuin Svealle aiheutuvat kustannukset toimenpiteestä nousevat. Saat ilmoituksen etukäteen, jos maksuissa, kuluissa ja palkkioissa tapahtuu muutoksia.

  Lainaa ilman luottotietoja

  SveaPrivat haluaa profiloitua lainana, joka on vaihtoehto heille, jotka eivät välttämättä saa perinteisten pankkien myöntämää lainaa. Niinpä SveaPrivat-lainaa on mahdollista saada, vaikka ei olisikaan puhdas luottorekisteri.

  SveaPrivat-laina voidaan myöntää, vaikka sinulla olisi kaksi luottotietomerkintää. Luottomerkinnät täytyy kuitenkin olla hoidettu eli maksettu alta pois ennen lainan hakemista. Sinulla ei tarvitse olla takaajia saadaksesi lainaa.

  Lainan maksaminen takaisin

  Voit maksaa lainan takaisin ilman erillisiä lisäkustannuksia missä vaiheessa tahansa. Maksaaksesi lainan pois kokonaan aikaisemmin sinun täytyy ottaa yhteyttä Svean asiakaspalveluun. He antavat sinulle tarkat ohjeet takaisin maksamiseksi.

  Hintatakuu

  Svea lupaa lainoihinsa (myös SveaDirekt-lainalle) hintatakuun. He lupaavat, että mikäli saat jostain paremman lainatarjouksen, he lupaavat antaa sinulle vielä paremman tarjouksen. Saadaksesi hintatakuutarjouksen Svealta täytyy toisen lainatarjouksesi olla saatu muulta rahoituslaitokselta ja siitä täytyy käydä ilmi tarjottu laina ehtoineen ja hintoineen.

  Kuinka nopeasti saa lainan?

  Svean mukaan rahat ovat käytettävissä lainahakemuksessa ilmoitetulla tilillä noin kahden päivän kuluttua siitä, kun he ovat vastaanottaneet täydellisesti täytetyn lainahakemuksen, joka sisältää muun muassa allekirjoituksen sekä liitteet.

  Vertaa kaikkien tarjoajien kulutusluottoja täällä.

  Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?