Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Svea - lainoja, rahoituspalveluita ja perintää

Svea on yritysryhmä, jonka emoyhtiö on ruotsalainen Svea Ekonomi AB. Svea tarjoaa monipuolisesti eri palveluita, esimerkiksi luottotieto- ja luotonvalvontapalveluja sekä laskutus-, reskontra-, rahoitus- ja perintäpalveluja. Kuluttajille Svea tarjoaa perinteisen vakuudettoman lainansa lisäksi helpommin saatavaa Privatlainaa ja järjestelylainaa.

Vertaile lainat helposti
Svea
Svean asiakaspalvelunumero nykyisille laina-asiakkaille on 09 4242 3090 ja järjestelylaina-asiakkaille 09 4242 3310.

Perustietoa Sveasta

Svea Ekonomi on pohjoismainen yritys, joka on toiminut jo yli 30 vuotta vuodesta 1981 lähtien. Svea toimii tällä hetkellä noin kymmenessä eri maassa Euroopassa ja sillä on yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa. Svea panostaa uusiin innovatiivisiin ratkaisuihin ja asiantuntevaan asiakaspalveluun. Svea Ekonomi on ollut Suomessa vuodesta 2002 lähtien. Sen toiminta-alueeseen kuuluu rahoitus, perintä ja taloushallinnon palveluita. Svea palvelee sekä yksityisiä että julkisia organisaatioita.

Svea kulutusluotot

Svea tarjoaa erityyppisiä kulutusluottoja tarpeesi mukaan. Rahoitusyhtiö tarjoaa lainaa ja Privatlainaa, joista Privatlaina on kalliimpi vaihtoehto, mutta Privatlainan hakukriteerit eivät ole aivan yhtä tiukat, vaan sitä voi saada jopa maksuhäiriömerkinnän omaava henkilö. Vastaavasti korko ja kustannukset ovat korkeammat. Voit vertailla lainaa muiden tarjoajien kulutusluottoihin täällä. Svea tarjoaa myös ajoneuvorahoitusta: Svealla on usean vuoden kokemus ajoneuvorahoituksesta, erikoisalaa on käytettyjen moottoriajoneuvojen rahoittaminen. Yhteistyökumppanit voivat myydä myös yli 10-vuotiaat kohteet osamaksulla.

Rahoituspalvelut yrityksille

Yrityksille Svea tarjoaa factoring-, laskutus- ja laskujen osto-palveluita. Pankkirahoituksen vaihtoehdoksi Svea Ekonomi tarjoaa useita kilpailukykyisiä ja joustavia ratkaisuja, niistä yksi on factoring-yritysrahoitus. Laskujen osto on factoringiakin tehokkaampi yritysrahoituksen muoto, jolla parannat yrityksesi kassankiertoa.

Perintäpalvelut

Vapaaehtoinen perintä on ensisijainen keino Svealla. Palvelu toimii myös kansainvälisesti, eli jos asikkailla on perittäviä saatavia ulkomailta, niin Svea ottaa myös ne hoidettavakseen. Ulkomaan perintä aloitetaan kirjallisella maksuvaatimuksella, joka voi olla suomen-, ruotsin tai englanninkielinen. Svea on tänä päivänä täysivaltainen yhteistyökumppani maailmanlaajuisessa verkostossa GCS Global Credit Solutions, jollla on jäseniä yli 80 maassa. Svea on myös jäsenenä kansainvälisissä liitoissa, LIC League International for Creditors sekä ACA American Collectors Associations. Perinnän etenemistä voi seurata online-palvelussa.

Svea laina

Svea laina on luotto, johon et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Voit hakea lainaa 2 000 – 50 000 euroa tarpeesi mukaan. Jos kuitenkin haluat saada lainaa yli 10 000 euroa, tarvitset yhteisvastuullisen hakijan lainahakemukseesi mukaan. Svean mukaan lainansaamisen mahdollisuudet paranevat, mikäli hakijoita on kaksi.

Svea myös pidättää oikeuden korottaa maksuja samassa suhteessa kuin Svealle aiheutuvat kustannukset toimenpiteestä nousevat. Mikäli maksujen, kulujen ja palkkioiden määrä muuttuu, ilmoitetaan muutoksesta luotonsaajalle ennen kuin muutos astuu voimaan.

Lainavertailu

Voit nopeasti ja helposti vertailla Svean myöntämiä lainoja muiden lainanantajien vakuudettomiin lainoihin VertaaEnsin.fi lainavertailun avulla. Syötä vain tietosi lainavertailuun ja katso tarjoukset sähköpostistasi. Kysymme henkilötietojasi, sillä vertailemme lainoja niiden todellisilla hinnoilla. Lainanantajat käyttävät usein asiakaskohtaista hinntoittelua, joka riippuu sinun henkilökohtaisista tiedoistasi. Tietoja ei luovuteta muille osapuolille.

["provider_hero_section","provider_product_introduction","topic_introduction","product_introduction_image_to_left","cta_sticky_banner_provider","faq_refresh","articles","newsletter_subscription"] Vertaile lainat nopeasti Alle 2 minuutin vertailu

Svea lainan ehdot

Saadaksesi Svea lainan sinun täytyy täyttää lainan myöntämisen ehdot. Sinun täytyy olla vähintään 20-vuotias ja enintään 65-vuotias saadaksesi lainan. Lisäksi sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä eli luottorekisterisi täytyy olla puhdas. Työsuhteesi koeajan täytyy olla päättynyt ja tulojesi täytyy ylittää vuodessa 18 000 euroa ja niiden täytyy olla säännölliset. Säännölliseksi tuloksi hyväksytään esimerkiksi työ tai eläke.

Sinun täytyy olla asunut Suomessa vähintään viimeiset kolme vuotta ja sinun hakemuksesi tulee läpäistä SveaDirektin tekemän luottokelpoisuusarvioinnin. Nämä ovat luoton myöntämisen vähimmäisehdot. Jos olet yrittäjä, yrityksesi täytyy olla ollut vähintään 2 vuotta toiminnassa.

Svea Privatlaina

SveaPrivat haluaa profiloitua lainana, joka on vaihtoehto heille, jotka eivät välttämättä saa perinteisten pankkien myöntämää lainaa. Niinpä SveaPrivat-lainaa on mahdollista saada, vaikka ei olisikaan puhdas luottorekisteri.

SveaPrivat-laina voidaan myöntää, vaikka sinulla olisi kaksi luottotietomerkintää. Luottomerkinnät täytyy kuitenkin olla hoidettu eli maksettu alta pois ennen lainan hakemista. Sinulla ei tarvitse olla takaajia saadaksesi lainaa.

Svea Privatlaina ehdot

  • Olet yli 20-vuotias
  • Sinulla on 18 000 euron säännölliset vuositulot
  • Työsuhteen koeaika on päättynyt
  • Osoitteesi on ollut Suomessa 3 vuotta
  • Enimmillään 2 maksettua (ref-merkintä) maksuhäiriömerkintää
  • Ei uusia maksuhäiriömerkintöjä viimeisen vuoden sisällä
  • Läpäiset SveaDirekt luottokelpoisuusarvioinnin

Voiko lainan maksaa aikaisemmin pois?

Jos haluat maksaa lainan aikaisemmin pois, se on mahdollista. Voit ottaa yhteyttä Svean asiakaspalveluun ja kertoa, minä päivämääränä haluat maksaa lainasi kokonaan pois. Asiakaspalvelu lähettää sinulle tarpeelliset tiedot lainan pois maksamiseksi. Lainan voi maksaa pois milloin hyvänsä, eikä siitä aiheudu ylimääräisiä kustannuksia.

Svea Ekonomi hintatakuu

Svea lupaa lainoihinsa (myös SveaDirekt-lainalle) hintatakuun. He lupaavat, että mikäli saat jostain paremman lainatarjouksen, he lupaavat antaa sinulle vielä paremman tarjouksen. Saadaksesi hintatakuutarjouksen Svealta täytyy toisen lainatarjouksesi olla saatu muulta rahoituslaitokselta ja siitä täytyy käydä ilmi tarjottu laina ehtoineen ja hintoineen.

Kuinka nopeasti saa lainan?

Svean mukaan rahat ovat käytettävissä lainahakemuksessa ilmoitetulla tilillä noin kahden päivän kuluttua siitä, kun he ovat vastaanottaneet täydellisesti täytetyn lainahakemuksen, joka sisältää muun muassa allekirjoituksen sekä liitteet.

Vertaa kaikkien tarjoajien kulutusluottoja täällä.

Artikkelit

BLOG

Ref-merkintä

Mitä tarkoittaa ref-merkintä luottotiedoissa?

BLOG

Talletussuoja

Mitä talletussuoja korvaa Suomessa ja kuinka paljon?

OPAS

Lainan kustannukset

Mistä kustannukset koostuvat?

OPAS

Yleiset lainaehdot

Millä ehdoilla pankit myöntävät lainaa?

BLOG

Edunvalvontavaltakirja

Kyseisen valtakirjan tekeminen on viisas varotoimi.

BLOG

Talletussuoja

Mitä talletussuoja korvaa Suomessa ja kuinka paljon?

OPAS

Yleiset lainaehdot

Millä ehdoilla pankit myöntävät lainaa?

BLOG

Ref-merkintä

Mitä tarkoittaa ref-merkintä luottotiedoissa?

OPAS

Lainan kustannukset

Mistä kustannukset koostuvat?

BLOG

Edunvalvontavaltakirja

Kyseisen valtakirjan tekeminen on viisas varotoimi.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.