Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Surimo Finance

Surimo Finance Oy on suomalainen kulutusluottoja yksityishenkilöille tarjoava rahoitusyhtiö. Surimo Express Kertaluotto on suuruudeltaan 250–1000 euroa, ja Surimo Joustoluotto on suuruudeltaan 1500–4000 euroa.

Voit vertailla muiden tarjoajien joustoluottoja ja pienlainoja täällä.

Express Kertaluotto

Express Kertaluotto on suuruudeltaan 250–1000 euroa. Kertaluottojen kuukausierät ovat lähtökohtaisesti erittäin pienet, alkaen noin 15€/kk (250€ laina). Laina-ajat ovat kaksi vuotta ja halutessa voi lyhentää nopeampaankin tahtiiin. Tällöin tulevat kk-erät pienenevät entisestään (10 euroon/kk asti). 10 euroa on minimilyhennys. Surimo Express Kertaluotoissa ei ole tilinhoitomaksua ja laskutus hoituu kätevästi sähköpostitse tai e-laskutuksena.

Joustoluotto

Joustoluotto on suuruudeltaan 1500–5000 euroa, mutta alkuvaiheessa se on kuin kertaluotto: valitsemasi lainasumma maksetaan kokonaisuudessaan tilillesi heti. Maksuaika on myös samankaltainen: minimoidaksemme kk-lyhennyssummasi on maksuaika aina 6 vuotta ja kuukausierä pienimmillään alle 40 euroa (1500€ laina).

Käytännössä Joustoluotto muuttuu limiittituotteeksi kahdella tavalla. Sinulla on Online-palvelu käytössäsi ja sitä kautta voit Joustoluottoasiakkaana nostaa takaisinmaksamasi lainasummat uudelleen käyttöösi aina halutessasi. Uudelleennostoissa minimisumma on 100 euroa. Online-palvelussa voit myös kätevästi hakea lainasummaasi korotusta.Surimo Joustoluoton nimelliskorot ovat erittäin kilpailukykyiset (19% per vuosi) ja tilinhoitomaksu 4,95€/kk. Uudelleennostoista peritään 10% nostopalkkio. Eräpäivän saat itse valita myös Joustoluottoon, ja laskutus tapahtuu sähköpostitse tai e-laskutuksena.

Lainan hakeminen ja ehdot

Lainaa voi hakea ja nostaa vakituisesti Suomessa asuva 19 - 72vuotias henkilö, jolla on suomalainen pankkitili, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joka suorittamamme luottokelpoisuusarvion mukaan kykenee hakemansa lainan takaisinmaksamiseen. Lisäksi lainaa hakevalla täytyy olla hyväksymämme suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen.

Surimo lainan hakeminen onnistuu helposti netissä online-hakemuksella. Hakemuksen kysymyssarja on hieman laajempi Joustoluoton kuin Kertaluoton hakijoille, mutta pääperiaate on samankaltainen. Voit valita hakemuksessa itsellesi sopivan eräpäivän lainallesi, esimerkiksi palkkapäiväsi mukaan. Mikäli haluat säästää laskutuksen osalta 3,95€ kuukaudessa, valitse sähköpostilasku paperilaskun sijasta. Kun lähetät hakemuksen, se siirtyy Surimo Finance Oy:lle ja käsittelyprosessi alkaa välittömästi. Sen jälkeen saat sähköpostiisi hyväksytyn, hylätyn tai ehdollisen tarjouksen. Hyväksytyn lainatarjouksen vahvistat tunnistautumalla pankkitunnuksillasi. Saat tarkemmat ohjeet sähköpostitse.

Mikäli lainaa hakiessasi valitsit mahdollisuuden vastaanottaa pienemmän lainatarjouksen, saatat saada sellaisen, jos riskianalyyssi näin parhaaksi suosittelee. Toinen ehdollinen lainatarjous sisältää tarkastusvelvollisuuden meille, eli sinulta tarvitaan kopio palkkatodistuksestasi tai veroilmoituksesi erittelyosasta ja joissakin tapauksissa molemmista. Liitteiden tarkastelun jälkeen tehdään lopullinen lainapäätös, josta saat tiedon sähköpostiisi. Rahojen siirto alkaa hakuprosessin loputtua välittömästi. Rahat ovat tililläsi viimeistään seuraavana päivänä.

Vertaile ja löydä sinulle edullisin laina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?