Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Suomilimiitti

Suomilimiitti lainapalvelun takana on J.W.-Yhtiöt Oy Lahdesta. Yritys on toiminut pienlainojen myöntäjänä vuodesta 2006. Suomilimiitti tarjoaa luottorajan 2 000 € asti 15 % nostoprovisiolla. Lainaan ei kuulu kuukausi- eikä vuosimaksuja, vaan lainasta peritään korkoa ja nostoprovisioita. Lainan minimiaika on 1 kuukausi ja maksimi laina-aika 49. Kun asiakkaalle on Suomilimiitti myönnetty, luottoa voi nostaa pankkitilille aina luottorajan puitteissa joko kerralla tai pienemmissä osissa tarpeen mukaan. Nostoja voi tehdä Suomilimiitin verkkopalvelussa tai tekstiviestitse.

Heti kun Suomilimiitti on hyväksynyt hakijan nostopäätöksen, siirretään nostot asiakkaan ilmoittamalle tilille. Rahat siirtyvät hakijan käyttöön saman tien, mikäli käytössäsi on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin tai POP Pankin tili. Muilla pankeilla rahat siirtyvät tilille 1-2 pankkipäivän kuluttua. Nostoja maksetaan päivittäin arkisin klo 8-22 välisenä aikana sekä viikonloppuisin klo 11-19 välisenä aikana.

Lainan voi maksaa myös osamaksulla, jos koko laskua ei pysty maksaa kokonaan eräpäivään mennessä. Osamaksulla maksaessa minimilyhennys on 12,5% avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 50 €.

Voit vertailla muiden tarjoajien pikalainoja täällä.

Hakijan edellytykset

Suomilimiitin lainaa voidaan myöntää 21-70-vuotiaalle, hyvin raha raha-asiansa hoitaneelle ja luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle. Hakijalla tulee olla toimiva julkinen matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka.

Suomilimiitti voi vaatia luotonsaajaa toimittamaan kopion palkkatodistuksesta tai tiliotteesta.

Suomilimiitin käyttäminen

Kun hakija on saanut Suomilimiitiltä myönteisen lainapäätöksen, voi luotonsaaja nostaa luottoa pankkitilille käytettävän luottorajan puitteissa joko kerrallaan tai pienimmissä osissa tarpeen mukaan. Nostojen minimisumma on 10 euroa ja luottoraja enintään 2 000 euroa. Luotonsaaja voi tehdä ilmaiseksi nostoja Suomilimiitin verkkopalveluissa tai tekstiviestitse. Tekstiviesti maksaa normaalin tekstiviestin verran, jolloin tarkan hinnan voi tiedustella matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Mikäli luotonsaaja ei pysty tai halua maksaa koko luottoa kerralla pois, voi luotonsaaja maksaa laskun osamaksulla. Osamaksun minimilyhennys on 12,5 % laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 50 €. Luotonsaajan hyödyntäessä osamaksuominaisuutta, minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan seuraavan kuukauden laskutusjaksolle kuukausikorkoa 8,9 %.

Luottosopimuksen irtisanominen

Luottosopimuksen voi irtisanoa, jos siitä ilmoittaa Suomilimiitille yhtä kuukautta etukäteen. Sopimuksen voi irtisanoa joko kirjeellä tai sähköpostitse. Irtisanomisen jälkeen asiakkaan tulee maksaa avoinna oleva velka loppuun sopimusehtojen mukaisesti. Minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan seuraavan kuun laskutusjaksolle 8,9 prosentin kuukausikorkoa.

Laskutus

Suomilimiitin laskun voi valita joko sähköpostitse tai kirjeitse. Jos lasku ei jostain syystä saapunut perille, on luotonsaaja velvollinen ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun tai tarkistettava maksutiedot Suomilimiitin verkkopalvelusta. Laskutiedot ovat aina nähtävillä ja mahdollista tulostaa Suomilimiitin verkkopalvelussa.

Luoton voi maksaa halutessaan ennen eräpäivää, jolloin takaisinmaksettavan summan voi tarkistaa Suomilimiitin verkkopalveluista tai soittamalla asiakaspalveluun. Kun luotonsaaja on maksanut laskun, merkataan suoritus järjestelmään maksetuksi 1-4 arkipäivää myöhemmin.

Luoton ehdot

Jos luotonsaajan maksu viivästyy, lähetetään siitä luotonsaajalle maksumuistutus, josta peritään lainmukainen viivästyskulu. Luotonantajalla on oikeus siirtää maksumuistutuksen jälkeen hoitamattoman suorituksen ulkopuoliseen perintäpalveluun ilman erillistä ilmoitusta. Perinnästä veloitetaan luotonsaajalta siitä aiheutuneet todelliset kulut. Maksamatta jääneestä luotosta voi seurata myös merkintä luottorekisteriin.

Luotonsaaja on velvollinen maksamaan viivästyneelle määrälle vuotuista viivästyskorkoa, jos maksueriä ei makseta viimeistään eräpäivään. Suomilimiitin tililuotolla viivästyskorkoprosentti on 49 %

Mikäli luotonsaajalla maksettavaksi erääntynyt maksu on viivästynyt yli 60 päivää alkuperäisesti eräpäivästä ja luotonsaajalle lähetetystä maksukehotuksesta, jossa on ilmoitettu mahdollisuudesta rekisteröidä maksuhäiriö luottotietorekisteriin, on kulunut vähintään kolme viikkoa, on luotonantajalla oikeus ilmoittaa maksun laiminlyönnistä luottotietorekisteriin.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva joustoluotto täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?