Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Suomen Tililuotto

Suomen Tililuotto lainapalvelun takana on suomalainen NDN-Yhtiö Oy. Suomen Tililuotto tarjoaa luottotiliä 2000 euron luottorajalla. Yksittäiset nostot voivat olla 20 – 2000 € ja rahanostoja voit tehdä joko verkossa tai tekstiviestillä. Suomen Tililuottoon ei kuulu avaus-, kuukausi- tai vuosimaksua, mutta nostopalkkio ja veloitetaan. Lainasopimuksen tekeminen on ilmaista ja asiakas maksaa ainoastaan luoton käytöstä. Rahaa voi asiakas nostaa tarpeensa mukaan joka päivä.

Suomen Tililuotto tarjoaa reaaliaikaisia tilisiirtoja palvelun aukioloaikojen puitteissa Nordean, Osuuspankin, S-Pankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin ja POP Pankin tileille. Asiakas voi tehdä nostoja heti hyväksytyn lainapäätöksen saatua verkossa tai normaalihintaisella tekstiviestillä.

Suomen Tililuotto tarjoaa keskimäärin 45 päivää maksuaikaa, sillä tässä kuussa tehdyt nostot erääntyvät seuraavan kuukauden lopussa. Suomen Tililuotto veloittaa nostoista vain nostoprovision, jos asiakas maksaa koko saldon kerralla. Lainaan saa myös korollisen osamaksuvaihtoehdon, jossa kuukausierät ovat 100, 200 tai 300 € per kuukausi riippuen avoimen saldon määrästä. Lainan eräpäivä on aina kuukauden lopussa kertamaksuille tai osamaksuvaihtoehdolle.

Voit vertailla muiden tarjoajien pikalainoja täällä.

Kuka voi hakea Suomen Tililuottoa?

Suomen tililuottoa voi hakea 21 vuotta täyttänyt, Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Hakijalta edellytetään suomalaista pankkitiliä ja lisäksi luotonantajan luottoarvioita, jossa arvioidaan hakijan kykyä täyttää Suomen Tililuoton mukaiset velvoitteet.

Luottohakemuksen hylkääminen

Luottohakemus voidaan hylätä, jos hakijan luottohakemuksessa annetut tiedot ovat puutteellisia, hakijalla on ennestään Suomen Tililuotolle erääntynyttä velkaa, hakijalla on maksuhäiriömerkintä tai luoton myöntämisen muut edellytykset eivät täyttyneet.

Lainaehdot

Suomen Tililuottoon hakeminen onnistuu verkkohakemuksella tai muulla luotonmyöntäjän hyväksymällä tavalla. Laina edellyttää, että luotonhakija lukee ja hyväksyy luottoehdot. Luotonantajan velvollisuus on käsitellä hakemukset luottamuksellisesti.

Luotonhakijan on tunnistauduttava palveluun verkkopankkitunnuksilla tai muulla luotonmyöntäjän hyväksymällä tavalla. Suomen Tililuotto ottaa vastaan luottohakemuksia vuorokauden ympäri jokaisena viikonpäivänä, mutta luottohakemuksia käsitellään ainoastaan palvelun aukioloaikojen puitteissa.

Suomen Tililuotto voi edellyttää luotonhakijan taloudellisen tilanteen todentamiseksi kopiota palkkatodistuksesta tai muusta tulotodistuksesta. Tosite tulee lähettää faksilla, postitse tai skannattuna sähköpostilla. Lisäksi hakija voi lähettää tositteen myös ottamalla kamerapuhelimella kuvan tositteesta ja lähettää sen multimediaviestinä.

Tililuoton nostaminen

Luotonsaaja voi nostaa luotota tililleen limiittinsä puitteissa, joka on 2 000 euroa. Nostoja voi tehdä kätevästi netissä tai maksuttomalla tekstiviestillä. Nostojen määrää ei ole rajoitettu ja nostoja voi tehdä jokaisena viikonpäivänä. Tilisiirrot toimivat reaaliaikaisesti Suomen Tililuoton aukioloaikoina Nordean, Osuuspankin, S-Pankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin ja POP Pankin tileille.

Luotonmyöntäjällä on oikeus estää uusien nostojen suorittamisen, jos luotonsaaja on laiminlyönyt maksujen suorittamista tai jos hakija ei ole noudattanut tililuoton ehtoja.

Tililuoton peruuttamisoikeus

Suomen Tililuoton asiakkailla on myös oikeus peruuttaa tekemänsä tililuottosopimus neljäntoista (14) päivän kuluessa sopimuksen syntymisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta, jolloin luotonsaaja on saanut pysyvällä tavalla luottoa koskevat ennakkotiedot ja sopimusehdot. Asiakkaan tule tehdä peruuttamisilmoitus aina kirjallisesti. Ilmoituksessa vaaditaan luotonsaajan etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero sekä henkilötunnus. Lisäksi dokumenttiin vaaditaan ilmoitus peruuttamisesta sekä paikka ja päiväys.

Maksun viivästyminen

Jos luotonsaaja ei maksa maksueriä eräpäivään mennessä, on luotonsaaja velvollinen maksamaan viivästyneelle määrälle korkolain mukaista viivästyskorkoa eräpäivästä maksupäivään saakka. Viivästysajalta peritään lainan normaalikoron suuruista viivästyskorkoa, jos yleinen viivästyskorko on alempi kuin lainan normaalikorko.

Maksun laiminlyönnin rekisteröiminen luottorekisteriin

Mikäli luotonsaajan maksettavaksi erääntynyt maksu on viivästynyt yli 60pv maksukehotuksessa mainitusta alkuperäisestä eräpäivästä ja samalla on kulunut vähintään 21pv luotonsaajalle lähetetystä maksukehotuksesta, on luontoantajalla oikeus ilmoittaa ja rekisterinpitäjällä oikeus tallettaa luoton maksun laiminlyönti luottorekisteriin.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva joustoluotto täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?