Santander lainat

Santander tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa 2 000 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Lainaehdot vaihtelevat lainamäärän sekä maksuajan mukaan.

Vertaile lainoja
Santander
Santanderin asiakaspalvelu on tavoitettavissa joko verkossa tai puhelimitse ti-pe klo 12-16. Santanderin palvelunumerot vaihtelevat palveluittain ja ne löytyvät pankin omilta sivuilta.

Santander – Esittely

Santander on espanjalainen pankkikonserni ja markkina-arvoltaan Euroalueen toiseksi suurin pankki. Suomessa Santander on toiminut vuodesta 2007 lähtien nimellä Santander Consumer Finance. Santander tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa 2 000 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Yritys tarjoaa Suomessa lainaa myös Kaarna-lainan nimellä.

Lainatarjous on yksinkertainen ja selkeä: yksi laina sopii kaikkiin tarkoituksiin, remontista kodinelektroniikkaan, lainojen yhdistämiseen tai vaikka täydellisen kisastudion rahoittamiseen. Takaisinmaksuaika vaihtelee 2 vuodesta jopa 15 vuoteen. Lainan korko riippuu lainasummasta ja korko on matalampi mitä suurempi lainasumma. Voit lisäksi vertailla myös muiden pankkien kulutusluottoja täällä.

["provider_hero_section","provider_product_introduction","cta_sticky_banner_provider","faq_refresh","newsletter_subscription"] Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta Näet kaikki tulokset listassa
Kokeile lainalaskuria

Santanderin lainan kustannukset

Santanderin lainan korko riippuu suoraan lainasumman suuruudesta. Lainojen nimelliskorko vaihtelee 4,45 % - 9,35 % välillä, todellisen vuosikoron vaihdellessa 4,91 % - 16,94 % välillä. Alle 5 000 euron lainoille tilinhoitomaksu on 6 €/kk. Yli 5 000 euron lainasummalle tilinhoitomaksu on 8 €/kk ja avausmaksu 49 €.

Kuka voi hakea lainaa Santanderilta?

Lainan saadakseen tulee olla vähintään 24-vuotias 18 000 € vuosituloilla ja asua pysyvästi Suomessa. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Huomioi kuitenkin, että lainapäätös tehdään aina tapauskohtaisesti perustuen kokonaisarvioon hakijan tiedoista. Minimivaatimusten täyttäminen ei siis takaa hyväksyttyä lainapäätöstä.

Miten haen lainaa Santanderilta?

Lainaa voi hakea kätevästi netissä verkkohakemuksella. Lainahakemuksen liitteiksi tulee laittaa kopiot viimeisimmästä palkkalaskelmasta, veroilmoituksen erittelyosasta sekä verotuspäätöksestä. Lainahakemus käsitellään parin arkipäivän sisällä sen saapumisesta. Sähköisestä allekirjoituksesta huolimatta sinulle lähetetään kopio lainasopimuksesta postitse.

Asioinnin sujuvoittamiseksi on tärkeää, että olet hakemuksella ilmoittanut oikean sähköpostiosoitteen. Saatuasi lainasopimuksen, lue se läpi huolellisesti, tarkista tietojen oikeellisuus, allekirjoita ja päivää se. Lähetä sopimus Santanderille sinulta pyydettyjen liitteiden kanssa. Ilman pyydettyjä liitteitä saapuvaa sopimusta ei voida käsitellä.

Lainasumma maksetaan sopimuksessa ilmoittamalle nimissäsi olevalle pankkitilille saman arkipäivän aikana, kun allekirjoitettu lainasopimus liitteineen on saapunut ja hyväksytty.

Santander lainan takaisinmaksu

Voit valita haluamasi eräpäivän ja muuttaa sitä koska tahansa. Eräpäivän muutoksesta veloitetaan palvelumaksuhinnastonmukainen kulu. Eräpäivän muutos vaikuttaa yleensä seuraavan laskutusjaksosi pituuteen ja saattaa muuttaa alkuperäisessä sopimuksessa olevaa laina-aikaa. Mikäli tarvitset laskullesi maksuaikaa, ole yhteydessä Santanderin asiakaspalveluun. Voit saada lainalle vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta. Kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä.

Kuluttajana sinulla on oikeus maksaa lainasumma takaisin etukäteen, eikä tästä peritä ylimääräisiä kustannuksia. Ota kuitenkin aina yhteyttä lainanantajaan, kun aiot tehdä tavallista suuremman maksusuorituksen.

Santanderin maksuturva

Voi olla järkevää turvata laina Maksuturva-vakuutuksella. Santander tarjoaa lainan tai rahoituksen myöntämisen jälkeen mahdollisuuden hakea Maksuturva -vakuutusta. Maksuturvan avulla saat taloudellista turvaa, joka auttaa sinua hoitamaan rahoitussopimuksesi kuukausieriä, mikäli tulosi pienenevät esimerkiksi tapaturmasta johtuvan sairausloman tai työttömyyden vuoksi. Vertaa kaikkien pankkien lainoja täällä.

Lainojen yhdistäminen Santander

Santanderilta voi hakea lainaa 2 000 ja 50 000 euron väliltä ja laina-aika voi olla jopa 15 vuotta. Lainan hakeminen onnistuu ilman vakuuksia tai takaajia. Yhdistämällä edelliset lainasi ja luottosi Santanderin kanssa voit selkeyttää omaa budjettiasi. Santanderin lainaa voi myös lyhentää joustavasti, eli voit hakea lyhennysvapaita kuukausia, tai voit halutessasi lyhentää lainaasi sovittua enemmän kerralla ilman lisäkustannuksia.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.