Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Santander

Santander tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa 2 000 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Lainatarjous on yksinkertainen ja selkeä: yksi laina sopii kaikkiin tarkoituksiin, remontista kodinelektroniikkaan, lainojen yhdistämiseen tai vaikka täydellisen kisastudion rahoittamiseen. Takaisinmaksuaika vaihtelee 2 vuodesta jopa 10 vuoteen. Lainan korko riippuu lainasummasta ja korko on matalampi mitä suurempi lainasumma.Voit lisäksi vertailla myös muiden pankkien lainatarjouksia täällä.

Santander lainan kustannukset

Santanderin lainan korko riippuu suoraan lainasumman suuruudesta. Pienimmille lainoille korko on 12,69% 5 000 euron lainoihin asti. Lainan korko 5 000-20 000 lainasummalle on 9,69%, 20 001-40 000 euron lainalle korko on 7,69% ja yli 40 000 euron lainalle korko on vain 3,69%. Perustamismaksu on 149€ kaikille lainasummille, ja tilinhoitomaksu on 8€/kk.

Kuka voi hakea Santander lainaa?

Lainan saadakseen tulee olla vähintään 24-vuotias 18 000€ vuosituloilla, asut pysyvästi Suomessa eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Huomioi kuitenkin, että lainapäätös tehdään aina tapauskohtaisesti kokonaisarviona hakijoiden tiedota.

Lainan hakeminen Santanderilta

Lainaa voi hakea kätevästi netissä verkkohakemuksella. Lainahakemuksen liitteiksi tulee laittaa kopiot viimeisimmästä palkkalaskelmasta, veroilmoituksen erittelyosasta sekä verotuspäätöksestä. Lainahakemus käsitellään parin arkipäivän sisällä sen saapumisesta. Sähköisestä allekirjoituksesta huolimatta sinulle lähetetään kopio lainasopimuksesta postitse. Asioinnin sujuvoittamiseksi on tärkeää, että olet hakemuksella ilmoittanut oikean sähköpostiosoitteen. Saatuasi lainasopimuksen, lue se läpi huolellisesti, tarkista tietojen oikeellisuus, allekirjoita ja päivää se. Lähetä sopimus Santanderille, sinulta pyydettyjen liitteiden kanssa. Ilman pyydettyjä liitteitä saapuvaa sopimusta ei voida käsitellä. Lainasumma maksetaan sopimuksessa ilmoittamalle nimissäsi olevalle pankkitilille saman arkipäivän aikana, kun allekirjoitettu lainasopimus liitteineen on saapunut, ja se on hyväksytty.

Santander lainan takaisinmaksu

Voit valita haluamasi eräpäivän ja muuttaa sitä koska tahansa. Eräpäivän muutoksesta veloitetaan palvelumaksuhinnastonmukainen kulu. Eräpäivän muutos vaikuttaa yleensä seuraavan laskutusjaksosi pituuteen ja saattaa muuttaa alkuperäisessä sopimuksessa olevaa laina-aikaa. Mikäli tarvitset laskullesi maksuaikaa, ole yhteydessä Santanderin asiakaspalveluun. Voit saada lainalle vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta. Kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä.

Santanderin maksuturva

Voi olla järkevää turvata laina Maksuturva-vakuutuksella. Santander tarjoaa lainan tai rahoituksen myöntämisen jälkeen mahdollisuuden hakea Maksuturva -vakuutusta. Maksuturvan avulla saat taloudellista turvaa, joka auttaa sinua hoitamaan rahoitussopimuksesi kuukausieriä, mikäli tulosi pienenevät esimerkiksi tapaturmasta johtuvan sairausloman tai työttömyyden vuoksi.

Vertaa kaikkien pankkien lainoja täällä.

Lainojen yhdistäminen Santander

Santanderilta voi hakea lainaa 2000 ja 50000 euron väliltä ja laina-aika voi olla jopa 10 vuotta. Lainan hakeminen onnistuu ilman vakuuksia tai takaajia. Yhdistämällä edelliset lainasi ja luottosi Santanderin kanssa voit selkeyttää omaa budjettiasi. Santanderin lainaa voi myös lyhentää joustavasti, eli voit hakea lyhennysvapaita kuukausia, tai voit halutessasi lyhentää lainaasi sovittua enemmän kerralla ilman lisäkustannuksia.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?