Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

S-Pankki

S-Pankki on osa suurta S-Ryhmää, jolla on yli 2000 toimipistettä ympäri Suomea.

S-Pankki tarjoaa vakuudetonta S-pankki lainaa 5000 – 50 000 euroa. Laina-aikaa voi saada parhaimmillaan 12 vuotta. Lainan hakemiseksi ei tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainaa voi hakea helposti S-Pankin verkkopankissa tai S-Pankin asiakaspalvelupisteessä. S-Pankin asiakaspalvelupisteitä löytyy suurimpien S-Ryhmä kauppojen yhteydestä, joten lainaa voi hakea vaikka kauppareissun yhteydessä. Lisäksi lainaa voi hakea soittamalla S-Pankin puhelinpalveluun. S-Pankin lainoihin liittyvä puhelinpalvelu on auki to klo 9-20 ja pe klo 9-18. S-Pankin asiakaspalvelu löytyy numerosta 010 76 5800

S-Pankki laina - Hakeminen

S-Pankin lainakonttorit sijaitsevat yleensä S-Ryhmän toimipaikoissa, esimerkiksi prismoissa tai useimmissa sokoksissa. S-lainaa voi siis hakea samalla kun hoitaa päivittäisasioinnin esimerkiksi S-marketeissa kautta maan.

S-Pankki mahdollistaa lainan hakemisen myös yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin lainan saa varmemmin. Hakemuskäsittelyn aikana S-Pankki saattaa pyytää luottohakemukseen liitteitä. Hakemuksen allekirjoittamisella hakija hyväksyy sen, että pankki saa hankkia hakijaa koskevat luottotiedot sekä muut luotto- ja asiakassuhteen kannalta tarpeelliset tiedot. Lainahakemus käsitellään noin kahdessa viikossa lainahakemuksen saapumisesta. Hyväksytty luottopäätös lähetetään antamaasi postiosoitteeseen. Myönnetty laina maksetaan asiakkaan ilmoittamalle S-Pankin tilille hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Hylätystä luottopäätöksestä lähetetään tieto asiakkaan antamaan postiosoitteeseen. Pankki ei ole velvollinen perustelemaan luottopäätöstään.

S-Pankin lainaa voi hakea, kun olet vähintään 25-vuotias, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinulla tulee olla suomalainen henkilötunnus sekä asut vakituisesti Suomessa. Säännöllisiä työ- tai eläketuloja tulee olla vähintään 24 000 euroa vuodessa. Lainan hakemiseksi tarvitset myös S-Tilin tai käyttöoikeuden S-Pankissa olevaan tiliin..

Lainaan voi hakea myös korotusta. Korotuksen hakeminen tapahtuu verkkopankin kautta tai soittamalla S-Pankin asiakaspalveluun.

Voit vertailla myös muiden pankkien lainoja täällä.

S-pankki lainan kustannukset

S-Lainan hinnoittelu vaihtelee lainasumman mukaan. Esimerksiksi 5 000 euron lainan korko on 13,654 %-yksikköä, 10 000 euron lainan korko on 11,654 %-yksikköä ja 20 000 euron korko on 8,654 %-yksikköä. 50 000 euron lainan korko on 5,654 %. Lainasta veloitetaan lisäksi kuukausittainen tilinhoitomaksu, joka on yleensä kahdeksan euroa.

Viimeisimmät tiedot S-Pankin lainasta ovat syksyltä 2019, jolloin kulutusluottoja koskeva laki muuttui. Tällöin S-Pankki mainitsee muun muassa että avauspalkkio on yleensä 50 euroa ja luottotilinhoitomaksu 8,00 euroa/kk.

S-Pankki laina on hyvä vaihtoehto, jos tavoitteena on esimerkiksi lainan yhdistäminen

S-pankki lainan takaisinmaksu

S-Lainan takaisinmaksupäiväksi voi valita kuukauden 15. päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Mikäli kuukausierän maksupäivä ei ole pankkipäivä, kuukausierä erääntyy maksettavaksi seuraavana pankkipäivänä. Laina-aikaa S-Pankista voi saada maksimissaan 144 kuukautta. Luottoa maksetaan takaisin sovituissa maksuerissä, jotka sisältävät koron maksamattomalle pääomalle, luotonhoitomaksun ja muut mahdolliset luottosuhteen hoitamiseen liittyvät maksut ja palkkiot. Kuukausierästä kuitataan korko ja mahdolliset palkkiot ja maksut ennen lyhennystä. Luoton myöntövaiheessa sovitun maksusuunnitelman muutoksesta on sovittava kirjallisesti pankin kanssa. Mikäli velallinen laiminlyö maksuvelvoitteiden maksamisen eräpäivänä, S-Pankilla on oikeus periä käsittelymaksuna lähettämästään maksumuistutuksesta 5 euroa. Lisäksi, jos kuukausieriä, palkkioita ja maksuja ei makseta viimeistään eräpäivänä pankille, on pankilla oikeus periä muun muassa viivästyskorkoa, eräännyttää luotto heti takaisinmaksettavaksi, ryhtyä perimistoimenpiteisiin ja ilmoittaa luottosopimuksesta johtuvien maksuvelvoitteiden laiminlyönti luottotietorekisteriin. Velallinen voi joutua maksamaan kustannuksia, joita luoton perinnästä voi syntyä.

Luottolaskun eräpäivää ei voi vaihtaa laina-aikana, mutta lainan voi maksaa aiemmin pois. Sopimuksen mukaisen kuukausierän ylittävä osa lyhentää luoton pääomaa, eikä se vapauta tulevien maksamattomien kuukausierien suorittamisesta niiden sopimuksen mukaisina eräpäivinä. Lainahakemuksen voi peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa luottopäätöksen tiedoksisaamisesta.

Muutokset luottosopimukseen

S-Pankilla on oikeus muuttaa sovittuja palkkioita ja maksuja yleisen hintatason kohoamisen tai kustannusten lisääntymisen vuoksi tai muista perustelluista syistä. Pankilla on myös oikeus korottaa velasta perittävää korkoa, jos pankin maksuvalmiuden tai vakavaraisuuden säilyttäminen riittävällä tasolla sitä edellyttää. Muutoksista ilmoitetaan kirjallisesti tai digitaalisesti, mikäli niin on sovittu. Pankilla on oikeus muuttaa luoton ehtoja ilmoittamalla muutoksista velallisesti kirjallisesti etukäteen silloin, kun muutos ei lisää velallisen velvollisuuksia tai rajoita tai vähennä velallisen oikeuksia, tai joka johtuu uudesta laista. Velallisella on oikeus irtisanoa luotto päättymään heti ilman luoton ennenaikaisesta takaisinmaksusta mahdollisesti perittäviä kustannuksia ja myös kesken koronmääräytymisjakson, mikäli pankki korottaa velasta perittävää korkoa maksuvalmiuden tai vakavaraisuuden säilyttämiseksi.

S-Pankki laina kokemuksia

S-Pankki on Suomen tunnetuimpia brändejä, ja näin ollen valtaosalla suomalaisista on kokemuksia asioinnista S-ryhmän kanssa. S-Pankki on saanut ison osan markkinaosuutta viime vuosina, ja kokemukset S-Pankista ovat olleet lähtökohtaisesti positiivisia. S-Pankki on joustava, ja moderni pankki, jolla on kuitenkin asiakaspalvelua kuten monilla muilla kivijalkapankeilla.

Vertaa kaikkien pankkien lainoja täällä.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?