Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

S-Pankki lainat – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

S-Pankki on osa suurta S-Ryhmää, jolla on yli 2 000 toimipistettä ympäri Suomea. S-Pankki tarjoaa vakuudetonta lainaa 5000 – 50 000 euroa. Laina-aikaa voi saada parhaimmillaan 12 vuotta, eikä lainan hakemiseen tarvita vakuuksia tai takaajia.

Vertaile lainat ilmaiseksi
S-Pankki
S-Pankin asiakaspalveluun saa yhteyden numerossa 010 76 5800. Asiakaspalvelu on paikalla ma-to klo 9-20 ja pe klo 9-18.

Perustietoa S-Pankista

S-Pankki on kauppapankki, jonka omistavat S-ryhmä ja LähiTapiola-ryhmä. S-Pankin palveluihin kuuluvat päivittäiset pankkipalvelut, sekä palvelut säästämiseen, sijoittamiseen ja rahoitukseen liittyen. Palvelut on tarkoitettu ensisijaisesti S-ryhmän ja LähiTapiolan asiakasomistajille. Asiakasomistajille on tarjolla paljon maksuttomia etuja, kuten yhdistelmäkortti, käyttötili ja pankkitunnukset.

S-Pankki on osa S-ryhmää, joka on Suomen ainoa osuuskaupparyhmä. S-ryhmä sisältää 20 alueellista osuuskauppaa, sekä Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK), ja tämän tytäryhtiöt. S-ryhmä perustuu asiakasomistamiseen, joten osuuskauppojen omistajia ovat asiakasomistajat, jollaiseksi voi ryhtyä kuka tahansa.

["provider_hero_section","provider_product_introduction","cta_sticky_banner_provider","faq_refresh","articles","newsletter_subscription"] Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta Näet kaikki tulokset listassa

Kuka voi hakea S-Pankin lainaa?

Voit hakea S-Pankin lainaa, jos olet vähintään 25-vuotias, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinulla tulee olla suomalainen henkilötunnus ja sinun täytyy asua vakituisesti Suomessa. Säännöllisiä työ- tai eläketuloja tulee olla vähintään 24 000 euroa vuodessa. Lainan hakemiseksi tarvitset myös S-Tilin tai käyttöoikeuden S-Pankissa olevaan tiliin.

Lainan hakeminen ja myöntäminen

S-Pankin lainakonttorit sijaitsevat yleensä S-Ryhmän toimipaikoissa, esimerkiksi Prismoissa tai useimmissa Sokoksissa. S-lainaa voi siis hakea samalla kun hoitaa päivittäisasioinnin esimerkiksi S-marketeissa kautta maan.

S-Pankki mahdollistaa lainan hakemisen myös yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin lainan saa varmemmin. Hakemuskäsittelyn aikana S-Pankki saattaa pyytää luottohakemukseen liitteitä. Hakemuksen allekirjoittamisella hakija hyväksyy sen, että pankki saa hankkia hakijaa koskevat luottotiedot sekä muut luotto- ja asiakassuhteen kannalta tarpeelliset tiedot.

Lainahakemus käsitellään noin kahdessa viikossa lainahakemuksen saapumisesta. Hyväksytty luottopäätös lähetetään antamaasi postiosoitteeseen. Myönnetty laina maksetaan asiakkaan ilmoittamalle S-Pankin tilille hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Hylätystä luottopäätöksestä lähetetään tieto asiakkaan antamaan postiosoitteeseen. Pankki ei ole velvollinen perustelemaan luottopäätöstään.

S-pankki lainan kustannukset

S-Lainan hinnoittelu vaihtelee lainasumman mukaan. Esimerksiksi 5 000 euron lainan korko on 13,654 %-yksikköä, 10 000 euron lainan korko on 11,654 %-yksikköä ja 20 000 euron korko on 8,654 %-yksikköä. 50 000 euron lainan korko on 5,654 %. Lainasta veloitetaan lisäksi kuukausittainen tilinhoitomaksu, joka on yleensä kahdeksan euroa.

Viimeisimmät tiedot S-Pankin lainasta ovat syksyltä 2019, jolloin kulutusluottoja koskeva laki muuttui. Tällöin S-Pankki mainitsee muun muassa, että avauspalkkio on yleensä 50 euroa ja luottotilinhoitomaksu 8,00 euroa/kk. S-Pankki laina on hyvä vaihtoehto, jos tavoitteena on esimerkiksi lainojen yhdistäminen

S-pankki lainan takaisinmaksu

S-Lainan takaisinmaksupäiväksi voi valita kuukauden 15. päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Mikäli kuukausierän maksupäivä ei ole pankkipäivä, kuukausierä erääntyy maksettavaksi seuraavana pankkipäivänä. Laina-aikaa S-Pankista voi saada maksimissaan 144 kuukautta. Luottoa maksetaan takaisin sovituissa maksuerissä, jotka sisältävät koron maksamattomalle pääomalle, luotonhoitomaksun ja muut mahdolliset luottosuhteen hoitamiseen liittyvät maksut ja palkkiot. Kuukausierästä kuitataan korko ja mahdolliset palkkiot ja maksut ennen lyhennystä.

Luoton myöntövaiheessa sovitun maksusuunnitelman muutoksesta on sovittava kirjallisesti pankin kanssa. Mikäli velallinen laiminlyö maksuvelvoitteiden maksamisen eräpäivänä, S-Pankilla on oikeus periä käsittelymaksuna lähettämästään maksumuistutuksesta 5 euroa. Lisäksi, jos kuukausieriä, palkkioita ja maksuja ei makseta viimeistään eräpäivänä pankille, on pankilla oikeus periä muun muassa viivästyskorkoa, eräännyttää luotto heti takaisinmaksettavaksi, ryhtyä perimistoimenpiteisiin ja ilmoittaa luottosopimuksesta johtuvien maksuvelvoitteiden laiminlyönti luottotietorekisteriin. Velallinen voi joutua maksamaan kustannuksia, joita luoton perinnästä voi syntyä.

Luottolaskun eräpäivää ei voi vaihtaa laina-aikana, mutta lainan voi maksaa aiemmin pois. Sopimuksen mukaisen kuukausierän ylittävä osa lyhentää luoton pääomaa, eikä se vapauta tulevien maksamattomien kuukausierien suorittamisesta niiden sopimuksen mukaisina eräpäivinä. Lainahakemuksen voi peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa luottopäätöksen tiedoksisaamisesta.

Muutokset luottosopimukseen

S-Pankilla on oikeus muuttaa sovittuja palkkioita ja maksuja yleisen hintatason kohoamisen tai kustannusten lisääntymisen vuoksi tai muista perustelluista syistä. Pankilla on myös oikeus korottaa velasta perittävää korkoa, jos pankin maksuvalmiuden tai vakavaraisuuden säilyttäminen riittävällä tasolla sitä edellyttää. Muutoksista ilmoitetaan kirjallisesti tai digitaalisesti, mikäli niin on sovittu. Pankilla on oikeus muuttaa luoton ehtoja ilmoittamalla muutoksista velallisesti kirjallisesti etukäteen silloin, kun muutos ei lisää velallisen velvollisuuksia tai rajoita tai vähennä velallisen oikeuksia, tai joka johtuu uudesta laista.

Velallisella on oikeus irtisanoa luotto päättymään heti ilman luoton ennenaikaisesta takaisinmaksusta mahdollisesti perittäviä kustannuksia ja myös kesken koronmääräytymisjakson, mikäli pankki korottaa velasta perittävää korkoa maksuvalmiuden tai vakavaraisuuden säilyttämiseksi.

S-Pankki laina kokemuksia

S-Pankki on Suomen tunnetuimpia brändejä, ja näin ollen valtaosalla suomalaisista on kokemuksia asioinnista S-ryhmän kanssa. S-Pankki on saanut ison osan markkinaosuutta viime vuosina, ja kokemukset S-Pankista ovat olleet lähtökohtaisesti positiivisia. S-Pankki on joustava, ja moderni pankki, jolla on kuitenkin asiakaspalvelua kuten monilla muilla kivijalkapankeilla.

Artikkelit

LAINA laina

Lue lisää lainoista täällä

Lainatyypit vaihtelevat tarkoituksen mukaan. Lue lisää lainoista täällä ja tee ilmainen hakemus

AUTOLAINA Autorahoitus

Autorahoitus

Vertaile autolainat ja voit löytää parhaan vaihtoehdon. Voit myös hakea autolainaa muutamasa minuutissa sitoumuksetta.

OPAS Lainaehdot

Yleiset lainaehdot

Lue lisää yleisistä lainaehdoista

LAINOJEN YHDISTÄMINEN lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää jos sinulla on useita eri lainoja. Yhdistä lainat täällä.

Lainaa heti lainaa heti

Laina heti tilille

Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit tehdä vertailun muutamassa minuutissa ja saada rahat jopa saman päivän aikana.

AUTOLAINA Autorahoitus

Autorahoitus

Vertaile autolainat ja voit löytää parhaan vaihtoehdon. Voit myös hakea autolainaa muutamasa minuutissa sitoumuksetta.

LAINOJEN YHDISTÄMINEN lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää jos sinulla on useita eri lainoja. Yhdistä lainat täällä.

LAINA laina

Lue lisää lainoista täällä

Lainatyypit vaihtelevat tarkoituksen mukaan. Lue lisää lainoista täällä ja tee ilmainen hakemus

OPAS Lainaehdot

Yleiset lainaehdot

Lue lisää yleisistä lainaehdoista

Lainaa heti lainaa heti

Laina heti tilille

Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit tehdä vertailun muutamassa minuutissa ja saada rahat jopa saman päivän aikana.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.