S-Pankki lainat ja luottokortit

S-Pankki on osa suurta S-Ryhmää, jolla on yli 2 000 toimipistettä ympäri Suomea. S-Pankki tarjoaa vakuudetonta lainaa 5 000 – 50 000 euroa. Laina-aikaa voi saada parhaimmillaan 12 vuotta, eikä lainan hakemiseen tarvita vakuuksia tai takaajia. Lisäksi S-Pankki tarjoaa luotto- ja yhdistelmäkortteja, joista hyötyvät eniten pankin asiakasomistajat.

Vertaile lainat ilmaiseksi
S-Pankki
S-Pankin asiakaspalveluun saa yhteyden numerossa 010 76 5800. Asiakaspalvelu on paikalla ma-to klo 9-20 ja pe klo 9-18.

Perustietoa S-Pankista

S-Pankki on kauppapankki, jonka omistavat S-ryhmä ja LähiTapiola-ryhmä. S-Pankin palveluihin kuuluvat päivittäiset pankkipalvelut, sekä palvelut säästämiseen, sijoittamiseen ja rahoitukseen liittyen. Palvelut on tarkoitettu ensisijaisesti S-ryhmän ja LähiTapiolan asiakasomistajille. Asiakasomistajille on tarjolla paljon maksuttomia etuja, kuten yhdistelmäkortti, käyttötili ja pankkitunnukset.

S-Pankki on osa S-ryhmää, joka on Suomen ainoa osuuskaupparyhmä. S-ryhmä sisältää 20 alueellista osuuskauppaa, sekä Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK), ja tämän tytäryhtiöt. S-ryhmä perustuu asiakasomistamiseen, joten osuuskauppojen omistajia ovat asiakasomistajat, jollaiseksi voi ryhtyä kuka tahansa.

["provider_hero_section","provider_product_introduction","cta_sticky_banner_provider","faq_refresh","newsletter_subscription"] Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta Näet kaikki tulokset listassa
Kokeile lainalaskuria

Kuka voi hakea S-Pankin lainaa?

Voit hakea S-Pankin lainaa, jos olet vähintään 25-vuotias, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinulla tulee olla suomalainen henkilötunnus ja sinun täytyy asua vakituisesti Suomessa. Säännöllisiä työ- tai eläketuloja tulee olla vähintään 1 200 euroa kuukaudessa. Lainan hakemiseksi tarvitset myös tilin joko S-Pankissa tai jossain muussa suomalaispankissa.

Lainan hakeminen ja myöntäminen

S-Pankin lainakonttorit sijaitsevat yleensä S-Ryhmän toimipaikoissa, esimerkiksi Prismoissa tai useimmissa Sokoksissa. S-lainaa voi siis hakea samalla kun hoitaa päivittäisasioinnin esimerkiksi S-marketeissa kautta maan.

S-Pankki mahdollistaa lainan hakemisen myös yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin lainan saa varmemmin. Hakemuskäsittelyn aikana S-Pankki saattaa pyytää luottohakemukseen liitteitä. Hakemuksen allekirjoittamisella hakija hyväksyy sen, että pankki saa hankkia hakijaa koskevat luottotiedot sekä muut luotto- ja asiakassuhteen kannalta tarpeelliset tiedot.

Lainahakemus käsitellään noin kahdessa viikossa lainahakemuksen saapumisesta. Hyväksytty luottopäätös lähetetään antamaasi postiosoitteeseen. Myönnetty laina maksetaan asiakkaan ilmoittamalle S-Pankin tilille hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Hylätystä luottopäätöksestä lähetetään tieto asiakkaan antamaan postiosoitteeseen. Pankki ei ole velvollinen perustelemaan luottopäätöstään.

S-pankki lainan kustannukset

S-Lainan hinnoittelu vaihtelee asiakaskohtaisesti, ja korko on suuruudeltaan 4,50–9,99 % + 3 kk Euribor. Lisäksi lainasta peritään kuukausittainen tilinhoitomaksu, joka voi olla korkeintaan 12,5 €/kk. S-Pankki laina on hyvä vaihtoehto, jos tavoitteena on esimerkiksi lainojen yhdistäminen

S-pankki lainan takaisinmaksu

S-Lainan takaisinmaksupäiväksi voi valita kuukauden 15. päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Mikäli kuukausierän maksupäivä ei ole pankkipäivä, kuukausierä erääntyy maksettavaksi seuraavana pankkipäivänä. Laina-aikaa S-Pankista voi saada maksimissaan 144 kuukautta eli 12 vuotta. Luottoa maksetaan takaisin sovituissa maksuerissä, jotka sisältävät koron maksamattomalle pääomalle, luotonhoitomaksun ja muut mahdolliset luottosuhteen hoitamiseen liittyvät maksut ja palkkiot. Kuukausierästä kuitataan korko ja mahdolliset palkkiot ja maksut ennen lyhennystä.

Luoton myöntövaiheessa sovitun maksusuunnitelman muutoksesta on sovittava kirjallisesti pankin kanssa. Mikäli velallinen laiminlyö maksuvelvoitteiden maksamisen eräpäivänä, S-Pankilla on oikeus periä käsittelymaksuna lähettämästään maksumuistutuksesta 5 euroa. Lisäksi, jos kuukausieriä, palkkioita ja maksuja ei makseta viimeistään eräpäivänä pankille, on pankilla oikeus periä muun muassa viivästyskorkoa, eräännyttää luotto heti takaisinmaksettavaksi, ryhtyä perimistoimenpiteisiin ja ilmoittaa luottosopimuksesta johtuvien maksuvelvoitteiden laiminlyönti luottotietorekisteriin. Velallinen voi joutua maksamaan kustannuksia, joita luoton perinnästä voi syntyä.

Luottolaskun eräpäivää ei voi vaihtaa laina-aikana, mutta lainan voi maksaa aiemmin pois. Sopimuksen mukaisen kuukausierän ylittävä osa lyhentää luoton pääomaa, eikä se vapauta tulevien maksamattomien kuukausierien suorittamisesta niiden sopimuksen mukaisina eräpäivinä. Lainahakemuksen voi peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa luottopäätöksen tiedoksisaamisesta.

Muutokset luottosopimukseen

S-Pankilla on oikeus muuttaa sovittuja palkkioita ja maksuja yleisen hintatason kohoamisen tai kustannusten lisääntymisen vuoksi tai muista perustelluista syistä. Pankilla on myös oikeus korottaa velasta perittävää korkoa, jos pankin maksuvalmiuden tai vakavaraisuuden säilyttäminen riittävällä tasolla sitä edellyttää. Muutoksista ilmoitetaan kirjallisesti tai digitaalisesti, mikäli niin on sovittu. Pankilla on oikeus muuttaa luoton ehtoja ilmoittamalla muutoksista velallisesti kirjallisesti etukäteen silloin, kun muutos ei lisää velallisen velvollisuuksia tai rajoita tai vähennä velallisen oikeuksia, tai joka johtuu uudesta laista.

Velallisella on oikeus irtisanoa luotto päättymään heti ilman luoton ennenaikaisesta takaisinmaksusta mahdollisesti perittäviä kustannuksia ja myös kesken koronmääräytymisjakson, mikäli pankki korottaa velasta perittävää korkoa maksuvalmiuden tai vakavaraisuuden säilyttämiseksi.

S-Pankki laina kokemuksia

S-Pankki on Suomen tunnetuimpia brändejä, ja näin ollen valtaosalla suomalaisista on kokemuksia asioinnista S-ryhmän kanssa. S-Pankki on saanut ison osan markkinaosuutta viime vuosina, ja kokemukset S-Pankista ovat olleet lähtökohtaisesti positiivisia. S-Pankki on joustava, ja moderni pankki, jolla on kuitenkin asiakaspalvelua kuten monilla muilla kivijalkapankeilla.

S-Pankin luottokortit

S-Pankki tarjoaa asiakasomistajilleen kuluiltaan edullista luotto- ja yhdistelmäkorttia, joihin voi liittää S-Ryhmän etuohjelman. Parhaimman hyödyn S-Pankin korteista saa, kun liittyy S-ryhmän asiakasomistajaksi. S-Pankin kortit ovat täysin vuosi- ja kuukausimaksuttomia asiakasomistajille. Asiakasomistajana saat ostoksistasi bonusta sekä hintaetuja monissa ravintoloissa, hotelleissa, tapahtumissa ja S-Ryhmän kaupoissa.

S-Pankin S-Etukorteilla saa bonusta muun muassa seuraavista kaupoista, ravintoloista ja muista liikkeistä: ABC, Alepa, Amarillo, Coffee House, Emotion, Kodin Terra, Memphis, Presso, Prisma, Pizza Buffa, Public Corner, Radisson Blu, Rosso, S-Market, Sale ja Sokos hotel.

S-ryhmällä on myös monia yhteistyökumppaneita, joilta saa myös toisinaan tarjouksia S-Etukortilla, kuten esimerkiksi: LähiTapiola, Elisa, Eckerö Line, Viking Line ja Silmäasema. Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

S-Pankin maksukortteihin voi asettaa vuorokausittaisen ostorajan, verkkomaksurajan sekä maarajauksen. Vuorokausittaisen ostorajan voi asettaa 0–50 000 euron välille, jolloin Debit-puolelta tehtäviä maksuja voi kätevästi rajoittaa. Verkkomaksurajan voi asettaa 0–10 000 euroon vuorokaudessa. Rajat voi asettaa verkkopankissa tai S-mobiilissa. Muutokset astuvat voimaan heti, ja niiden tekeminen on maksutonta.

Kortti toimitetaan hakijan kotiosoitteeseen noin 2–3 viikon kuluessa hakemuksen tekemisestä.

S-Pankin suosituimmat luottokortit:

  • S-Etukortti Visa Credit – S-Ryhmän asiakasomistajaohjelmaan liitetty Visa-luottokortti, joka toimii normaalin luottokortin lailla, mutta kerryttää lisäksi S-Ryhmän toimipisteissä tehdyistä ostoksista maksutapaetua. Kortin korko on yksi markkinoiden edullisimmista: 9,50 % + 3 kk euribor. Tilinhoitomaksua peritään 2 €/lasku, jos laskulla on korollista luottoa. Kortista ei veloiteta kuukausi- tai vuosimaksuja.
  • S-Etukortti Visa Credit/Debit – Muuten samanlainen kuin S-Etukortti Visa Credit -kortti, mutta korttiin on yhdistetty Debit-ominaisuus. Debit-ominaisuuden ansiosta S-Etukortti Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortilla voi maksaa maksuja suoraan S-Pankin tililtä käyttämättä luottoa. Kortissa on samat edut kuin S-Etukortti Visa Credit-kortissa.

Molempien korttien luottoraja on 800–10 000 €. Lisäksi opiskelijoille tarjotaan S-ryhmän yhdistelmäkorttia 1 000 € luottorajalla. Yli 7-vuotiaalle lapselle voi puolestaan hankkia pankkikortin, jonka voi liittää joko lapsen omaan tai vanhemman tiliin.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.