Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Risicum

Risicum on osa Aurajoki Nordic Oy -konsernia. Aurajoki Nordic Oy:n tarjoamiin palveluihin lukeutuvat kuluttaja- ja käyttöluottojen lisäksi verkkokaupan rahoitusratkaisut sekä saatavienhallintapalvelut.

Risicum lainatuotteet

Risicum tarjoaa kertalainaa, jota myönnetään 500, 750 tai 1 000 euroa 12 kuukauden maksuajalla. Risicum tarjoaa myös joustolainaa, jota voi nostaa aina tarpeen mukaan. Joustolainaa myönnetään 2 050 – 5 000 euroa eikä se vaadi vakuuksia tai takaajia.

Voit myös vertailla muiden tarjoajien joustoluottoja ja pikalainoja täällä.

Kuka voi hakea Risicum lainaa?

Lainan saannin edellytyksenä on, että olet 20-75 vuotias, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja varmistanut että takaisinmaksukykysi on riittävä. Vastuullisena luotonmyöntäjänä Risicum arvioi miten todennäköistä olisi, että lainapalvelua käytetään rahapesuun tai terrorismin rahoitukseen. Siksi hakijoille saatetaan tehdä sattumanvaraisesti kysymyksiä, jotta Risicum ymmärtää paremmin lainatarpeesi. Myös lainanhakuprosessissa saatetaan tehdä kysymyksiä liittyen rahanpesulakiin. Kaikki esitettävät kysymykset perustuvat lakiin ja asiakastietoja käsitellään aina luottamuksellisesti.

Mitkä ovat lainan kustannukset?

Risicum-lainan vuotuinen nimelliskorko on 39%. Lainasta veloitetaan myös 4,9 euron laskutuspalkkio kuukausittain sekä 12,5% nostopalkkio.

Lainan hakeminen Risicumilta

Kerta- tai joustolainahakemuksen voi tehdä helposti netissä, kirjautumalla turvallisesti pankkitunnuksillasi. Hakemuksessa kysytään talouteesi liittyviä kysmyksiä, jotka asiat vaikuttavat lainapäätökseen. Saat lainatarjouksen välittömästi. Kun olet hyväksynyt sopimusehdot, voit tehdä ensimmäisen nostopyynnön. Nostopyynnön jälkeen Risicum pyytää sinua vielä lähettämään kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä 3 kuukaudelta. Yrittäjiltä pyydetään veroselvitystä, ja eläkeläisiltä eläkepäätösen lähettämistä. Tämä varmistus koskee vain ensimmäistä nostoasi. Kun Risicum on saanut tositteen, maksetaan rahat tilillesi heti asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe kello 7-22 ja la-su klo 9-21. Luotuasi hakemuksen yhteydessä henkilökohtaisen PIN-koodin, voit tehdä nostoja myös suoraan kännykällä.

Lainan takaisinmaksu ja laskutus

Laskutuskausi määräytyy sen mukaan, valitsetko eräpäiväksi kuukauden 15. päivän vai kuukauden viimeisen päivän. Eräpäivä 15. päivä antaa laskutuskaudeksi kuukauden 1. ja viimeisen päivän. Kun eräpäiväksi on valittu kuukauden viimeinen päivä, tulee laskutuskaudeksi kuukauden 15. ja seuraava kuukauden 14. päivän välinen jakso. Laskuun on valmiiksi merkitty minimilyhennys, mutta voit halutessasi aina maksaa koko avoimen pääoman kerralla pois.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva pienlaina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?