Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Resurs Bank laina – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

Kilpailutamme parhaat lainatuotteet ilmaiseksi vain muutamassa minuutissa. Näet Resurs Bankin lainat verrattuna muuhun markkinaan ja voit valita parhaan vaihtoehdon sitoumuksetta.

Vertaile lainat ilmaiseksi
Resurs
Resurs Bankin asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo. 8-18. Asiakaspalvelun tavoittaa sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@resurs.fi tai puhelimitse numerosta 09 622 4308.

Perustietoa Resurs Bankista

Resurs Bank on toiminut Suomessa vuodesta 2002 ja on yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista. Resurs Bankilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Resurs Bank on osa vuonna 1977 Ruotsissa perustettua Resurs Finans -yhtiötä. Resurs Finans tarjoaa vakuutustuotteita, rahoitus- ja pankkipalveluita sekä vähittäiskaupan ja yritys- ja henkilöasiakkaiden asiakas- ja myyntipalveluita Pohjoismaissa ja Euroopassa.

VertaaEnsin.fi aloitti kumppanuuden Resurs Bankin kanssa vuoden 2018 lopussa. Resurs Bankilla on Suomessa yli 100 000 kuluttaja-asiakasta, joille pankki myöntää vakuudettomia kulutusluottoja 50 000 € asti. Lainahakemuksen voi täyttää helposti netissä ja lainaa voi hakea joko yksin tai rinnakkaishakijan kanssa. Resurs Bank myöntää myös Supreme Card -luottokortteja, joilla on 30-60 päivän koroton maksuaika.

Resurs Bankin lainatuotteet

Resurs Bank tarjoaa henkilöasiakkaille vakuudetonta lainaa 1 000 – 50 000 €, luottokortteja sekä tililuottoa. Lainaa voi hakea kaikkiin tarpeisiin ilman vakuuksia tai takaajia. Pienten kulutusluottojen ja/tai luottokorttilainojen yhdistäminen käy Resurs Bankissa kätevästi, koska ne maksetaan pois asiakkaan puolesta ja jatkossa asiakas maksaa vain yhtä isompaa lainaa. Voit vertailla lainaa muiden tarjoajien lainoihin vertailussamme.

["provider_hero_section","provider_product_introduction","product_introduction_image_to_left","cta_sticky_banner_provider","faq_refresh","articles","newsletter_subscription"] Vertaa Resurs Bankin lainoja muihin Kilpailutus nopeasti ja ilmaiseksi

Resurs Bank laina

Lainavertailun jälkeen voit valita Resurs Bankin lainan vaihtoehdoista. Valitse sinulle sopiva lainasumma ja lainan lyhennyksien aikataulu. Resurs Bankin lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Voit hakea Resurs Bankin lainaa verkkohakemuksella sekä myös puhelimitse tai postitse.

Kun olet löytänyt sopivan lainan, voit tunnistautua pankkitunnuksilla ja allekirjoittaa luottosopimuksen. Sen jälkeen kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, rahat siirretään tilillesi.

Näin vertailet Resurs Bankin lainat

Lainan hakeminen on helppoa lainalaskurin avulla. Laske ensin lainalaskurilla haluamasi kuukausierä ja lainan summa. Voit muuttaa myös haluttua laina-aikaa. Sen jälkeen pääset eteenpäin ja perustietojen täyttämisen jälkeen näet Resurs Bankin ja muiden pankkien tuotteet vertailussa. Vertailun perusteella voit valita parhaan vaihtoehdon ja pääset allekirjoittamaan sopimuksen.

Millaisia lainoja Resurs Bank tarjoaa

  • Resurs Bank tarjoaa lainoja 1000 € ja 50 000 € välillä.
  • Lainahakemuksen voi tehdä kätevästi netissä sekä myös puhelimitse tai postitse.
  • Lainan hakijalta edellytetään 23 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja sekä kunnossa olevia luottotietoja.

Voit siis hakea Resurs Bankin lainaa, mikäli olet vähintään 23-vuotias. Pankki vaatii lähtökohtaisesti että sinulla on vähintään 17 000 € vuotuiset palkka- tai eläketulot. Lisäksi sinulla tulee olla kunnossa olevat luottotiedot.

Resurs Bankin lainan korotus tai hakeminen rinnakkaishakijan kanssa?

Voit korottaa nykyistä Resurs Bankin lainaasi täyttämällä uuden lainahakemuksen palvelumme kautta. Näin pankki ottaa hakemuksesi käsittelyyn ja ottaa huomioon aikaisemmat lainasi. Voit siis täyttää lainahakemuksen vaikka sinulla olisi jo aikaisemmin lainaa Resursin kautta.

Lainaa voi hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tämä tarkoittaa että haet luottoa toisen henkilön, esimerkiksi puolison kanssa. Yleensä rinnakkaishakijan kanssa haettuna sinulla on parempi mahdollisuus saada lainaa. Usein myös lainan ehdot, esimerkiksi todellinen vuosikorko on parempi. Tässä tapauksessa kuitenkin sekä päähakija että rinnakkaishakija ovat molemmat vastuussa lainasta.

Resurs Bankin lainojen hinnat

Kuinka paljon Resurs Bankin laina maksaa? Resurs Bankin avausmaksu on lainasummasta riippuen 0 - 95 € ja kuukausittainen kulu 3 - 5 €. Resurs Bankin korkein mahdollinen korko lainoissa, joiden lainasumma on 1 000 - 5 099 € on 19,55%. Korkein mahdollinen korko Resurs Bankin lainoissa, joiden lainasumma on 5 100 - 50 000 € on 19,55 % + Euribor 3 kk. Huomioi, että nämä ovat korkeimpia mahdollisia korkoja Resurs Bankin lainatuotteissa. Varmista lainavertailustamme lainatuotteen ehdot, jonka voit saada Resurs Bankilta.

Resurs Bank lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen Resurs Bankin kautta onnistuu aina 50 000 euroon asti. Lainojen ja luottojen yhdistämiseen Resurs Bankilla vaaditaan 23 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos lainoja ja luottoja on maksettavana moneen eri suuntaan ja haluaa säästää rahaa, sekä helpottaa taloudenhallintaa maksamalla pois vain yhtä lainaa kerrallaan.

Pienten kulutusluottojen ja/tai luottokorttilainojen yhdistäminen käy Resurs Bankissa kätevästi, koska ne maksetaan pois asiakkaan puolesta ja jatkossa asiakas maksaa vain yhtä isompaa lainaa.

Resurs Bank kulutusluotto

Resurs Bank kulutusluotto on yksi pankin suosituimmista lainatuotteista. Kulutusluottoa voi hakea pieniin tai suuriin tarpeisiin. Alla on muutamia esimerkkejä kulutusluoton lainasummista ja mahdollisista kuukausieristä. Lainalaskurillamme voit vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää itsellesi parhaan kulutusluoton.

  • Resurs Bank kulutusluotto, lainasumma 5000 euroa.
  • Takaisinmaksuaika 4 vuotta, kuukausierä 159 euroa
  • Takaisinmaksuaika 8 vuotta, kuukausierä 111 euroa

  • Resurs Bank kulutusluotto, Lainasumma 15000 euroa.
  • Takaisinmaksuaika 8 vuotta, kuukausierä 232 euroa
  • Takaisinmaksuaika 10 vuotta, kuukausierä 202 euroa

Resurs Bank luottoa voi käyttää moneen eri käyttötarkoitukseen, kuten auton tai remontin kustantamiseen. Myös luottojen yhdistäminen ja venelaina ovat yleisiä käyttökohteita yrityksen lainatuotteille.

Artikkelit

LAINA

Vertaile kulutusluotot

OPAS

Millaisia lainatyyppejä on olemassa?

LAINA

Lainojen yhdistäminen

LAINA

Autolaina

OPAS

Luottotiedot

OPAS

Millaisia lainatyyppejä on olemassa?

LAINA

Autolaina

LAINA

Vertaile kulutusluotot

LAINA

Lainojen yhdistäminen

OPAS

Luottotiedot

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.