Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Olet kirjautunut ulos.

Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka nollaat salasanan.

Tietoa palveluntarjoajasta

Resurs Bank

Resurs Bank on yksityislainoihin ja vähittäiskaupan rahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö. Resurs Bank tarjoaa lainoja 1000 € - 40 000 € välillä. Laina-aika vaihtelee 12 kuukaudesta jopa 60 kuukauteen, ja lainan voi aina maksaa pois kokonaan ilman erillistä ilmoitusta tai ylimääräisiä kuluja.

Voit vertailla myös muiden lainatarjoajien kulutusluottoja täällä.

Kuka voi hakea Resurs Bankilta Yksityislainaa?

Voit hakea lainaa Resurs Bankilta, kunhan olet vähintään 23-vuotias, omaat säännölliset palkka- tai eläketulot (vähintään 800€/kk bruttotulot), eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Nykyiset asiakkaat voivat saada lainaa jopa 40 000 euroa. Nykyisillä asiakkailla on jo lainaa Resurs Bankilta tai he ovat tehneet yrityksen kanssa osamaksusopimuksen (tililuotto) vähittäiskaupan kautta ja näin ollen lyhentävät ostoaan erissä.

Lainan hakeminen

Hakemukset käsitellään mahdollisimman pian saapumisjärjestyksessä. Saat lainasta alustavan päätöksen heti tehdessäsi hakemuksen netissä tai puhelimitse. Kun Resurs Bank on vastaanottanut tarvittavat liitteet sekä allekirjoitetun sopimuksen otetaan sinuun vielä puhelimitse yhteyttä.

Lainan takaisinmaksu ja laskutus

Kun lasku on saapunut postitse, voit maksaa laskun heti tai viimeistään eräpäivään mennessä. Mikäli maksat ennenkuin olemme lähettäneet laskua, ei suoritus kirjaudu kuluvan kuukauden laskulle. Tässä tapauksessa teet ylimääräisen lyhennyksen luotollesi, joka huomioidaan luoton saldossa seuraavan kuukauden laskussa.

Yksityislainan voi maksaa pois milloin tahansa ilman eri kuluja. Tarkista ajankohtainen saldo tiliotteeltasi. Voit hakea lisälainaa, kun olet maksanut lainaasi ajallaan kuusi lyhennystä peräkkäin. Pääsääntöisesti maksuvapaat kuukaudet eivät ole mahdollisia.

Maksuvakuutus

Pitempiaikainen sairaus tai omasta tahdosta riippumaton työttömyys voivat olla taloudellisesti vaikeasti hallittavia, ja esimerkiksi niiden varalta voit turvata i turvata luottosi takaisinmaksun. Vakuutuksen voi ottaa luotonsaaja, joka on Resurs Bank AB Suomen sivuliikkeen pääasiallinen luotonhakija, jolle on myönnetty luottoa, ja joka on työkykyinen työntekijä tai yksityisyrittäjä tai eläkkeellä eikä sairaalahoidossa eikä oleskele toisella paikkakunnalla lääkärin neuvosta.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva laina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?