Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Löydä halvin reissuluotto käyttämällä VertaaEnsin.fi-palvelua

Tee hakemus ja vertaile lainoja niiden todellisilla hinnoilla

 • Instant Hakemuksen teko ei sido mihinkään
 • Rocket Jopa yli 20 eri pankin lainatarjoukset
 • Badge Vertailu on ilmainen

Laske kuukausierä

2000 €
120 kk
Arvioitu kuukausierä: 0 € 8 5 0
Vertaile lainoja ilmaiseksi Miten lainalaskuri toimii?
 • Instant Hakemuksen teko ei sido mihinkään
 • Rocket Jopa yli 20 eri pankin lainatarjoukset
 • Badge Vertailu on ilmainen

Löydä paras reissuluotto nopeasti ja helposti

Täytä hakemus

Täytä hakemus

Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Kilpailutamme rahoituslaitokset

Kilpailutamme rahoituslaitokset

Kilpailutamme yli 22 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

["hero_section","three_steps_refresh","cta_sticky_banner","topic_introduction","provider_logo_refresh","faq_refresh","articles","newsletter_subscription"] Vertaile lainat matkaa varten Vertailu kestää alle 2 minuuttia

Reissuluotto voi tulla tarpeeseen

Lähtö lähenee ja matkakassan säästäminen on alkanut hieman liian myöhässä? Vakuudetonta reissuluottoa voi hakea 1000 euron ja 50 000 euron välillä. Vakuudeton laina tarkoittaa, että lainan saamiseksi ei tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Jos oma maksujärjestely on kunnossa, reissaaminen luotolla ei ole huono asia. Lomarahat maksetaan useissa työpaikoissa pidetyn lomakauden jälkeen, jolloin reissun rahoittaminen luotolla on järkevää kuluttajan kannalta, sillä takaisinmaksu on selkeä.

Yhteistyökumppanit

Vertailemme esimerkiksi nämä pankit puolestasi

Kuka antaa reissuluottoa?

Monet eri tahot antavat lainaa lomamatkaa varten. Matkanjärjestäjät tarjoavat myös usein reissuluottoa matkan varauksen yhteydessä ja näiden takaa löytyy useimmiten tunnettu rahoitusyhtiö. Usein matkatoimistoilla on kuitenkin sopimus vain yhden tahon kanssa. Sen takia kannattaakin tarkistaa kaikki vaihtoehdot vain yhden sijasta. Vertailemalla saat parhaan hinnan.

Aikaisemmin asiakas saattoi saada jopa tekstiviestillä lainan, mutta nyt lain muututtua vertailupalvelut ovat paras tapa hakea lainaa. Myös esimerkiksi 50 euron vipit ovat historiaa, ja nyt suositaan joustavampia kulutusluottoja. Sopivat reissuluotot voivat olla esimerkiksi 500-1000 euron suuruisia. Yleistä on, että kyseiset lainat maksetaan takaisin nopeassa ajassa, esimerkiksi vuodessa.

Pankit voivat käyttää kulutusluoton suhteen asiakaskohtaista korkoa, joka riippuu asiakkaan luottokelpoisuudesta. Lainahakemus ei itsessään velvoita mihinkään, joten lainahakemuksia voi täyttää useamman ja valita näistä sopivimman tarjouksen.

Reissuluottojen vertailu

Vakuudeton kulutusluotto ja reissuluotto tarkoittavat käytännössä samaa asiaa. Näiden vertailu on kannattavaa kuluttajalle, sillä esimerkiksi tilinhoito- ja kuukausimaksut ovat usein erilaisia jokaisella palveluntarjoajalla. Usein myös lainojen ehdot eivät ole niin läpinäkyviä, mitä voisi olla.

Suunnitelmallisuus on tärkeää aina, kun kyse on luotosta. Vertailu on osa suunnitelmallisuutta, vaikka yllättävä rahantarve luo tunteen kiireestä.

Lainan kilpailutus on helppoa lainalaskurimme avulla. Lainojen vertailu onnistuu muutamassa minuutissa. Voit myös hakea lainaa netistä suoraan meidän sivuiltamme. Jos löydät sinulle sopivan reissuluoton, paina vain Jatka-nappia. Vertailussamme lainan kulut esitetään helposti ymmärrettävässä muodossa.

Mahdollisia syitä reissuluoton hylkäämiseen

 1. Maksuhäiriömerkintä
 2. Liian pienet tulot suhteutettuna lainan määrään
 3. Aikaisemmat ongelmat omasta pankista haettaessa, kuten maksamaton luottokorttilasku
 4. Epäsäännölliset tulot
 5. Työpaikan vaihtuvuus

Mistä tietää, että reissuluoton voi ottaa?

Jos pystyy budjetoimaan maksuerät sellaisiksi, että ne eivät kuormita omaa taloutta liikaa. Liian pienet erät eivät myöskään ole hyvä, sillä silloin lainasta tulee maksaneeksi enemmän korkoja.

Kannattaako reissuluotto pitkällä maksuajalla?

Paras vaihtoehto on maksaa laina takaisin nopeasti ja suurissa erissä. Löyhempi maksuaikataulu lisää kustannuksia lainan hintaan. Takaisinmaksettavan summan suuruus on sidoksissa maksuaikataulun nopeuteen tai hitauteen.

Lainan kilpailutus onnistuu helposti sivuillamme muutamassa minuutissa, ja lainaa voi hakea saman tien. Hae reissuluotto heti ja matka voi alkaa. Näytämme kaikki lainat ilman vakuuksia sivuillamme.

Matkustelevan luottokortit

Kilpailuta myös matkustelevalle sopivat luottokortit. Näytämme myös erilaiset luottokortit vertailussa. Esimerkiksi bank norwegian tarjoaa asiakkailleen edullista luottokorttia, jonka löydät vertailustamme.

Luottokortilta voit myös siirtää luottoa itsellesi, ja saat rahat heti tilille.

Miksi lainalla reissuun?

Reissuluotto tarjoaa joustoa lomamatkan talouteen. Edullinen äkkilähtö on usein syynä matkan rahoitukseen luotolla. Yllättäviä lentotarjouksia varten on silloin tällöin mahdoton suunnitella etukäteen. Reissaaminen luotolla voi olla ainoa vaihtoehto, jos jokin matkahaave osuu eteen todella edullisesti.

Tuhansien eurojen lainaa ei tarvitse hakea lyhyttä lomamatkaa varten. Reissuluottoa saa haettua pienimmillään 500 euron edestä. Jos äkkilähtö yllättää, saattaa pienikin lisäpotku budjettiin tehdä matkasta ikimuistoisen. Matkaa varatessa voit hakea esimerkiksi 500 euron lainan ja laina maksetaan tilille yleensä heti.

Jo muutaman sadan euron summalla pääsee mukavalle viikonloppureissulle. Jos äkkilähtötarjous on voimassa vain tänään, mutta palkka tulossa ensi viikolla, reissuluoton ottaminen voi auttaa. Saat rahat tilillesi, kun hyväksyt sinulle annetun lainatarjouksen. Luotto siirretään tilille yleensä välittömästi.

Reissuluottoa saa kylläkin haettua matkaa varten aina tuhansien eurojen edestä. Jos haluaa välittömästi kuukausien maailmanympärysmatkalle ja palatessa on jo työpaikka tiedossa, reissuluotto tarjoaa tähän mahdollisuuden.

Lomamatkalla rahaa ei kulu vain ja ainoastaan lentoihin ja hotelleihin. Rahaa tarvitaan luonnollisesti syömiseen, välimatkojen taittamiseen ja hauskanpitoon. Uudet elämykset ovat monille matkustamisen suola.

Artikkelit

BLOG

Matkabudjetti

Kuinka suuri on suomalaisten matkabudjetti?

BLOG

Kuinka paljon suomalaiset tekevät ulkomaanmatkoja?

Tutkimus suomalaisten vapaa-ajan ulkomaanmatkoista

BLOG

8 tapaa säästää lomakuluissa

Säästövinkit ja halvat kohteet Euroopassa

BLOG

13 matkavinkkiä joilla säästät rahaa

Näin säästät matkoilla rahaa

LUOTTOKORTTI Mies lomalla.

Luottokorttivertailu

Vertaile matkailijan luottokortit

BLOG

Kuinka paljon suomalaiset tekevät ulkomaanmatkoja?

Tutkimus suomalaisten vapaa-ajan ulkomaanmatkoista

BLOG

13 matkavinkkiä joilla säästät rahaa

Näin säästät matkoilla rahaa

BLOG

Matkabudjetti

Kuinka suuri on suomalaisten matkabudjetti?

BLOG

8 tapaa säästää lomakuluissa

Säästövinkit ja halvat kohteet Euroopassa

LUOTTOKORTTI Mies lomalla.

Luottokorttivertailu

Vertaile matkailijan luottokortit

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.