Löydä halvin reissuluotto ilmaisen vertailun avulla

Hae reissuluottoa jopa 23 pankilta vain yhdellä hakemuksella.

 • Valintamerkki Hakemuksen teko ei sinua sido mihinkään Hakemuksen teko ei sido sinua mihinkään
 • Valintamerkki Tarjoukset jopa 23 pankilta
 • Valintamerkki Ilmainen vertailu

Aloita vertailu tästä

Arvioitu kuukausierä:

Löydä paras reissuluotto helposti ja nopeasti

 1. Täytä hakemus

  Täytä hakemus

  Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

 2. Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme jopa 23 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

 3. Vertaile tarjoukset

  Vertaile tarjoukset

  Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Vertaile lainat matkaa varten

Vertailu kestää alle 2 minuuttia

Reissuluotto voi mahdollistaa unelmien lomamatkan

Lainan hakeminen
Onko matkakassaan säästäminen alkanut myöhässä, ja nyt lähtö jo odottaa? Vakuudetonta reissuluottoa voi hakea 500 eurosta 60 000 euroon asti, jos matkahaave meinaisi muuten kaatua budjettihuoliin. Vakuudeton laina tarkoittaa, että lainan saamiseksi ei tarvitse takaajia tai pantiksi annettavaa omaisuutta.

Jos oma talous on kunnossa ja takaisinmaksu turvattu, voi reissuluottoa hakea turvallisin mielin. Eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjontaa kannattaa kuitenkin vertailla ennen päätöksen tekemistä, sillä luottojen koroissa voi olla suuriakin eroja.

Yhteistyökumppanit

Vertailemme esimerkiksi nämä pankit puolestasi
Näytä kaikki 23 kumppania

Usein kysyttyä reissuluottoa

Mistä saa reissuluottoa?

Monet eri tahot myöntävät lainaa lomamatkaa varten. Pankkien ja rahoituslaitosten lisäksi matkanjärjestäjät tarjoavat usein reissuluottoa matkan varauksen yhteydessä, ja näiden tarjousten takaa löytyy useimmiten tunnettu rahoitusyhtiö. Yleensä matkatoimistoilla on kuitenkin sopimus ainoastaan yhden tahon kanssa. Vertailemalla saat parhaan hinnan, joten kaikki vaihtoehdot kannattaa tarkistaa vain tämän yhden sijasta.

Kun haet lainaa vertailumme kautta, voit saada kerralla tarjouksen useammalta pankilta. Näin parannat huomattavasti mahdollisuuksiasi löytää edullisin reissuluotto.

Aikaisemmin asiakas saattoi saada lainan jopa tekstiviestillä, mutta lain kiristyttyä vertailupalvelut ovat nyt paras tapa hakea lainaa. Myös pienet 50 euron vipit ovat historiaa, ja nyt suositaan joustavampia kulutusluottoja pidemmällä maksuajalla ja matalammalla vuosikorolla. Sopiva reissuluotto voi olla esimerkiksi 500 – 1 000 euron suuruinen. Yleistä on, että laina-aika on kohtalaisen lyhyt ja luotto maksetaan takaisin vuoden tai parin sisällä.

Pankit voivat käyttää kulutusluoton suhteen asiakaskohtaista korkoa, joka riippuu asiakkaan luottokelpoisuudesta. Voit siis tarkistaa itsellesi saatavilla olevan koron vain tekemällä lainahakemuksen. Lainahakemus ei itsessään velvoita mihinkään, joten hakemuksen voi lähettää kerralla useammalle pankille ja valita näiden valikoimista sopivimman reissuluoton.

Kuinka vertailen reissuluotot?

Vakuudeton kulutusluotto ja reissuluotto tarkoittavat käytännössä samaa asiaa. Näiden vertailu on kannattavaa kuluttajalle, sillä niin korko kuin tilinhoito- ja kuukausimaksut ovat erilaisia jokaisella palveluntarjoajalla. Joskus myös lainojen ehdot voivat kuulostaa monimutkaisilta, joten selkeä vertailu auttaa laittamaan lainat paremmuusjärjestykseen.

Suunnitelmallisuus on tärkeää aina, kun kyse on raha-asioista. Vertailu on osa suunnitelmallisuutta, vaikka yllättävä rahantarve voi luoda tunteen kiireestä. Koskaan ei tulisi olla niin kiire, ettei lainan tarvetta ehtisi harkita huolella.

Lainan kilpailutus on helppoa lainalaskurimme avulla. Lainojen vertailu onnistuu muutamassa minuutissa ja voit myös hakea lainaa ilman vakuuksia suoraan sivuiltamme. Jos löydät sinulle sopivan reissuluoton, paina Jatka-nappia ja jatka hakuprosessia luotonmyöntäjän sivuilla.

Vertailussamme lainan kulut esitetään helposti ymmärrettävässä muodossa. Jokaisen reissuluoton todellinen vuosikorko ja kuukausierä ovat selkeästi näkyvissä, jotta parhaan luoton tunnistaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Mahdollisia syitä reissuluoton hylkäämiseen

Jos reissuluotto jää hakemuksesta huolimatta saamatta, on syynä usein jokin seuraavista:

 1. Maksuhäiriömerkintä
 2. Liian pienet tulot suhteutettuna lainan määrään
 3. Aikaisemmat ongelmat omasta pankista haettaessa, kuten maksamaton luottokorttilasku
 4. Epäsäännölliset tulot
 5. Liian pitkä laina-aika
 6. Työpaikan vaihtuvuus

Lisäksi hakijan ikä vaikuttaa siihen, myönnetäänkö tälle kulutusluottoa netistä. Monen pankin ikäraja on korkeampi kuin lain edellyttämät 18 vuotta, joten alle 24-vuotias ei välttämättä saa lainaa kaikista pankeista. Myös yli 70-75 vuoden ikä voi vaikeuttaa reissuluoton saamista. Luotonantajalla on lakisääteinen velvollisuus tarkistaa hakijan luottokelpoisuus, joten reissulainaa ei myönnetä, mikäli pankki ei usko saavaansa rahoja takaisin sovitussa aikataulussa.

Kannattaako reissuluotto?

Reissuluotto voi mahdollistaa matkalle lähdön turvallisesti, jos pystyy budjetoimaan maksuerät sellaisiksi, että ne eivät kuormita omaa taloutta liikaa. Liian pienet erät eivät myöskään ole hyvä, sillä silloin lainasummasta täytyy maksaa enemmän korkoja. Pitkä laina-aika kasvattaa nimittäin aina luoton kustannuksia.

Millainen on hyvä maksuaika reissuluotolle?

Paras vaihtoehto on maksaa laina takaisin nopeasti ja suurissa erissä. Löyhempi maksuaikataulu ja pitkä laina-aika lisäävät kustannuksia lainan hintaan. Takaisinmaksettavan summan suuruus on sidoksissa maksuaikataulun nopeuteen; suurempi lainasumma tulee usein maksettua takaisin hitaammin.

Lainan kilpailutus onnistuu helposti sivuillamme muutamassa minuutissa, ja lainaa voi hakea netistä saman tien. Näytämme kaikki saatavilla olevat reissuluotot ilman vakuuksia selkeässä edullisuuden mukaisessa järjestyksessä. Hae reissuluotto heti ja matka voi alkaa.

Miksi lainalla reissuun?

Reissuluotto tarjoaa joustoa lomamatkan talouteen. Edullinen äkkilähtö on monesti syynä matkan rahoitukseen luotolla, sillä yllättäviä lentotarjouksia on joskus mahdoton ennakoida. Kulutusluotto voi olla ainoa vaihtoehto, jos jokin matkahaave osuu eteen todella yllättäen.

Tuhansien eurojen lainaa ei tarvitse hakea lyhyttä lomamatkaa varten. Reissuluottoa voit hakea pienimmillään 500 euroa. Jos äkkilähtö yllättää, saattaa pienikin lisäpotku budjettiin tehdä matkasta ikimuistoisen. Matkaa varatessa voit hakea vaikkapa 1 000 euron lainan, jolloin laina maksetaan tilille yleensä heti.

Jo muutaman sadan euron summalla pääsee mukavalle viikonloppureissulle. Jos äkkilähtötarjous on voimassa vain tänään, mutta palkka tulossa ensi viikolla, reissuluoton ottaminen voi auttaa. Saat rahat tilillesi nopeasti, kun hyväksyt sinulle annetun lainatarjouksen. Laina siirretään tilille yleensä saman päivän aikana.

Reissuluottoa saa kyllä haettua matkaa varten aina tuhansien eurojen edestä. Jos haluaa välittömästi kuukausien maailmanympärysmatkalle ja palatessa on jo työpaikka tiedossa, voi reissuluotto tarjota tähän mahdollisuuden.

Lomamatkalla rahaa ei kulu ainoastaan lentoihin ja hotelleihin. Rahaa tarvitaan luonnollisesti syömiseen, välimatkojen taittamiseen ja hauskanpitoon. Uudet elämykset ovat monille matkustamisen suola, eikä niihin välttämättä löydy rahaa omasta takaa. Reissuluotto sopii kuitenkin parhaiten poikkeustilanteisiin, ja pidemmän päälle matkustelu olisi hyvä rahoittaa omilla säästöillä.

Muista myös matkustajan luottokortti

Kilpailuta reissuluoton lisäksi myös matkustelevalle sopivat luottokortit. Näytämme erilaiset luottokortit vertailussa. Esimerkiksi Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen edullista luottokorttia, jonka löydät vertailustamme.

Luottokortilta voit myös siirtää luottoa itsellesi ja saada näin rahaa heti tilille.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.