Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Reissuluotto voi tulla tarpeeseen

Lähtö lähenee ja matkakassan säästäminen on alkanut hieman liian myöhässä? Vakuudetonta reissuluottoa voi hakea 1000 euron ja 50 000 euron välillä. Vakuudeton laina tarkoittaa, että lainan saamiseksi ei tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Vakuudeton laina verrattuna vakuudelliseen lainaan tarkoittaa usein suurempaa korkoa, mutta lainan käsittelyaika on lyhyempi. Reissuluottoa hakiessa on kuitenkin hyvä tiedostaa oma maksukyky.

Jos oma maksujärjestely on kunnossa, reissaaminen luotolla ei ole huono asia. Lomarahat maksetaan useissa työpaikoissa pidetyn lomakauden jälkeen, jolloin reissun rahoittaminen luotolla on järkevää kuluttajan kannalta, sillä takaisinmaksu on selkeä.

Muista kuitenkin, että uusille asiakkaille voidaan myöntää lainaa useista eri paikoista. Kannattaa kuitenkin ottaa velkaa vain todelliseen tarpeeseen ja yhdistää lainat tarvittaessa. Lainaa hakiessa täytyy aina olla selvillä oma maksukyky.

Miksi lainalla reissuun?

Reissuluotto tarjoaa joustoa lomamatkan talouteen. Edullinen äkkilähtö on usein syynä matkan rahoitukseen luotolla. Yllättäviä lentotarjouksia varten on silloin tällöin mahdoton suunnitella etukäteen. Reissaaminen luotolla voi olla ainoa vaihtoehto, jos jokin matkahaave osuu eteen todella edullisesti.

Tuhansien eurojen lainaa ei tarvitse hakea lyhyttä lomamatkaa varten. Reissuluottoa saa haettua pienimmillään 500 euron edestä. Jos äkkilähtö yllättää, saattaa pienikin lisäpotku budjettiin tehdä matkasta ikimuistoisen. Matkaa varatessa voit hakea esimerkiksi 500 euron lainan ja laina maksetaan tilille yleensä heti.

Jo muutaman sadan euron summalla pääsee mukavalle viikonloppureissulle. Jos äkkilähtötarjous on voimassa vain tänään, mutta palkka tulossa ensi viikolla, reissuluoton ottaminen voi auttaa. Saat rahat tilillesi, kun hyväksyt sinulle annetun lainatarjouksen. Luotto siirretään tilille yleensä välittömästi.

Reissuluottoa saa kylläkin haettua matkaa varten aina tuhansien eurojen edestä. Jos haluaa välittömästi kuukausien maailmanympärysmatkalle ja palatessa on jo työpaikka tiedossa, reissuluotto tarjoaa tähän mahdollisuuden.

Lomamatkalla rahaa ei kulu vain ja ainoastaan lentoihin ja hotelleihin. Rahaa tarvitaan luonnollisesti syömiseen, välimatkojen taittamiseen ja hauskanpitoon. Uudet elämykset ovat monille matkustamisen suola.

Kuka antaa reissuluottoa?

Monet eri tahot antavat lainaa lomamatkaa varten. Matkanjärjestäjät tarjoavat myös usein reissuluottoa matkan varauksen yhteydessä ja näiden takaa löytyy useimmiten tunnettu rahoitusyhtiö. Usein matkatoimistoilla on kuitenkin sopimus vain yhden tahon kanssa. Sen takia kannattaakin tarkistaa kaikki vaihtoehdot vain yhden sijasta. Vertailemalla saat parhaan hinnan.

Aikaisemmin asiakas saattoi saada jopa tekstiviestillä lainan, mutta nyt lain muututtua vertailupalvelut ovat paras tapa hakea lainaa. Myös esimerkiksi 50 euron vipit ovat historiaa, ja nyt suositaan joustavampia kulutusluottoja. Sopivat reissuluotot voivat olla esimerkiksi 500-1000 euron suuruisia. Yleistä on, että kyseiset lainat maksetaan takaisin nopeassa ajassa, esimerkiksi vuodessa.

Pankit voivat käyttää kulutusluoton suhteen asiakaskohtaista korkoa, joka riippuu asiakkaan luottokelpoisuudesta. Lainahakemus ei itsessään velvoita mihinkään, joten lainahakemuksia voi täyttää useamman ja valita näistä sopivimman tarjouksen.

Reissuluottojen vertailu

Vakuudeton kulutusluotto ja reissuluotto tarkoittavat käytännössä samaa asiaa. Näiden vertailu on kannattavaa kuluttajalle, sillä esimerkiksi tilinhoito- ja kuukausimaksut ovat usein erilaisia jokaisella palveluntarjoajalla. Usein myös lainojen ehdot eivät ole niin läpinäkyviä, mitä voisi olla.

Suunnitelmallisuus on tärkeää aina, kun kyse on luotosta. Vertailu on osa suunnitelmallisuutta, vaikka yllättävä rahantarve luo tunteen kiireestä.

Lainan kilpailutus on helppoa lainalaskurimme avulla. Lainojen vertailu onnistuu muutamassa minuutissa. Voit myös hakea lainaa netistä suoraan meidän sivuiltamme. Jos löydät sinulle sopivan reissuluoton, paina vain Jatka-nappia. Vertailussamme lainan kulut esitetään helposti ymmärrettävässä muodossa.

Mahdollisia syitä reissuluoton hylkäämiseen

  1. Maksuhäiriömerkintä
  2. Liian pienet tulot suhteutettuna lainan määrään
  3. Aikaisemmat ongelmat omasta pankista haettaessa, kuten maksamaton luottokorttilasku
  4. Epäsäännölliset tulot
  5. Työpaikan vaihtuvuus

Matkustelevan luottokortit

Kilpailuta myös matkustelevalle sopivat luottokortit. Näytämme myös erilaiset luottokortit vertailussa. Esimerkiksi bank norwegian tarjoaa asiakkailleen edullista luottokorttia, jonka löydät vertailustamme.

Luottokortilta voit myös siirtää luottoa itsellesi, ja saat rahat heti tilille.

Hae Suomen edullisinta lainaa avullamme

Jos pystyy budjetoimaan maksuerät sellaisiksi, että ne eivät kuormita omaa taloutta liikaa. Liian pienet erät eivät myöskään ole hyvä, sillä silloin lainasta tulee maksaneeksi enemmän korkoja.
Paras vaihtoehto on maksaa laina takaisin nopeasti ja suurissa erissä. Löyhempi maksuaikataulu lisää kustannuksia lainan hintaan. Takaisinmaksettavan summan suuruus on sidoksissa maksuaikataulun nopeuteen tai hitauteen.

Lainan kilpailutus onnistuu helposti sivuillamme muutamassa minuutissa, ja lainaa voi hakea saman tien. Hae reissuluotto heti ja matka voi alkaa. Näytämme kaikki lainat ilman vakuuksia sivuillamme.