Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Rahapalvelu

Rahapalvelu tarjoaa asiakkailleen jatkuvaa luottoa 100 ja 4 000 euron väliltä. Kyseessä on siis tuote, joka tunnetaan myös nimellä joustoluotto. Joustoluotossa asiakkaalle myönnetään tietyn suuruinen luottosumma, jota ei tarvitse nostaa kokonaisuudessaan. Kun luottoa lyhentää, vapautuu saman verran luottoa uudelleen nostettavaksi.

Rahapalvelun lainanhakija

Rahapalvelun on Credit24:n hallinnoima luotto. Rahapalvelusta joustoluottoa voi hakea 19 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa. Lisäksi tällä henkilöllä täytyy olla henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Lainaa on mahdollista hakea vuorokauden ympäri, mutta lainahakemusten hyväksyminen ja rahojen siirto tapahtuu klo. 8-22 välisenä aikana.

Jos hakijalla on jo Credit24-luottotili, hakija ohjataan Credit24-palvelusivustolle. Eli Rahapalvelun lainaa voi saada ainoastaan sellainen henkilö, jolla ei ole aiempaa lainaa Credit24-palvelusta.

Rahapalvelun uusi asiakas, jolla ei ole ollut jo asiakkuutta Credit24 kanssa, on mahdollista saada laina täysin ilman kuluja ensimmäisen kuukauden ajan. Lainan voi siis saada kuukauden ajan ilman nostopalkkiota ja lainan korko on 0%. Jos laina lyhentää kokonaisuudessaan ensimmäisen kuukauden aikana, lainan voi todella saada kuluitta.

Lainan takaisinmaksun suuruus

Rahapalvelun lainaa on mahdollista maksaa takaisin 1-36 kuukaudessa. Yleensä maksuaika on 3-36 kuukauden välillä. Kuluttaja voi itse valita, haluaako lyhentää lainan kertaheitolla vai useammassa erässä.

Vaikka luottorajan nostaminen on ilmaista, luottorajan laskeminen maksaa 20 euroa.

Lainan muut kulut

Joustoluoton nimellinen vuosikorko on 40,56 - 95,40 %. Jos lainan nostamisesta peritään provisio, se on hinnaltaan enimmillään 6,95 % lainasummasta tai rahasummana vähintään viisi euroa. Eli jos nostopalkkio peritään, se on aina vähintään viisi euroa ja enimmillään 278 euroa (4 000 euron nosto yhdellä kerralla).

Rahapalvelulta on mahdollista saada ilmainen muistutus laskun eräpäivästä ilman lisämaksuja. Maksumuistutuksesta taas peritään viiden euron maksu. Tämän lisäksi sellaiset asiat kuten viitenumeron unohtaminen moudostavat lisämaksuja.

Maksuvapaat kuukaudet

Jos lainanottaja on maksanut luottoa takaisin sopimuksen mukaisesti, voi lainanottaja pyytää Rahapalvelulta maksuvapaata kuukautta. Maksuvapaan kuukauden hinta on 20 euroa. Tämän lisäksi maksuvapaan kuukauden aikaan kertynyt korko ja tilinhoitomaksu lisätään seuraavan laskun kuukausierään.

Maksuvapaan kuukauden saa käyttöönsä, jos on maksanut edelliset laskunsa ajallaan ja jos kuluttajalla ei ole maksuviiveitä. Lainanottajan ei kuitenkaan ole mahdollista nostaa lisää lainaa maksuvapaan kuukauden aikana. Lainaa voi nostaa silloin kun seuraava lasku on muodostunut ja maksettu.

Esimerkkilaina

Hinnat uudelle asiakkaalle:

  • Lainasumma: 1 000 euroa
  • Takaisinmaksuaika: 12 kuukautta
  • Nostoprovisio: 0 euroa
  • Tilinhoitomaksu: 0 euroa
  • Esimerkki nimellisestä korosta: 40,56 %
  • Todellinen vuosikorko: 49,02%
  • Kuukausierä: 103 euroa kuukaudessa
  • Takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan: 1 236 euroa
Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?