Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Pikavippi.fi

Pikavippi.fi on eräs vanhimpia suomalaisia pikavippiyrityksiä, sillä se on toiminut jo vuodesta 2005 keskittyen tarjoamaan erilaisia kulutusluottoja yksityishenkilöille. Pikavippi.fi kuuluu OPR-Vakuus Oy:hyn.

Pikavippi.fi:llä on kolmenkokoisia kulutusluottoja: 100 euroa, 200 euroa ja 300 euroa. Laina – valitsit kolmesta vaihtoehdosta minkä hyvänsä – on aina maksettava takaisin kuuden (6) kuukauden eli puolen vuoden kuluttua. Saat laskun siis kerran puolessa vuodessa, et kuukausittain niin kuin yleensä on tapana. Et voi maksaa lainaasi osissa vaan koko summa maksetaan könttänä.

Jos tarvitset lainaa enemmän kuin 300 euroa voit hakea lainaa Ostoraha.fi:stä, jonka kanssa Pikavippi.fi on yhteistyössä. Heidän kauttaan voi hakea suurempia lainoja, jotka ovat 400 – 10 000 euroa. Hakeaksesi Ostoraha.fi:stä lainaa sinun tulee olla vähintään 20-vuotias. Pikavippi.fi-sivuston kautta voi hakea myös Everyday-joustoluottoa. Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva joustoluotto täältä.

Lainan ehdot

Saadaksesi Pikavippi.fi-lainaa 100, 200 tai 300 euroa sinun tulee olla vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen. Luottotietojesi tulee olla puhtaat eli sinulla ei saa olla luottohäiriömerkintää.

Lainan hakeminen

Lainaa voi hakea ainoastaan Pikavippi.fi-nettisivuston kautta. Tarvitset hakemiseen verkkopankkitunnukset. Kun verkkohakemus on hyväksytty, voit nostaa lainan tekstiviestillä.

Jos olet jo aiemmin lähettänyt verkkohakemuksen palveluumme ja sinulla on jo oma henkilökohtainen PIN-koodi, voit hakea Pikavippiä helposti tekstiviestillä. Saat näet rekisteröitymisen yhteydessä henkilökohtaisen PIN-koodin, jota voit käyttää tekstiviesteissä.

Tekstiviesteihin kirjoitetaan lainasumma sekä henkilökohtainen PIN-koodisi. Saat heti takaisin viestin, jossa kerrotaan lainapäätös ja toimintaohjeet. Yleensä lainahakemus vaatii kahden tekstiviestin lähettämistä.

Vaikka voit hakea lainaa milloin tahansa netin kautta niin varsinaisesti laina-hakemuksia käsitellään 8 – 22 välisenä aikana vuoden jokaisena päivänä. Myös luottoja myönnetään ainoastaan edellämainittuina ajankohtina.

Kun laina on myönnetty, se siirretään saman tien asiakkaan tilille. Pikavippi.fi lupaa rahat tilillesi nopeimmillaan varttitunnissa eli 15 minuutissa, mikäli sinulla on käytössäsi Aktian, Danske Bankin, Nordean, OP:n, Säästöpankin tai Handelsbankenin tili. Mikäli käytössäsi on S-pankki, ovat lainan myöntämisen aikataulut päivittäin kello 8:00, 11:00, 14:00, 18:00 ja 22:00.

Mikäli käytössä on jokin muu kuin edellämainittu pankki, rahasi tulevat tilillesi noin 1 – 2 arkipäivän kuluessa siirtoviiveestä johtuen.

Lainan kulut

Lainan kulut riippuvat hieman ottamasi Pikavippi.fi-lainan suuruudesta. Perusperiaatteena on kuitenkin, että jos maksat lainan takaisin 184 päivän aikana, on lainasi todellinen vuosikorko 49,6 %.

Esimerkkilaina 1

  • Lainaa: 100 €
  • Laina-aika: 184 päivää eli kuusi kuukautta
  • Maksat takaisin: 125 €
  • Todellinen vuosikorko 49,6 %

Eräpäivän siirtäminen

Periaatteessa Pikavippi.fi-lainat maksetaan kerralla pois kuuden kuukauden laina-ajan päättyessä. Takaisinmaksuaika on siis aina 6 kuukautta riippumatta siitä, oletko ottanut 100, 200 vai 300 euron arvoisen lainan.

Halutessasi voit ottaa lisäpalvelun, jossa voit siirtää lainasi eräpäivää puolella vuodella eli toisella kuudella kuukaudella. Eräpäivän siirtämisen hinta riippuu lainaamasi summan suuruudesta. Siirto tapahtuu maksamalla siirtämiskulut lainan alkuperäiseen eräpäivään mennessä. Silloin lainasi pääoma toimituspalkkioiden kera siirtyy maksettavaksi puoli vuotta eteenpäin.

Kun siirrät eräpäivää, lähetetään sinulle uusi lasku uudella eräpäivällä. Mikäli et saa laskua, sinun tulee ottaa oma-aloitteisesti yhteyttä Pikavippi.fi-asiakaspalveluun. Voit halutessasi ottaa käyttöön myös sähköisen e-laskun.

Mikäli haluat, voit myös maksaa lainasi oma-aloitteisesti takaisin aikaisemmin kuin mitä eräpäivä edellyttää. Maksettava summa pysyy koko ajan samana.

Voit verrata Pikavippi.fi-lainoja muiden tarjoajien pikalainoihin täällä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?