Vertaa ja hae, 3 helppoa vaihetta

MIksi valita VertaaEnsin.fi

100% ilmainen
Helppo ja nopea vertailu
Puoleeton ja riippumaton vertailusivusto

Rahoitustuotteiden vertailu on helppoa VertaaEnsin.fi -sivuilla. Käytä lainalaskuriamme ja löydä itsellesi parhaat tarjoukset. Kaikki sivustomme tiedot ovat riippumattomia ja ajankohtaisia.

Testimonial person
Tarvitsin lainaa keittiöremonttia varten. VertaaEnsin.fi avulla löysin edullisimman lainan nopeasti ja helposti.
Johannes, Helsinki
customerpromise.alt

Löydä Suomen edullisin laina

Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa vertailemalla eri rahoitustuotteita. Lainalaskurimme avulla löydät helposti ja nopeasti sinulle edullisimman lainan. Lainalaskurin käyttö on täysin ilmaista, ja vertailumme on täysin puolueeton ja läpinäkyvä.

Hae Suomen edullisinta lainaa

Pikalainat toimivat samalla periaatteella kuin muutkin lainat. Niiden kustannukset sisältävät korko- ja palvelumaksuja. Pikavipin saa nimensä mukaisesti nopeasti ja yleensä ilman tavallisten lainojen vaatimia dokumentteja. Vastineeksi helpommasta ja nopeammasta luottopäätöksestä pikavippien tarjoajat vaativat antamilleen lainoille korkeampaa korkoa tai korkeampia palvelumaksuja.
Mikäli etsit edullisinta pikalainaa, niin muista käyttää VertaaEnsin.fi lainalaskuria löytääksesi parhaimman vaihtoehdon. Valitse lainasumma ja laina-aika: kuinka paljon haluat lainata ja millä aikataululla aioit maksaa lainasi takaisin. Pikavippivertailu näyttää sinulle nopeasti saatavilla olevat vaihtoehdot ja lainaehdot. Muista myös, että lainanantajan todelliset kustannukset saattavat poiketa esitetyistä tapauskohtaisesti.
Valitse haluttu lainasumma ja laina-aika ja vertailu näyttää tulokset.Valittuasi haluamasi pikavipin, paina pikavipin vieressä olevaa hakupainiketta. Tämän jälkeen pääset luotonmyöntäjän sivuille, joissa voit täyttää lainahakemuksen ja saat lisää tietoa kyseisestä tuotteesta. Mikäli hakemuksesi hyväksytään, ilmestyvät rahat tilillesi suhteellisen nopeasti. Pikavippien hakeminen on nopeampaa verrattuna esimerkiksi pankkilainoihin, mutta pikalainojen korot sekä muut kustannukset ovat yleensä korkeammat.

Olemme palvelleet yli 20 miljoonaa henkilöä maailmanlaajuisesti

Hintavertailua viimeisen 24 tunnin aikana

Uutiskirje

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.