Pieni laina - Kilpailuta ja löydä paras pieni laina nopeasti

Etsitkö pientä lainaa nopeasti ja helposti? Olet oikeassa paikassa! Pienet lainat ovat erinomainen ratkaisu, kun tarvitset nopeasti rahaa yllättäviin menoihin tai pieniin hankintoihin.

 • Kilpailuta lainat alkaen 500 €
 • Välitön lainapäätös ja tarjoukset nopeasti
 • Ilmainen hakemus ja lainavertailu

Hae pieni laina tästä

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Kilpailuta luotettava pieni laina maksutta

VertaaEnsin.fi lainankilpailutuspalvelun avulla voit vertailla pieniä lainoja ja löytää itsellesi parhaan mahdollisen tarjouksen. Voit kilpailuttaa palvelussamme pienistä lainoista tarjoukset kerralla useilta luotettavilta pankeilta.

Täytä siis palvelussamme lainahakemus ja löydä itsellesi edullinen pieni laina heti.

Miksi hakea pientä lainaa?

Pieni laina voi olla juuri se, mitä tarvitset erilaisiin tilanteisiin. Yleensä pieni laina otetaan kattamaan kuluja, jotka tulevat elämään yllättäen. Mikäli kuluihin ei ole varautunut esimerkiksi säästöillä, voi tällöin olla tarvetta hakea pientä lainaa.

Pienten vakuudettomien lainojen kilpailutus auttaa nopeassa lisärahoituksen tarpeessa, sillä et joudu täyttämään useita dokumentteja tai asettamaan lainojen vakuudeksi mitään. Automaattiset hakemuksen käsittelyprosessit nopeuttavat myös lainan hakemista, joten voit saada muutamassa minuutissa useankin tarjouksen.

Pienen lainan edut

 1. Nopea saatavuus
  Pienet lainat ovat usein nopeasti saatavilla. Täyttämällä mutkattoman lainahakemuksemme, voit saada välittömästi lainapäätöksen ja lainatarjouksia. Hyväksyttyäsi parhaimman lainan, voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana sopimuksen allekirjoituksesta.
 2. Joustavuus
  Pienet lainat ovat joustavia, ja voit valita lainasumman sekä takaisinmaksuajan tarpeidesi mukaan. Tämä tekee pienestä lainasta erinomaisen vaihtoehdon moniin eri tilanteisiin, sillä voit kilpailuttaa lainat aina 500 eurosta alkaen ja valita takaisinmaksuajaksi 1-15 vuotta.
 3. Helppo hakuprosessi
  Pienen lainan hakeminen on yksinkertaista. Voit täyttää lainahakemuksen netissä muutamassa minuutissa ja saada päätöksen nopeasti. Sinun ei tarvitse asettaa lainalle mitään vakuuksia, eikä sinun tarvitse perustella pankeille lainan käyttökohteita.

Hae pieni laina nyt

Voit saada rahat tilille jopa saman päivän aikana

Kuinka haen pientä lainaa?

Pienen lainan hakeminen palvelumme kautta on hyvin suoraviivaista. Seuraa vain näitä yksinkertaisia askelia:

 1. Täytä lainahakemus: Aloita täyttämällä lainahakemus sivun yläkulmasta. Anna tarvittavat tiedot, kuten lainasumma ja haluttu laina-aika.
 2. Lähetä hakemus: Toimitamme hakemuksesi jokaiselle yhteistyökumppanillemme, joten voit saada yhdellä hakemuksella toistakymmentä lainatarjousta.
 3. Vertaa tarjoukset: Voit saada useita lainatarjouksia, joita voit vertailla. Kiinnitä huomiota korkoihin, takaisinmaksuaikaan ja muihin ehtoihin.
 4. Valitse paras tarjous: Esitämme saamasi tarjoukset sinulle järjestyksessä edullisimmasta alkaen, joten sinun on helppo löytää paras lainatarjous
 5. Allekirjoita sopimus: Voit siirtyä palvelustamme suoraan lainantarjoajan sivulle allekirjoittamaan sopimuksen. Tämän jälkeen saat pienen lainan tilillesi viimeistään n. 1-2 päivän sisällä allekirjoituksesta.

Pienten lainojen vertailu

Kun olet saanut lainatarjouksia, on tärkeää vertailla niitä huolellisesti. Erityisesti pienissä lainoissa, joissa takaisinmaksuaika on tavallisesti suhteellisen lyhyt, on syytä kiinnittää huomiota varsinkin seuraaviin seikkoihin:

 • Korko: Katso pienen lainan korkoprosenttia. Älä kiinnitä liikaa huomiota vain viitekorkoon, vaan tutki mielummin todellista vuosikorkoa.
 • Takaisinmaksuaika: Pidempi takaisinmaksuaika tietää pienempää kuukausierää, mutta nopeasti takaisinmaksettu pieni laina kerryttää paljon vähemmän takaisinmaksun kokonaissummaa kuin pitkällä laina-ajalla
 • Muut kulut: Tarkista lainan muut kulut kuten mahdolliset avausmaksut sekä tilinhoitokulut. Nämä kulut ovat sisällytettynä tarjousten todelliseen vuosikorkoon.
 • Ehdot ja säännöt: Mikäli sinulla on tarve saada esimerkiksi joustoa lainan takaisinmaksuun tutustu eri pankkien lainaehtoihin. Nämä voivat myös vaikuttaa siihen, mikä pienistä lainatarjouksista on juuri sinulle sopivin.

Yhteistyökumppanit, jotka myöntävät pientä lainaa

Näytä kaikki yhteistyökumppanimme

Usein kysytyt kysymykset pienistä lainoista

Onko mahdollista saada pieni laina heti tilille?

Periaatteessa heti tilille saatava pieni laina on mahdollista. Mikäli aloitat lainahakemuksen tekemisen nyt, saat jo muutaman minuutin kuluttua lainapäätöksen ja ensimmäiset tarjoukset. Hyväksyttyäsi jonkun tarjouksista, voit siirtyä suoraan allekirjoittamaan sähköisesti lainasopimuksen.

Parhaimmillaan pienet lainat siirretään tilille vielä samana päivänä allekirjoituksesta ja yleensä rahat saapuvat viimeistään tilille 1-2 päivän sisällä, mikäli allekirjoitat sopimuksen esimerkiksi viikonloppuna tai pyhäpäivänä.

Kuinka löytää mahdollisimman edullinen pieni laina?

Kun tavoitteenasi on löytää mahdollisimman edullinen laina, on tärkeää vertailla useita tarjousvaihtoehtoja huolellisesti. Kiinnitä erityistä huomiota korkoprosenttiin, takaisinmaksuaikaan ja muihin lainaehtoihin.

Käyttämällä palveluamme saat selkeän kuvan eri vaihtoehdoista ja voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen, sillä esittelemme sinulle jokaisen pankin tarjoukset edullisuusjärjestyksessä.

Kuka voi hakea pientä lainaa?

Pientä lainaa voi hakea palvelustamme kaikki henkilöt, jotka täyttävät seuraavat kriteerit:

 • Olet täysi-ikäinen
 • Sinulla on säännölliset kuukausitulot (palkka-, tai eläketulot)
 • Sinulle ei ole hoitamattomia maksuhäiriöitä

Kuinka pitkä laina-aika pienelle lainalle on mahdollista saada?

Pieneen lainaan voit valita vapaasti laina-ajaksi 1-15 vuotta. Yleisimmin 500 euron ja 3 000 euron väliset pienet lainat otetaan 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla

Kuinka paljon pienen lainan hakeminen maksaa?

Pienen lainan hakeminen ja tarjousten kilpailutus palvelumme kautta on täysin ilmaista. Emme peri sinulta mitään maksuja hakemuksen tekemisestä tai lainatarjousten vertailusta.

Sinulla ei ole myöskään sitoutumispakkoa. Mikäli et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit hylätä ne kaikki ja kilpailuttaa lainasi myöhemmin uudelleen. Tästäkään sinulle ei synny kustannuksia.

Koska sinulle ei synny hakemisesta kuluja, etkä sitoudu ottamaan lainaa, on suositeltavaa kilpailuttaa pieni laina välittömästi saadakseen selville, minkälaisilla ehdoilla ja millä korolla pankit ovat sitä valmiit myöntämään. Aloita maksuton lainavertailu nyt!

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.