Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Osuuspankki lainat – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jonka tarjontaan kuuluvat pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalvelut. OP tarjoaa paljon erilaisia luottoja ja muutamia luottokortteja. Lisäksi OP tarjoaa laajoja omistaja-asiakasetuja.

Vertaile lainat ilmaiseksi
Osuuspankki
Osuuspankin asiakaspalvelu on paikalla arkisin klo 8-16. Tavoitat asiakaspalvelun numerosta 0100 0500.

Perustietoa Osuuspankista

OP:lla on yksi Suomen laajimmista lainavalikoimista. Sen lainat sisältävät jousto- ja kertaluottoja vakuuksilla tai ilman. Lainat kerryttävät OP-bonusta omistaja-asiakkaalle. Osuuspankin vakuudeton lainatarjonta vaihtelee 1 000 € – 15 000 € välillä.

OP tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia luottokortteja. Monet korteista antavat mahdollisuuden osallistua OP:n bonusohjelmaan, minkä lisäksi kortteihin on mahdollista liittää K-Plussa ominaisuus. Kortista riippuen tarjolla voi olla myös erilaisia vakuutuksia.

["provider_hero_section","provider_product_introduction","cta_sticky_banner_provider","faq_refresh","articles","newsletter_subscription"] Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta Näet kaikki tulokset listassa

Kuka voi hakea Osuuspankin lainaa ja luottokortteja?

Voit hakea OP:n lainaa, mikäli olet vähintään 23-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on säännölliset tulot. Lainan tarkemmista ehdoista, kuten eräpäivistä, voi yleensä sopia pankin kanssa. Voit hakea OP:n lainaa verkossa, mikäli olet pankin asiakas.

Voit hakea OP:n luottokortteja, mikäli olet vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen säännöllisillä tuloilla. Opiskelijan on mahdollista hakea korttia suoritettuaan vähintään 90 opintopistettä.

OP Joustoluotto

Osuuspankin joustoluotto sopii hyvin pienien hankintojen toteuttamiseen. Lainaa voi saada 1000 – 8000 euron hankintoihin, eikä lainalle tarvitse takaajia tai vakuuksia. OP:n tarjoama joustoluotto on nimensä mukaisesti joustavaa luottoa, eli sitä voi nostaa takaisin käyttöön täyttämättä uutta luottohakemusta. Lisäksi joustoluotosta saa OP-bonuksia, joilla voidaan maksaa esimerkiksi pankki- ja vakuutusmaksuja.

Joustoluoton hakeminen vaatii OP:n asiakkuutta ja verkkopalvelutunnuksia. Lisäksi hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, raha-asiat moitteettomasti hoidettuna sekä pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Lainaa voi hakea kätevästi verkosta ilman konttorikäyntiä. Lainapäätöksen saa viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa luottohakemuksen jättämisestä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen luottoa voi nostaa heti tilille. Ensimmäisen noston tulee olla vähintään 1000 euroa, mutta myöhemmät nostot voivat olla pienempiä. Luoton voi ottaa käyttöön myös myöhemmin, sillä tarjous on voimassa kolme kuukautta. Koska kyseessä on joustoluotto, takaisin maksettua luottoa voi ottaa käyttöön myös myöhemmin.

Osuuspankin täsmäluotto

OP:n täsmäluotto sopii kertahankintojen toteuttamiseen. Luottoa voi saada 1000 – 15 000 euron väliltä. Luotolle ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Täsmäluotto on kertaluonteinen kulutusluotto, eli luotto päättyy, kun viimeinen erä on maksettu. Luoton käyttötarkoituksia voivat olla esimerkiksi veneen tai auton hankinta, matkustelu tai remonttilaina.

Täsmäluoton hakeminen vaatii OP:n asiakkuutta ja verkkopalvelutunnuksia. Lisäksi hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, raha-asiat moitteettomasti hoidettuna ja pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Lainaa voi hakea kätevästi verkosta ilman konttorikäyntiä. Lainapäätöksen saa viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa luottohakemuksen jättämisestä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen luotto on välittömästi käytettävissä OP-verkkopalvelussasi. Luoton voi ottaa käyttöön myös myöhemmin, sillä tarjous on voimassa kolme kuukautta. Koska kyseessä on kertaluotto, luotto päättyy, kun olet maksanut viimeisen erän. Lainan kuukausierä muodostuu lainamäärän ja laina-ajan mukaan.

OP bonukset

OP:n tarjoamat lainat kerryttävät pääsääntöisesti bonuksia omistaja-asiakkaille. OP-bonuksilla maksetaan automaattisesti pankkipalvelumaksuja, kuten päivittäisasioinnin palveluja, lainojen palvelumaksuja, luoton toimitusmaksuja, valuutanvaihdon palkkioita ja varainhoidon palkkioita. Lisäksi bonuksia voi käyttää vakuutusten maksamiseen. Bonukset ovat voimassa viisi vuotta niiden kertymisestä, minkä jälkeen ne vanhenevat. Koko perheen asioinnista voi luoda perhekokonaisuuden, jolloin kaikkien perheenjäsenten pankki- ja vakuutusasiointi lasketaan yhteen ja OP-bonuksia kertyy enemmän.

Osuuspankin historia

OP Ryhmä on ollut mukana Suomen pankkikuvioissa jo yli 110 vuoden ajan. Sen historian katsotaan alkaneen vuonna 1902, kun Osuuskassojen Keskuslainarahasto perustettiin. OP Ryhmän muodostaa noin 180 itsenäistä osuuspankkia sekä keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Suomi jakautuu 16 OP-liittoon, ja OP on hetkellä suurin finanssiryhmä, jolla on omien tietojensa mukaan Suomessa yli neljä miljoonaa asiakasta, joista melkein kolmannes on samalla Osuuspankkien omistajajäseniä.

OP:n toiminta perustuu pankin mukaan yhdessä tekemiseen ja menestyksen jakamiseen kaikkien kesken, eli osuustoiminnallisuuteen. Perustehtävänä ryhmällä on edistää asiakkaiden, omistajajäsenien ja finanssialan toimintaympäristön turvallisuutta, hyvinvointia sekä kestävää taloudellista menestystä.

Vuonna 2015 talousmedia Bloomberg arvioi OP Ryhmän Euroopan vahvimmaksi pankiksi. Tutkimuksessa arvioitiin pankkien vakavaraisuutta, järjestämättömien saamisten suhdetta luottokantaan, talletusten osuutta varainhankinnassa, luottotappiovarausten ja kulu-tuotto-suhdetta. Listaus on maailmanlaajuinen ja kattaa 114 pankkia, joilla on vähintään 100 miljardin dollarin varallisuus. OP oli maailmanlaajuisessa listauksessa sijalla 8 ja ainoana Eurooppalaisena pankkina parhaimman kymmenen pankin joukossa.

OP on mukana pankkien digitalisaatiossa ja tarjoaa Pivo-sovelluksen oman talouden hallintaan ja seuraamiseen. Pivon voi ladata kuka tahansa, mutta parhaimman hyödyn sovelluksesta saavat OP:n asiakkaat.

Artikkelit

LAINA laina

Lue lisää lainoista täällä

Lainatyypit vaihtelevat tarkoituksen mukaan. Lue lisää lainoista täällä ja tee ilmainen hakemus

AUTOLAINA Autorahoitus

Autorahoitus

Vertaile autolainat ja voit löytää parhaan vaihtoehdon. Voit myös hakea autolainaa muutamasa minuutissa sitoumuksetta.

OPAS Lainaehdot

Yleiset lainaehdot

Lue lisää yleisistä lainaehdoista

LAINOJEN YHDISTÄMINEN lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää jos sinulla on useita eri lainoja. Yhdistä lainat täällä.

Lainaa heti lainaa heti

Laina heti tilille

Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit tehdä vertailun muutamassa minuutissa ja saada rahat jopa saman päivän aikana.

AUTOLAINA Autorahoitus

Autorahoitus

Vertaile autolainat ja voit löytää parhaan vaihtoehdon. Voit myös hakea autolainaa muutamasa minuutissa sitoumuksetta.

LAINOJEN YHDISTÄMINEN lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää jos sinulla on useita eri lainoja. Yhdistä lainat täällä.

LAINA laina

Lue lisää lainoista täällä

Lainatyypit vaihtelevat tarkoituksen mukaan. Lue lisää lainoista täällä ja tee ilmainen hakemus

OPAS Lainaehdot

Yleiset lainaehdot

Lue lisää yleisistä lainaehdoista

Lainaa heti lainaa heti

Laina heti tilille

Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit tehdä vertailun muutamassa minuutissa ja saada rahat jopa saman päivän aikana.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.