Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Osuuspankki

OP on osuuskuntamuotoinen luottolaitos, ja Suomen suurin finanssiryhmä. OP tarjoaa mahdollisuuden ryhtyä osuuspankin omistaja-asiakkaaksi maksamalla osuusmaksun. Pankki tarjoaa omistaja-asiakkailleen erilaisia omistaja-asiakasetuja ja bonuksia. Lisäksi omistajajäsenten keskuudesta valitaan oman edustajistojen ja hallitusten jäsenet.

OP:n tarjoamat lainat kerryttävät pääsääntöisesti bonuksia omistaja-asiakkaille. OP-bonuksilla maksetaan automaattisesti pankkipalvelumaksuja, kuten: päivittäisasioinnin palveluja, lainojen palvelumaksuja, luoton toimitusmaksuja, valuutanvaihdon palkkioita ja varainhoidon palkkioita. Lisäksi bonuksia voi käyttää vakuutusten maksamiseen. Bonukset ovat voimassa viisi vuotta niiden kertymisestä, jonka jälkeen ne vanhenevat. Koko perheen asioinnista voi luoda perhekokonaisuuden, jolloin kaikkien perheenjäsenten pankki- ja vakuutusasiointi lasketaan yhteen, jolloin OP-bonuksia kertyy enemmän.

Peruspankkipalveluiden, luottokorttien, vakuutusten ja vakuudellisten lainojen lisäksi OP tarjoaa vakuudettomia luottoja.

Voit vertailla myös muiden pankkien lainoja täällä.

Joustoluotto

OP:n joustoluotto sopii hyvin pienien hankintojen toteuttamiseen. Lainaa voi saada 1000 – 8000 euron hankintoihin, eikä lainalle tarvitse takaajia tai vakuuksia. OP:n tarjoama joustoluotto on nimensä mukaisesti joustoluottoa, eli sitä voi nostaa takaisin käyttöön täyttämättä uutta luottohakemusta. Lisäksi joustoluotosta saa OP-bonuksia, joilla voidaan maksaa esimerkiksi pankki- ja vakuutusmaksuja.

Joustoluoton hakeminen vaatii OP:n asiakkuutta ja verkkopalvelutunnuksia. Lisäksi hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, raha-asiat moitteettomasti hoidettuna ja pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Lainaa voi hakea kätevästi verkosta ilman konttorikäyntiä. Lainapäätöksen saa viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa luottohakemuksen jättämisestä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen luottoa voi nostaa heti tilille. Ensimmäisen noston tulee olla vähintään 1000 euroa, mutta myöhemmät nostot voivat olla pienempiä. Luoton voi ottaa käyttöön myös myöhemmin, sillä tarjous on voimassa kolme kuukautta. Koska kyseessä on joustoluotto, takaisin maksettua luottoa voi ottaa käyttöön myös myöhemmin.

Täsmäluotto

OP:n täsmäluotto sopii kertahankintojen toteuttamiseen. Luottoa voi saada 1000 – 15 000 euron väliltä. Luotolle ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Täsmäluotto on kertaluotto, eli luotto päättyy, kun viimeinen erä on maksettu.

Täsmäluoton hakeminen vaatii OP:n asiakkuutta ja verkkopalvelutunnuksia. Lisäksi hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, raha-asiat moitteettomasti hoidettuna ja pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Lainaa voi hakea kätevästi verkosta ilman konttorikäyntiä. Lainapäätöksen saa viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa luottohakemuksen jättämisestä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen luotto on välittömästi käytettävissä OP-verkkopalvelussasi. Luoton voi ottaa käyttöön myös myöhemmin, sillä tarjous on voimassa kolme kuukautta. Koska kyseessä on kertaluotto, luotto päättyy, kun olet maksanut viimeisen erän. Lainan kuukausierä muodostuu lainamäärän ja laina-ajan mukaan.

Vertaa pankkien lainoja täällä.

Lainojen yhdistäminen Osuuspankki

Osuuspankin kautta voi hakea myös luottoa lainojen yhdistämiseen. Tällöin kyseessä on vakuudeton kulutusluotto. Kulutusluotto on kätevä vaihtoehto, jos tavoitteena on yhdistellä vanhoja lainoja. Lainojen yhdistäminen op onnistuu usein helposti, jos saatavilla on tarvittavat tiedot vanhoista lainoista. Tarvitset tähän pankkitunnukset, ja usein liitteeksi palkkatiedot ja infon työtilanteesta.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?