Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Ostosraha

Ostosraha tarjoaa asiakkailleen 400 - 10 000 euron lainaa 12-96 kuukauden maksuajalla. Lainahakemuksen voi jättää yrityksen verkkosivuilla. Lainan nimelliskorko on aina 24,90 % vuodessa, ja kaikille lainanhakijoille sama. Ostosraha perii lainasta koron lisäksi myös toimituspalkkion, joka on 34-975 euroa riippuen lainasummasta ja sen takaisinmaksuajasta.

Lainan todellinen vuosikorko on maksimissaan 49,92 %. Esimerkki: lainan todellinen vuosikorko on 39,49 %, kun lainasumma on 5 000 € ja takaisinmaksuaika 54 kk. Lainan kuukausierä on tässä tapauksessa 181,17 €, kuukausieriä on yhteensä 54 kpl (4,5 vuoden laina-aika) ja takaisinmaksettava kokonaissumma 5 000 € lainalle on tässä tapauksessa on 9 781,06 €.

Lainan hakuehdot ja nostaminen

Ostosraha.fi:stä haettaessa lainaa, tulee lainanhakijan olla vähintään 20-vuotias. Hakijan tulee myös olla Suomen kansalainen, joka täyttää Ostosraha.fi:n lainaehtojen luottokelpoisuusmääritelmän, eli hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, hakijalla tulee olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne sekä matkapuhelinnumero. Laina on tarkoitettu omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja hakiessa tulee käyttää omia henkilökohtaisia tietoja.

Hakemukset käsitellään yleensä noin 15 minuutin kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta (klo 8-22 välillä joka päivä), ja päätöksestä ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä. Lainapäätös ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestinä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille palvelun aukioloaikoina. Myönnetty laina siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Ostosraha tekee tilisiirtoja päivittäin kello 8-22. Myönnetty laina on viiveettä tililläsi käyttäessäsi Aktia Pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Osuuspankin tai Säästöpankin tiliä. Muihin kuin em. pankkeihin arkisin ennen kello 14.00 tehdyt tilisiirrot näkyvät kuitenkin tilillä pääsääntöisesti saman päivän aikana. Muussa tapauksessa siirto näkyy tilillä seuraavana arkipäivänä.

Mikäli sinulla on jo aiempi laina Ostosraha.fi:stä, ja olet hoitanut aiemman lainasi takaisinmaksun tähän saakka moitteettomasti, sinulla on mahdollisuus hakea nykyiseen lainaasi korotusta. Tällöin nykyinen lainasi maksetaan lainankorotuksen yhteydessä kokonaisuudessaan takaisin ja saat tilillesi uuden ja nykyisen lainasi erotuksen.

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika on 12 - 96 kuukautta, mutta on mahdollista maksaa takaisin myös etuajassa ilman lisäkuluja. Ensimmäinen lasku erääntyy noin kuukauden kuluttua luoton myöntämispäivästä. Lasku toimitetaan asiakkaalle aina noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Laskun eräpäivä on kuukausittain sama. Jos eräpäivä ei ole sopiva, voi tiedustella eräpäivänmuutosta asiakaspalvelusta.

Ostosrahan kulutusluottoon on myös mahdollista saada yksi maksuvapaa kuukausi. Maksuvapaa kuukausi on mahdollista ottaa käyttöön laskuttamattomiin laskuihin. Erääntyneeseen tai laskutettuun laskuun ei voi enää saada maksuvapaata kuukautta. Lainakorko peritään normaalisti koko maksuvapaan ajalta ja se laskutetaan maksuvapaata seuraavan laskun yhteydessä. Ostosraha ei peri muita kuluja maksuvapaan kuukauden käytöstä.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?