Menu
Soita
Soita 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Olet kirjautunut ulos.

Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka nollaat salasanan.

Tietoa palveluntarjoajasta

Ostosraha

Ostosraha tarjoaa asiakkailleen 400 - 10 000 euron lainaa 12-72 kuukauden maksuajalla. Lainahakemuksen voi jättää yrityksen verkkosivuilla. Lainan nimelliskorko on aina 24,90 % vuodessa, ja kaikille lainanhakijoille sama. Ostosraha perii lainasta koron lisäksi myös avausmaksua, mutta yritys ei kerro sivuillaan avausmaksun suuruutta selkeästi, vaan ilmoittaa sen todelliseen vuosikorkoon laskettuna. Avausmaksu riippuu lainasummasta.

Lainan todellinen vuosikorko on maksimissaan 49,93 %. Esimerkki: lainan todellinen vuosikorko on 29,74 %, kun lainasumma on 10 000 € ja takaisinmaksuaika 72 kk. Lainan kuukausierä on tässä tapauksessa 277.61 €, kuukausieriä on yhteensä 72 kpl (6 vuoden laina-aika) ja takaisinmaksettava kokonaissumma 10 000 € lainalle on tässä tapauksessa on 19 987.49 €.

Lainan hakuehdot ja nostaminen

Ostosraha.fi:stä haettaessa lainaa, tulee lainanhakijan olla vähintään 20-vuotias ja maksimissaan 75-vuotias. Hakijan tulee myös olla Suomen kansalainen, joka täyttää Ostosraha.fi:n lainaehtojen luottokelpoisuusmääritelmän, eli hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, hakijalla tulee olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne sekä matkapuhelinnumero. Laina on tarkoitettu omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja hakiessa tulee käyttää omia henkilökohtaisia tietoja.

Hakemukset käsitellään yleensä noin 15 minuutin kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta (klo 8-22 välillä joka päivä), ja päätöksestä ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä. Lainapäätös ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestinä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille palvelun aukioloaikoina. Myönnetty laina siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Ostosraha tekee tilisiirtoja päivittäin kello 8-22 Myönnetty laina on viiveettä tililläsi käyttäessäsi Aktia Pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Osuuspankin tai Säästöpankin tiliä. Muiden pankkien tileille Ostosraha.fi ei voi luvata viiveettömiä siirtoja. S-Pankin maksuja maksetaan päivittäin noin kello 9.00, 13.00, 18.00 ja 22.00 Muiden pankkien tilisiirtojen osalta siirtoviive on 1-2 arkipäivää.

Mikäli sinulla on jo aiempi laina Ostosraha.fi:stä, ja olet hoitanut aiemman lainasi takaisinmaksun tähän saakka moitteettomasti ja maksanut 6 kpl lyhennyksiä tai 30 % lainan pääomasta, sinulla on mahdollisuus hakea nykyiseen lainaasi korotusta. Tällöin nykyinen lainasi maksetaan lainankorotuksen yhteydessä kokonaisuudessaan takaisin ja saat tilillesi uuden ja nykyisen lainasi erotuksen. Vanhojen asiakkaiden on mahdollista saada lainaa 10 000 € asti. Uusille asiakkaillemme Ostosraha.fi tarjoaa lainaa 400 - 5 000 €.

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika on 12 - 72 kuukautta, muta on mahdollista maksaa takaisin myös etuajassa ilman lisäkuluja. Ensimmäinen lasku erääntyy noin kuukauden kuluttua luoton myöntämispäivästä. Lasku toimitetaan asiakkaalle aina noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Laskun eräpäivä on kuukausittain sama. Jos eräpäivä ei ole sopiva, voi tiedustella eräpäivänmuutosta asiakaspalvelusta.

Ostosrahan kulutusluottoon on myös mahdollista saada 1-3 maksuvapaata kuukautta. Maksuvapaat kuukaudet ovat mahdollista ottaa käyttöön laskuttamattomiin laskuihin. Yhdestä kuukaudesta peritään kuitenkin kymmenen euron järjestelypalkkio sekä korkokulut tältä ajalta, joten maksuvapaat kuukaudet voivat tulla kalliiksi. Erääntyneeseen tai laskutettuun laskuun ei voi enää saada maksuvapaata kuukautta.

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?