Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Lainaoppaat

Etsitkö lainaa?

Vertailemalla löydät edullisimman lainan

Lainaoppaat

Mihin kannattaa hakea lainaa?

January 28 2019

Suhde lainaan on Suomessa kaksijakoinen. Toisaalta mediassa on jatkuvasti esillä, kuinka suomalaisilla on enemmän velkaa kuin koskaan ennen, mutta toisaalta lainan ottamista ja käyttöä usein piilotellaan tai nolostellaan.

Lainan kustannukset

December 20 2017

Miten valita paras lainatarjous, kun kaikkialta puskee mitä erilaisimpia lainatarjouksia luvaten kaiken maan ja taivaan väliltä? Ensimmäisessä lainatarjouksessa hehkutetaan nopeutta, toisessa taas luvataan lainaa ilman korkoa ja kolmannessa ilmoitetaan, ettei lainaan tule lainkaan lisäkuluja.

Velkajärjestely

December 20 2017

Joskus elämässä kaikki ei suju niin kuin haluaisi. Esimerkiksi työttömyys tai äkillinen sairastuminen tai muut syyt voivat sysätä talouden niin pahaan epätasapainoon, ettei siitä tunnu olevan enää kunnollista tietä ulos.

Todellinen vuosikorko

December 20 2017

Todellinen vuosikorko -oppaassa käydään läpi seuraavia asioita, mikä on todellinen vuosikorko, mistä se muodostuu ja millaisia erilaisia tapoja on esittää todellinen vuosikorko.

Luottotiedot

December 20 2017

Lainan tai luottokortin saamisen ehtona on lähes aina moitteettomat luottotiedot. Mitä ovat luottotiedot ja mistä tietää, ovatko ne moitteettomat?

Lainahakemus

December 20 2017

Oppaassa käydään läpi erilaisia asioita siitä, kuinka lainahakemus tehdään. Käsittelemme lainahakemukseen liittyviä kysymyksiä kuten: kuinka paljon voi saada lainaa, miten luottopäätöksen arviointi toimii ja mitä tehdä, jos pankki ei hyväksy lainaa?

Korko: Euribor vai Prime

December 20 2017

Lainaa, luottokorttia tai esimerkiksi talletusta pohtiessa on tärkeää tuntea näihin rahoitusvaihtoehtoihin liittyvät korkotermit. Varsinkin lainaa hakiessa korkotermien erojen tunnistaminen korostuu, sillä asiakkaalla saattaa olla mahdollisuus valita lainaan sovellettava viitekorko Prime- ja Euribor-korkojen välillä.