Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Oma Säästöpankki

Oma Säästöpankki tarjoaa vakuudellista kulutusluottoa asiakkailleen. VertaaEnsin.fi vertailee tällä hetkellä vain vakuudettomia lainoja, joten Oma Säästöpankin lainat eivät ole mukana vertailussa. Vakuudellisten lainojen korko riippuu lainan vakuudesta, joten lainan korkojen vertailu ei onnistu samalla tavalla kuin vakuudettomissa lainoissa. Jos olet Oma Säästöpankin asiakas, ja olet kiinnostunut vakuudellisesta lainasta, voit olla yhteydessä paikalliseen pankkiisi, ja pyytää heiltä suoraan lainatarjousta. Jos etsit vakuudetonta lainaa, voit vertailla muiden pankkien vakuudettomia kulutusluottoja helposti lainavertailussamme.

OmaSp:n vakuudellista Joustoluottoa voi saada 2 000 eurosta 20 000 euroon asti. Luottoa lyhennetään suoraveloituksin kuukausittain, ja takaisinmaksuerät maksetaan tasaerinä eli saman kokoisina maksuerinä. Takaisinmaksuerän voi sopia itselleen sopivaksi ja sitä voi tarvittaessa muuttaa.

Lainan hakuehdot

Oma Säästöpankin Joustoluotto voidaan myöntää, vähintään 20-vuotiaalle Suomessa asuvalle henkilölle, jolla on säännölliset palkka-tai eläketulot, eikä maksuhäiriömerkintöjä eli raha-asiat on hoidettu moitteettomasti.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?