Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

OK Money

Limiittiluottoa tarjoava OK Money kuuluu DFC Nordic Oy -konserniin. Kyseinen konserni tarjoaa monipuolisesti erilaisia rahoituspalveluita kuten luotonantoa, verkkokauppojen rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita.

Markkinoiden ensimmäinen tasaeräinen limiittilaina

OK Money Limiitti mainostaa itseään markkinoiden ensimmäisenä tasaeräisenä limiittilainana. Mitä se sitten tarkoittaa käytännössä?

Tasaeräisyys viittaa siihen, että maksat aina takaisin 130 euroa lainaasi kuukaudessa, ja OK Moneyn myöntämä lainasumma on aina 2 100 euroa. Limiitti tarkoittaa siis sitä, että lainasi toimii tavallaan kuin sähköinen luottokortti: sinulla on luottolimiitti 2 100 euroon asti. Voit nostaa lainaa siihen saakka ja, kun olet maksanut lainasi pois, sinulla on jälleen käytössäsi 2 100 euroa. Sinun ei tarvitse hakea uutta lainaa vaan kyseessä on jatkuva limiitti. Vertaile ja löydä sinulle edullisin limiittilaina täältä.

Lainan ehdot

Saadaksesi OK Money Limitti -lainaa sinun täytyy olla vähintään 20-vuotias ja enintään 75-vuotias. Sinun täytyy asua vakituisesti Suomessa, pystyä antamaan luotettava selvitys tuloistasi sekä suostua varmistamaan henkilöllisyytesi OK Money Limiitin tarjoamilla vaihtoehdoilla. Sinun tulee olla oikeustoimikelpoinen henkilö ja sinulla ei saa olla luottohäiriömerkintää luottotiedoissasi. Sinulla tulee olla suomalainen pankkitili.

Et tarvitse lainaa saadaksesi vakuuksia etkä takaajia.

Lainan hakeminen

Lainaa haetaan netistä, okmoney.fi-lainapalvelusta, jonka kautta voi lähettää lainahakemuksia ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hyväksyttyäsi lainaehdot hakemuksen yhteydessä saat lupausten mukaan alustavan pikalainapäätöksen saman tien.

Netissä luoton hakeminen tapahtuu seuraavalla tavalla:

  • Valitset haluamasi nostomäärän. Voit nostaa 50 – 2 100 euroa.
  • Tunnistaudut ja kirjaudu järjestelemään omilla pankkitunnuksillasi.
  • Sinulta kysytään talouteesi liittyviä kysymyksiä. Vastaa niihin rehellisesti ja vahvista tiedot. Tietojen vahvistamiseen käytetään Instantor-nimistä palvelua. Jos et halua käyttää Instantoria, sinun tulee lähettää esimerkiksi kopiot palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Jos olet yrittäjä, pyydetään sinulta verotuspäätöstä. Eläkeläisiltä vaaditaan eläkepäätöksen lähettämistä.
  • Hyväksy lainan ehdot.

Rahat luvataan tilille heti, mikäli asiakaspalvelu on auki ja pankkisi on joko Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Ålandsbanken, Aktia, Handelsbanken, Tapiola Pankki, Paikallisuuspankki tai S-Pankki.

Asiakaspalvelun aukioloajat ovat viikolla maanantaista perjantaihin 7 – 22 ja viikonloppuisin 9 – 21. Saadaksesi rahat sinun täytyy antaa luotettava selvitys tuloistasi.

Lainan nostaminen

Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina (ma-pe kello 7 – 22 ja viikonloppuisin kello 9 – 21). Lainaa voit nostaa joko netissä tai tekstiviestitse tai ensimmäinen nostopyyntö myös lainahakemuksen yhteydessä.

Saat hakemuksen yhteydessä henkilökohtaisen PIN-koodin, jota käytetään nostoissa. Jos esimerkiksi haluat tehdä nostopyynnön netissä, voit kirjautua luotonantajan sähköiseen palveluun käyttäen kännykännumeroasi sekä PIN-koodiasi tai vaihtoehtoisesti verkkopankkitunnuksiasi.

Jos taas haluat siirtää rahaa tekstiviesteillä, tulee sinun lähettää tekstiviesti: OKNOSTO SUMMA PINKOODI. Viesteistä ei peritä lisämaksua teleoperaattorin määrittelemän tekstiviestihinnan lisäksi.

Lainan maksaminen pois

OK Money Limiitti -laina maksetaan pois laskuilla. Sinulle lähetetään kerran kuussa lasku, josta sinun tulee maksaa vähintään laskussa ilmoitettu lyhennys. Halutessasi voit maksaa myös enemmän ja maksaa lainaa pois etuajassa, kunhan käytät koko laina-ajan samaa viitenumeroa. Tästä ei koidu lisäkuluja eivätkä lainaehdot muutu. Laina-aika on minimissään 3 kuukautta. Maksimilaina-aika on 31 kuukautta eli noin kaksi ja puoli vuotta.

Laina on mahdollista maksaa kokonaan pois etuajassa. Tällöin sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Saat valita itse lainojesi eräpäiväksi joko kuukauden 15. päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Laskun eräpäivä päätetään heti lainan alussa eikä sitä voi vaihtaa kesken kaiken. Yleinen suositus on asettaa eräpäivä mahdollisimman liki omaa palkkapäivää.

Lainan kulut

OK Limiitissä saat aina lainapäätöksen 2 100 eurolle – päätitpä sitten nostaa koko summaa tai et. Voit nostaa rahaa tarpeidesi mukaan eikä nostojen lukumäärää ole rajoitettu eikä nostoista joudu myöskään maksamaan nostopalkkioita tai muita vastaavia maksuja. Et voi kuitenkaan nostaa ihan minkäkokoista sumaa hyvänsä, vaan miniminosto on 50 €. Voit myös nostaa koko summan eli 2 100 euroa kerralla niin halutessasi.

Vaikka OK Limiitissä ei olekaan lainan nostamiseen liittyviä lisäpalkkioita eikä avauspalkkioita, joudut kuitenkin maksamaan joka kuukausi laskutuslisää, joka on 6,90 euroa per lasku. Lasku lähetetään sinulle joka kuukausi eli varaudu maksamaan 6,90 euroa joka kuukausi laskutuslisää, mikäli nostat lainaa.

Mikäli et nosta lainaa, et joudu maksamaan myöskään laskutuslisää.

Esimerkkilaina

OK Money Limiitin vuotuinen nimelliskorko on 49 prosenttia mutta todellinen vuosikorko voi nousta 70,47 prosenttiin.

OK Moneyn antaman esimerkkilainan kulut olisivat esimerkiksi seuraavat:

  • Laina: 1600 €
  • Laina-aika: 19 kuukautta minimilyhennyksellä
  • Kokonaiskustannukset: 2 458,44 €

Voit halutessasi vertailla OK Money Limiitti -lainaa muiden tarjoajien pikalainoihin täällä

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?