Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Nordea

Nordea on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen suurin rahoituspalvelukonserni. Nordea tarjoaa muun muassa vakuudettomia lainoja sekä laajaa valikoimaa luottokortteja.

Nordean joustoluotto

Nordealla on ison pankin tapaan tarjolla lainoja laidasta laitaan. Osaan lainoista vaaditaan vakuuksia, mutta osa on myös vakuudettomia ja sopii hyvin yllättävään rahantarpeeseen. Yleinen Nordean vakuudeton laina on Nordea Joustoluotto, jota voi hakea 2 000 - 50 000 euron väliltä. Lainaa voivat hakea Nordean asiakkaat, joilla on säännölliset tulot. Laina-aika vaihtelee 12 kuukaudesta jopa 60 kuukauteen. Maksuaika ja -ohjelma voidaan sopia joustavasti maksukykysi mukaan. Vertaa avullamme, millä pankilla on edullisin joustoluotto.

Lainan kustannukset

Nordean joustoluoton nimelliskorko on 7,70%, sillä joustoluoton korko on luottohakemuksen allekirjoittamiskuukauden ensimmäisenä pankkipäivänä noteerattu 3 kk:n euriborkorko + 8,0 % marginaali. Tämän lisäksi lainaan sisältyy perustamismaksu 125 euroa, yli 5 000 euron luotolle 175 euroa ja yli 12 000 euron luotolle 200 euroa. Lisäksi lainasta veloitetaan 4,5 euron käsittelykulu kun kyseessä on e-lasku tai automaattinen veloitus, muussa tapauksessa kulu on 7 euroa. Luoton korotusmaksu kustantaa 100 euroa ja maksusuunnitelman muutos 17 euroa.

Kuka voi hakea Nordealta lainaa?

Voit hakea joustoluottoa, mikäli olet Nordean asiakas ja omaat säännölliset tulot, olet täysi-ikäinen eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää. Erityistä tulorajaa ei ole, vaan hakemukset arvioidaan tapauskohtaisesti.

Miten haen Nordealta luottoa?

Voit tehdä luottohakemuksen verkkopankissa, konttorissa tai soittamalla Nordea Asiakaspalveluun ja tunnistaumalla Nordean pankkitunnuksilla. Verkkopankkihakemuksella voit saada luottopäätöksen välittömästi hakemuksen aikana. Konttorissa saat luottopäätöksen samalla käynnillä ja asiakaspalvelussa puhelun aikana.

Myönteisen luottopäätöksen jälkeen rahat maksetaan heti tilillesi (arkisin 7-22.30). Luotonantaja siirtää myönnetyn luoton määrän ilmoitetulle luotonsaajan pankkitilille. Ensimmäisen noston tulee olla vähintään 2 000 euroa.

Joustoluoton takaisinmaksu

Joustoluoton takaisinmaksuohjelma on joustava ja voit muuttaa kuukausierää maksuvalmiutesi mukaan. Luoton tietoja voi seurata myös verkkopankissa. Voit myös hakea Joustoluoton korotusta, jos lainan tarvetta tulee myöhemmin. Korotetulle lainamäärälle tehdään uusi maksuohjelma.

Joustoluotto maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausierä muodostuu tilinhoitomaksusta, korosta ja maksamatta olevan pääoman lyhennyksestä. Kuukausierän euromäärä on kuitenkin vähintään 50 euroa. Kuukausierän lisäksi maksetaan muut luottosuhteen hoitamiseen liittyvät maksut ja palkkiot. Ensimmäinen eräpäivä on yksi kuukausi siitä, kun luotonantaja on siirtänyt luoton määrän luotonsaajan tilille. Kuukausierät erääntyvät maksettavaksi kuukausittain ensimmäistä eräpäivää vastaavana päivänä.

Lainojen yhdistäminen Nordea

Nordean kautta voi hakea lainojen yhdistämiseen soveltuvaa joustoluottoa 2000 ja 50000 euron väliltä. Joustoluotolla tarkoitetaan vakuudetonta lainaa, ja luottoa voi nostaa käyttöönsä oman tarpeen mukaan. Jos suunnitelmissa on lainojen yhdistäminen, kannattaa selvittää, tulisiko lainojen pois maksaminen halvemmaksi Nordean joustoluotolla. Joustoluottoa voi hakea Nordeasta muidenkin pankkien tunnuksilla, joten toisen pankin asiakkuus ei ole este.

Voit vertailla myös muiden pankkien joustoluottoja täällä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?