Nordea – lainat ja luottokortit

Nordea on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen suurin rahoituspalvelukonserni. Nordea tarjoaa muun muassa vakuudettomia lainoja sekä laajan valikoiman luottokortteja. Voit vertailla eri pankkien luottokortteja ja lainoja vertailuissamme.

Vertaile lainat ilmaiseksi
Nordea
Nordean asiakaspalvelu päivystää ympärivuorokautisesti chatissa ja puhelimitse arkisin klo 8-20 välillä numerossa 0200 3000. Viikonloppuisin puhelinpalvelu on paikalla klo 9-17. Lisäksi Nordeaan voi sopia verkkotapaamisen tai käydä konttorilla.

Perustietoa Nordeasta

Nordea on pohjoismaiden johtavia eläke- ja henkivakuutustuotteiden tarjoajia. Suomessa Nordea on OP-Ryhmän jälkeen toiseksi suurin pankkiryhmittymä. Tämän lisäksi Nordea on markkina-arvoltaan kymmenen suurimman finanssipalveluita tarjoavien pankkien joukossa Euroopassa ja yksi harvoista pankeista, joilla on AA-luottoluokitus Euroopassa. Nordealla on tällä hetkellä noin 9,2 miljoonaa henkilöasiakasta sekä 540 000 yritysasiakasta. Konsernilla on yhteensä noin 28 000 työntekijää. Suomessa Nordean markkinaosuus kaikista luotoista ja talletuksista on noin 25 %:n luokkaa.

Nordean päätoimisto sijaitsee Tukholmassa ja sillä on yhteensä yli 1 000 toimipistettä ympäri maailmaa. Sen suurin omistaja on finanssikonserni Sampo vajaan 16 prosentin omistuksella. Nordean juuret ylettyvät 1800-luvulle asti yli 300 edeltäjäpankin kautta. Nordea syntyi vuonna 2001 neljän pohjoismaalaisen pankin yhdistyessä. Nämä pankit olivat Ruotsalainen Nordbanken, Suomalainen Merita, Tanskalainen Unibank ja Norjalainen Christiania Bank og Kreditkasse. Yhdistymisen ideana oli saattaa yhteen parhaimmat pohjoismaiset pankit yhteisen toiminnan alle.

Nordea laina

Tältä sivulta löydät tietoa Nordean lainoista, ja ohjeet kuinka voit hakea eri luottotuotteita myös muilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Nordea tarjoaa laajan valikoiman erilaisia luottokortteja ja lainatuotteita, joista löydät lisää tietoa alta.

VertaaEnsin tarjoaa sinulle mahdollisuuden vertailla yli 20 pankin rahoitustuotteet. Näin näet helposti millainen luottoratkaisu sopii sinulle. Voit verrata esimerkiksi eri rahoituslaitosten joustoluottoja, jolloin näet selkeästi erot vaihtoehtojen välillä. Nordean rahoitustuotteisiin kuuluu myös osakesäästötili. Voit verrata Nordean osakesäästötiliä muihin markkinoilla oleviin tileihin ilmaisella osakesäästötilien vertailutyökalulla.

Some alt
["provider_hero_section","provider_product_introduction","topic_introduction","cta_sticky_banner_provider","faq_refresh","newsletter_subscription"] Vertaile lainat muutamassa minuutissa Palvelun käyttö on helppoa eikä sido sinua mihinkään
Siirry lainalaskuriin

Nordea joustoluotto

Nordealla on ison pankin tapaan tarjolla lainoja laidasta laitaan. Osaan lainoista vaaditaan vakuuksia, mutta osa on myös vakuudettomia ja sopii hyvin yllättävään rahantarpeeseen. Yleinen Nordean vakuudeton laina on Nordea Joustoluotto, jota voi hakea 2 000 ja 50 000 euron väliltä. Lainan myöntäjä on Nordea Rahoitus Suomi Oy. Joustoluotto on samankaltainen lainatuote kuin kulutusluotto, mutta sitä voi nostaa luottorajan puitteissa lisää, eikä koko summaa tarvitse ottaa käyttöön kerralla.

Nordea joustoluotto on vakuudeton laina, ja sopii sinulle, jos tarvitset pikaisesti rahaa esimerkiksi remonttiin, autonhuoltoon, matkusteluun tai muuhun akuuttiin tarpeeseen. Nordean joustoluottoon voit hakea myös lyhennysvapaata tai tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä niin halutessasi. Lyhennysvapaata kuukautta tulee hakea suoraan pankin palvelusta verkkopankkitunnuksilla.

Lainaa voivat hakea Nordean asiakkaat, joilla on säännölliset tulot. Sen tarjottava laina-aika vaihtelee 12 kuukaudesta jopa 60 kuukauteen. Maksuaika ja -ohjelma voidaan sopia joustavasti maksukykysi mukaan. Vertaa avullamme, millä pankilla on edullisin joustoluotto.

Kuka voi hakea Nordealta lainaa?

Voit hakea Nordean lainaa tai joustoluottoa jos sinulla on säännölliset tulot, olet täysi-ikäinen eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää. Erityistä tulorajaa ei ole, vaan hakemukset arvioidaan tapauskohtaisesti.


Miten haen Nordean lainaa?

Voit tehdä luottohakemuksen verkkopankissa, konttorissa tai soittamalla Nordea Asiakaspalveluun ja tunnistautumalla Nordean pankkitunnuksilla. Verkkopankkihakemuksella voit saada luottopäätöksen välittömästi hakemuksen teon jälkeen. Konttorissa saat luottopäätöksen usein samalla käynnillä ja asiakaspalvelussa puhelun aikana.

Myönteisen luottopäätöksen jälkeen rahat maksetaan heti tilillesi (arkisin 7-22.30). Luotonantaja siirtää myönnetyn luoton määrän ilmoitetulle luotonsaajan pankkitilille.

Nordea joustoluoton takaisinmaksu

Joustoluoton takaisinmaksuohjelma on joustava ja voit muuttaa kuukausierää maksuvalmiutesi mukaan. Luoton tietoja voi seurata verkkopankissa. Voit myös hakea Joustoluoton korotusta, jos lainan tarvetta tulee myöhemmin. Korotetulle lainamäärälle tehdään uusi maksuohjelma.

Nordea Joustoluotto maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausierä muodostuu tilinhoitomaksusta, korosta ja maksamatta olevan pääoman lyhennyksestä. Kuukausierän euromäärä on kuitenkin vähintään 50 euroa. Kuukausierän lisäksi maksetaan muut luottosuhteen hoitamiseen liittyvät maksut ja palkkiot . Ensimmäinen eräpäivä on yksi kuukausi siitä, kun luotonantaja on siirtänyt luoton määrän luotonsaajan tilille. Kuukausierät erääntyvät maksettavaksi kuukausittain ensimmäistä eräpäivää vastaavana päivänä.

Nordea lainalaskuri

Lainalaskurilla voit laskea mikä on todellinen vuosikorko, ja vertailla lainan kustannuksia. Pankit tekevät lainapäätökset asiakaskohtaiseen arvioon perustuen, ja näin ollen jokaisen asiakkaan lainatarjous voi olla erilainen. Lainalaskuri on äärimmäisen hyvä työkalu kun vertailet lainoja.

Lainalaskurin löydät täältä, ja sen avulla voit laskea esimerkiksi mikä on Nordea joustoluoton korko, ja millainen vakuudeton käyttöluotto voisi olla sinulle sopiva. Lainalaskurissa voit vertailla sinulle sopivia lainoja useilta rahoituslaitoksilta. Näet laskurista suuntaa antavan kuukausierän ja luoton kokonaiskulut. Kannattaa muistaa, että tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella asiakkaan tietojen perusteella, ja siksi lopullisen koron näkee vasta hakemuksen yhteydessä.

Lainojen yhdistäminen Nordea

Nordean kautta voi hakea lainojen yhdistämiseen soveltuvaa joustoluottoa 2 000 ja 50 000 euron väliltä. Joustoluotolla tarkoitetaan vakuudetonta lainaa, ja luottoa voi nostaa käyttöönsä oman tarpeen mukaan. Jos suunnitelmissa on lainojen yhdistäminen, kannattaa selvittää, tulisiko lainojen pois maksaminen halvemmaksi Nordean joustoluotolla. Joustoluottoa voi hakea Nordeasta muidenkin pankkien tunnuksilla, joten toisen pankin asiakkuus ei ole este.

Jos haluat yhdistää lainat Nordean lainan avulla, kannattaa ennen sitä tehdä vertailu myös muista lainoista. Voit vertailla muiden pankkien joustoluottoja vertailussamme muutamassa minuutissa.

Nordean luottokortit

Nordea tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia luottokortteja, joihin kuuluu sen omia luottokortteja ja yhteistyössä muiden yritysten kanssa lanseeraamia kortteja. Kortteihin on mahdollista liittää muun muassa K-Plussa ominaisuus. Tämän lisäksi on mahdollista hakea Finnairin, Stockmannin ja Tuohen erikoisluottokortteja, joilla saa käyttöönsä erilaisia etuja ja palkinto-ohjelmia. Useimmat kortit vaativat Nordean asiakkuutta, mutta kaikki eivät.

Suosituimmat Nordea luottokortit

  • Nordea Credit – Perusluottokortti, jonka luottoraja vaihtelee 1 500 eurosta 5 000 euroon. Saadaksesi kortin sinun tulee olla Nordean asiakas. Kortin hinta vaihtelee eri asiakkuuksien välillä. Korttiin on mahdollista liittää K-Plussa ominaisuus ja kerryttää kaikista ostoksista Plussapisteitä. Korttiin sisältyy tuoteturvavakuutus kaikkiin kotiin hankittuihin tuotteisiin. Kortin korko on 3 kk Euribor + 10,5 % ja tilinhoitomaksu 4,5 euroa, mikäli laskulle on kertynyt korollista luottoa. Lisäksi kortista peritään 2,50 euron kuukausimaksu, vaikka avointa luottoa ei olisikaan.
  • Nordea Gold – Tarjoaa pelkkää Credit-korttia korkeamman luottorajan, joka vaihtelee 1 500 eurosta 10 000 euroon. Korttiin sisältyy matkavakuutus, joka on voimassa vapaa-ajan matkoilla, kun yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista vähintään 75 % on maksettu kortin luotto-ominaisuudella. Kortissa on myös hätäkäteispalvelu ulkomaan matkoja varten. Lisäksi kortissa on tuoteturva. Kortin korko on 3 kk Euribor + 9,5 %, minkä lisäksi avoimesta luotosta peritään 4,5 € kuukausittainen käsittelypalkkio. Kortin kuukausimaksu on 2,5 euroa.
  • Nordea Premium – Nordean Premium-kortin luottoraja vaihtelee 5 000 eurosta 20 000 euroon. Korttiin sisältyy matkavakuutus, tuoteturva ja hätäkäteispalvelu ulkomaanmatkoilla. Kortin etuihin sisältyy myös Priority Pass, joka tarjoaa pääsyn hyvin varustettuihin Priority Pass -loungeihin neljä kertaa kalenterivuodessa. Korttiin voi sisällyttää lähimaksuominaisuuden, jonka avulla alle 50 euron suuruiset ostokset voidaan maksaa syöttämättä korttia maksupäätteeseen. Kortin korko on 7,5 % + 3 kk Euribor ja kuukausimaksu 7,5 €. Lisäksi avoimesta luotosta peritään 4,5 € kuukausittainen tilinhoitomaksu.
  • Nordea Finnair Plus Mastercard – 2 000–10 000 euron luottorajalla varustettu kortti, joka kerryttää Finnair Plus -pisteitä jokaisesta luotolla tehdystä ostoksesta. Finnair Plus Mastercardin vuosimaksu on 60 € ja luotosta perittävä korko 11,5 % + 3 kk Euribor. Ulkomaan matkavakuutus on voimassa, kun matka on maksettu kokonaisuudessaan luotolla tai maksuaikaominaisuudella.
  • Tuohi Mastercard – Hintaturvavakuutuksella varustettu kortti, joka on saatavilla myös asiakkaille, joilla ei ole tiliä Nordeassa. Luottoraja on 2 000 –10 000 € ja korotonta maksuaikaa on saatavilla keskimäärin 30 päivää. Tuohi Mastercardin korko on 3 kk Euribor + 14 %. Kortista ei peritä vuosi- tai kuukausimaksua, mutta avoimesta luotosta tulee maksaa 5 euron kuukausittainen käsittelymaksu.
  • Stockmann Mastercard – Stockmannin asiakasetujen hyödyntämiseen sopiva vuosi- ja kuukausimaksuton kortti, joka kerryttää MyStockmann-pisteitä jokaisesta Stockmannilla tehdystä ostoksesta. Luottoraja 1 500–10 000 € ja korko 3 kk Euribor + 12,5 %.

Nordea kokemuksia

Asiakkaillamme on hyviä kokemuksia siitä, millaisen lainan voi saada eri pankeilta tai rahoituslaitoksilta, sillä olemme auttaneet jo yli 300 000 suomalaista löytämään parhaat rahoitustuotteet. Kun vertailet lainat kauttamme, sinun on mahdollista saada heti suuntaa antava tarjous jopa 20 eri pankilta.

Nordea Joustoluotto -kokemukset ovat pitkälti positiivisia, sillä lainan kulut ovat selkeitä ja hakuprosessi on sujuva. Muista kuitenkin verrata Nordea-lainan ehtoja muuhun tarjontaan, jotta löytäisit varmasti edullisimman kulutusluoton.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.