Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

NordCredit

Et tarvitse takaajia etkä vakuuksia NordCreditin Joustoluottoon. Kysymyksessä on joustoluotto tai limiittilaina, mikä tarkoittaa sitä, että saat tietyn luottorajan ja voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan aina luottorajaasi saakka. Tässä mielessä joustoluotto toimii hyvin samaan tapaan kuin luottokortti.

NordCreditiltä voit saada luottoa 2 000 tai 3 000 euroa. Voit saada alhaisemman luoton kuin mitä haet, mikäli sinulle tehtävä riskiarvio ei tue suurempaa luottosummaa. Vertaile ja löydä sinulle edullisin joustoluotto täältä.

Kun olet maksanut lainasi pois, voit nostaa lainaa uudelleen luottorajaasi saakka ilman, että joudut hakemaan lainaa uudelleen. NordCredit Joustoluoton luottosopimus on kestoltaan on jatkuva.

Kuka voi saada lainaa?

Jos NordCreditin laina kiinnostaa, kannattaa tarkastaa lainan ehdot ennen kuin kokeile kepillä jäätä. NordCredit voi myöntää sinulle lainaa, mikäli olet vähintään 18-vuotias ja oikeustoimikelpoinen sekä asut vakituisesti Suomessa. Sinulla tulee myös olla suomalainen pankkitili verkkopankkitunnuksineen tai mobiilivarmenteineen sekä matkapuhelinliittymä. Sinulla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä.

Lisäksi sinun tulee olla valmis todistamaan tulosi, joiden tulee olla säännölliset. NordCredit tarjoaa kahta eri menetelmää tulojen todistamiseen: Instantor-palvelua, joka tarkastaa tietosi automaattisesti tai sitten voit lähettää tulotositteet kuten esimerkiksi kopiot palkkalaskelmastasi tai verotuspäätöksestäsi suoraan lainahakemuksesi liitteenä tai sähköpostilla luotonantajalle.

Lainan hakeminen

NordCreditin lainaa haetaan netistä. Voit hakea lainaa kirjautumalla heidän lainapalveluunsa verkkopankkitunnuksillasi. Kun olet kirjautunut ja tunnistautunut palveluun, voit syöttää talous- ja yhteystietosi lainahakemukseen. Jos haluat, voit todistaa tulotietosi Instantor-palvelulla tai vaihtoehtoisesti liittää tarvittavat tulotositteet (esimerkiksi palkkakuitti) osaksi hakemustasi.

Jos et halua tai pysty antamaan tarvittavia liitteitä heti hakuvaiheessa, voit antaa ne myös kuvaviesteinä tai vaikkapa WhatsApp-viesteinä tai perinteisesti postilla.

Lainan nostaminen

Kun sinulle on myönnetty laina ja sinulla on voimassa oleva lainasopimus, voit tehdä vapaasti nostoja. Nostojen vähimmäismäärä on 100 euroa. Voit tehdä nostoja joko netissä tai teksiviestillä.

Lainan kulut

Voit saada luottoa 2 000 tai 3 000 euroa ja voit nostaa koko summan kerralla tai tehdä pienempiä nostoja. Sinun kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että joudut maksamaan jokaisesta nostosta 14 % nostopalkkion. Sen lisäksi maksat 5 % kuukausikorkoa, joka alkaa kertyä siitä päivästä, kun nostettu luotto on annettu pankille siirrettäväksi luotonsaajan pankkitilille.

Lainan takaisinmaksu

NordCredit Joustoluoton takaisinmaksuaika on 3 – 34 kuukautta. Perussääntö on, että NordCreditillä maksat takaisin lainaasi aina 20 % kuukaudessa. Jos sinulla on 2 000 euron luottoraja, maksat 20 % kuukaudessa, kuitenkin vähintään 50 euroa ja enintään 250 euroa. Jos sinulla taas on 3 000 euron luottoraja, maksat enimmillään 300 euroa kuukaudessa.

Avoimeen saldoon sisällytetään nostettu luotto, nostoprovisio sekä kertynyt kuukausikorko. Kuukausikorko on 5 %.

Sinulle lähetetään kerran kuukaudessa lasku, joka saapuu kaksi viikkoa eli 14 päivää ennen laskun eräpäivää. Laskusta selviää edeltävän kuukauden tapahtumat kuten esimerkiksi nostot. Sinun on laskun saadessasi mahdollista päättää, haluatko maksaa laskun kertamaksuna vai osamaksulla.

Osamaksulla maksaessasi minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan seuraavan kuukauden laskutusjaksolle kuukausikorkoa 5 %.

Voit myös maksaa enemmän kuin laskussa ilmoitetun minimilyhennyksen. Minimilyhennystä suuremman lyhennyksen maksaminen ei kuitenkaan vapauta sinua jättämään tulevia laskuja maksamatta.

Jos sinun tarvitsee tietää ajantasainen takaisinmaksettava loppusummasi, voit ottaa yhteyttä NordCreditin asiakaspalveluun tai kirjautua netissä Oma Sivu -palveluun. Sieltä voit tarkastella myös koko laskutushistoriaasi sekä avoimia laskujasi. Voit myös maksaa laskut suoraan Oma Sivu -palvelussa verkkopankkisi kautta napsauttamalla maksupainiketta. Tämän jälkeen laskusi näkyy saman tien maksettuna.

Haluatko vertailla vielä? Voit vertailla NordCreditin Joustoluottoa muiden tarjoajien pikalainoihin vertailussamme.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?