Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Nopsalaina

Nopsalaina on Bigbankin lainapalvelu. Nopsalainan kautta voi hakea lainaa 2 000 € – 40 000 € välillä. Lainamäärät ja laina-ajat vaihtelevat sen mukaan, haetaanko lainoja yksin vai yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Lainaa voi hakea vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on voimassa oleva oleskelulupa. Lisäksi lainanhakijan luottotiedot tulee olla kunnossa sekä hakijan nettotulojen tulee olla lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1200 €/kk. Voit vertailla myös muiden tarjoajien kulutusluottoja täällä.

Lainahakemukseen tarvitaan liitteenä palkkatodistus, josta ilmenevät viimeisen kolmen kuukauden tulot. Rinnakkaishakijan kanssa haettaessa lainaa, tarvitaan todistus hakijan sekä rinnakkaishakijan tuloista viimeisen kolmen kuukauden ajalta: viimeisin palkkakuitti, josta näkyy vähintään kolmen kuukauden kertymät, tai käyttötilin tiliote, josta näkyy viimeisen kolmen kuukauden tulot ja menot.

Lainan lyhentäminen

Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerinä annuiteettitaulukon mukaan, jolloin erään kuuluu korko ja lainan lyhennys. Lainaan voi saada myös kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Lainan ylärajaan vaikuttaa hakijan tulot sekä menot, mutta Nopsalaina pyrkii olemana joustava ja ottamaan hakijan toiveet huomioon.

Lainan kustannukset

Nopsalaina käyttää riskiperusteista hinnoittelua, jolloin lainan korko vaihtelee 8,90-33,90 % välillä, riippuen hakijan luottoluokituksesta. Lainaan kuuluu myös tilinhoitomaksu lainakuukausilta, joka on 8,5 €/kk. Lisäksi Nopsalainaan kuuluu perustamismaksu, joka on 145 euroa.

Lainan hakeminen yhteisvastuullisen hakijan kanssa

Nopsalainaa voi hakea myös yhteisvastuullisen hakijan kanssa, jolloin perheen keskimääräinen vähimmäisnettotulo on 2400 €. Rinnakkaishakijan kanssa on järkevää hakea lainaa, sillä se helpottaa suuremman lainasumman myöntämistä. Edellytyksenä on, että kanssahakijoiden tulee olla samassa osoitteessa asuvia puolisoita/avopuolisoita. Molemmat lainanhakijat vastaavat täysmääräisesti sopimuksesta aiheutuvista velvoitteista. Rinnakkaishakijan kanssa hakiessa lainaa, tulee lainahakemuksesta muistaa valita vakuus-kohdassa vaihtoehto Yhteishakija. Tämän jälkeen Nopsalainan laina-asiantuntija ottaa yhteyttä ja hakijat voivat keskustella sopimuksen solmimisesta sekä tarvittavista asiakirjoista

Kuinka toimia, jos ei pysty lyhentämään lainaa?

Jos lainanhakija huomaa, ettei pysty lyhentämään lainaa, tulee hakijan olla välittömästi yhteydessä lainanmyöntäjään. Mikäli kyseessä on ainoastaan kertaluontoinen viivästys, on mahdollista siirtää maksupäivää kerran. Pitkäaikaisimmissa ongelmatapauksissa tehdään lainanhakijalle lyhennysaikataulu, jonka puitteissa voi maksupäiviä muuttaa. Lainaan voi saada myös lyhennysvapaita kuukausia, jos tulot ovat yllättävästi pienentyneet. Jossain tapauksissa voidaan myös laina-aikaa pidentää. Ongelmatapauksissa voi olla yhteydessä myös Nopsalainan lainaneuvojaan.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva joustoluotto täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?