Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Netistälainaa

Netistälainaa.fi tarjoaa asiakkailleen 2000 euron joustoluottoa. Koko summaa ei tarvitse nostaa, vaan asiakas voi valita haluamansa lainasumman 100 euron ja 2000 euron väliltä. Netistälainaa.fi mainostaa sivuillaan 2250 euron joustoluottoa, mutta tämä summa viittaa hinnastossa 2000 euron lainan kokonaiskustannuksiin, kun takaisinmaksu suoritetaan yhdessä erässä eräpäivänä.

Lainan hakuehdot

Lainaa voit hakea, mikäli olet vähintään 20-vuotias luotto­kelpoinen Suomessa asuva henkilö, ja sinulla on suomalainen henkilötunnus ja osoite Suomessa. Lainanhakijalla ei saa myöskään olla maksuhäiriömerkintää. Myös suomalainen pankkitili on vaatimus. Netistälainaa.fi:n hakuehdoissa ei mainita säännöllisiä tuloja, mutta luotonmyöntäjä arvioi, kuinka lainanhakija tulee täyttämään luotonantajan joustoluoton mukaiset velvoitteet. Tämä tarkoittaa käytännössä lainanhakijan maksukykyä, esim. palkkaa tai muuta tuloa jolla maksaa laina takaisin.

Lainan kustannukset ja nostaminen

Myönnettävän joustoluoton suuruus on 2000 euroa, ja luottovelka 2 250€. Lainasta perintään 9 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu, sekä 5,95% kuukausikorkoa (71,4% vuodessa) ja 12,5% nostopalkkio. 2250 euroa siis tarkoittaa 2000 euron lainaa 12,5 prosentin nostopalkkiolla. Päälle tulee vielä 9 euron tilinhoitomaksu, eli velka on yhteensä 2259€. Ensimmäisen noston tulee olla vähintään 100 euroa, jonka jälkeen rahaa voi nostaa aina luottorajan puitteissa. Rahat siirtyvät lainanhakijan pankkitilille samana päivänä, mikäli asiakkaalla on käytössään tili joissakin seuraavista pankeista: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Säästöpankki, Danske Bank, S-Pankki tai POP.

Lainan takaisinmaksu

Netistälainaa.fi:n luotto maksetaan takaisin kuukausierissä. Korotonta maksuaikaa on keskimäärin 40 päivää. Luotonsaaja on velvollinen maksamaan kulloinkin maksamatta olevalle pääomalle sopimuksen mukaista korkoa. Avoin saldo sisältää nostetun luoton määrän, luoton nostamisesta aiheutuneet nostoprovisiot, kertyneen kuukausikoron ja tilinhoitomaksun. Luoton vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 prosenttia laskutushetkellä avoimena olevasta saldosta, kuitenkin vähintään 50 € mutta enintään 250 € kuukaudessa. Mikäli luotonsaajan avoin saldo on pienempi kuin 50 €, vähimmäislyhennys on koko avoin saldo.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?