Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

MyLender

MyLender on kotitalouksille vakuudettomia kulutusluottoja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Yritys tarjoaa kolmea erityyppistä lainaa käyttötarkoituksen mukaan.

MyLender Omalaina

Lainaa voi hakea 2000 eurosta jopa 30 000 euroon asti ja parhaimmillaan maksuaikaa voi saada jopa 12 vuotta. Laina-aika lainan hakuhetkellä on yli kahden tuhannen euron lainoille maksimissaan 144 kuukautta ja alle 2000 lainalle maksimissaan 12 kuukautta.

Voit vertailla myös muiden tarjoajien kulutusluottoja täällä.

Kuka voi hakea Omalainaa?

Hakeaksesi lainaa sinun tulee olla vähintään 26-vuotias, asua pysyvästi Suomessa, olla hoitanut raha-asiasi moitteettomasti eli ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä, kuukausitulosi ennen veroja ovat vähintään 1 000 euroa. Mikäli laina myönnetään yhteisesti kahdelle hakijalle, molemmat hakijat vastaavat yhteisvastuullisesti kaikkien lainaa koskevien ehtojen noudattamisesta sekä lainan takaisinmaksusta.

Kuinka haen Omalainaa?

Kun täytät hakemuksen yhdessä puolisosi kanssa, lainan saaminen on varmempaa. Täytettyäsi lainahakemuksen saat alustavan päätöksen heti. Kun painat lähetä-nappia odota siis hetki, niin saat vastauksen saman tien. Lainapäätöksen yhteydessä saat toimintaohjeet sähköpostiisi. Allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. Lopullisen lainapäätöksen tekemiseksi MyLender tarvitsee viimeisimmän palkkalaskelmasi ja veroilmoituksen erittelyosan. Tarvittavat liitteiksi kopion viimeisimmästä palkkalaskelmastasi tai eläkepäätöksestäsi viimeisimmästä veroilmoituksen erittelyosasta. Yrittäjiltä palkka-laskelman sijaan viimeisin tilinpäätös (tuloslaskelma ja tase).

Mitkä ovat Omalainan kustannukset?

MyLender Omalainan korko on 21,90% Omalainan avausmaksu on alle 2000 euron lainoille 118–450 euroa, ja yli 2000 euron lainoille 199 euroa. Lainasuhteen avausmaksu lisätään lainan pääomaan. Lainansaaja on avausmaksun lisäksi velvollinen maksamaan Omalainassa ja Yhdistelylainassa kuukausittain tilinhoitomaksuna 9 euroa.

MyLenderin online-palvelu

MyLenderin asiakkaana sinulla on käytössäsi Online-palvelu, jossa voit korottaa lainaasi, nostaa rahaa tilillesi, hakea lyhennysvapaan kuukauden ja ottaa käyttöön muita käteviä lisäpalveluita. Asiakaspalvelu tavoitettavissa sähköpostitse tai puhelimitse ja on avoinna arkisin klo 9-17.

Lyhennysvapaat kuukaudet

Lainansaajalla on mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen kalenterivuodessa, jolloin hänen ei tarvitse suorittaa kyseisinä kuukausina lainasopimuksen mukaista kuukausierää. Tällöin kyseisen kuukauden korko sisällytetään seuraavaan kuukausierään. Kuukausierä pysyy tästä huolimatta samansuuruisena ja laina-aika vastaavasti pitenee lyhennysvapaata kuukautta ja korkoa vastaavalla määrällä. Lyhennysvapaan kuukauden tilinhoitopalkkio sekä mahdolliset lisäpalveluiden, kulujen, palkkioiden ja maksujen veloitukset lisätään lyhennysvapaata kuukautta seuraavan kuukauden maksuerään. Lyhennysvapaata kuukautta on haettava lainanantajalta vähintään kolme kuukautta etukäteen. Lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä ja niiden saaminen edellyttää, että lainansaaja on hoitanut velvoitteensa sopimusehtojen ja sovitun eräpäiväaikataulun mukaisesti.

Vertaile ja löydä sinulle edullisin laina vertailustamme.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?